Clicky WordPress Plugin met Admin vrygestel

Clicky is 'n mooi soet analytics toepassing wat baie meer sin maak vir die basiese gebruiker as enige van die groot seuns daar buite. Ek dink die klein mark is 'n groot nis en Clicky behoort dit binnekort te besit - hy het 'n gladde koppelvlak, uitstekende grafika en die inligting wat dit vertoon, is perfek vir die gemiddelde blogger.

Clicky-logo

'N Rukkie gelede het Clicky 'n WordPress-inprop vrygestel om Clicky in WordPress in te bed. Sean het 'n aantekening op sy Goodie Page gemaak dat hy nie te veel van WordPress geweet het nie en dat hy graag 'n bladsy sou bou om die toepassing vanuit die WordPress Admin-koppelvlak te administreer, maar hy het destyds nie geweet hoe nie. Ek was regtig beïndruk met die werk wat al op Clicky gedoen is, en ek het hulle 'n reël neergegooi om te sien of ek kon help. Die antwoord was 'seker'!

Die naweek het ek binne 'n paar uur 'n mooi adminbladsy gebou met al die nodige funksies. Sean het dit aangetrek en dit (mooi) meer na Clicky gestileer en het het dit vandag vrygestel! Dit is nie dikwels dat u die geleentheid kry om so te help nie - maar ek wil graag sien dat 'n toepassing soos Clicky hoofstroom word. Dit is waaroor open source-samewerking gaan, nie waar nie ?!

Kry vir jouself 'n Clicky Web Analytics rekening en laai dan die Clicky WordPress-inprop.

2 Comments

  1. 1

    Ek het 'n paar maande terug 'n paar betroubaarheidsprobleme met getclicky gehad, maar dit het gelyk of dit alles uitgesorteer het en dit nou weer gebruik het. Trouens, ek het ingeskryf vir hul 'blog'-pakket wat vir $19 per jaar vir jou volledige gedetailleerde statistieke vir 3 blogs gee wat ek dink 'n winskoop is.

    Ek sal beslis die inprop probeer.

  2. 2

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.