Hoe die suiwering van ons intekenaarlys ons CTR met 183.5% verhoog het

intekenaarlys

Ons het vroeër op ons webwerf geadverteer meer as 75,000 XNUMX intekenare op ons e-poslys. Alhoewel dit waar was, het ons 'n kwellende afleweringsprobleem gehad waar ons baie in spam-vouers vasgeval het. Terwyl 75,000 XNUMX intekenare goed lyk as u e-posborge soek, is dit absoluut verskriklik as e-posprofessionals u laat weet dat hulle nie u e-pos ontvang nie omdat dit in die rommelmassa vasgeval het.

Dit is 'n vreemde plek om in te wees en ek het dit gehaat. Om nie te praat van die feit dat ons twee verskillende e-poskenners as borge het nie - 250ok en Neverbounce. Ek het selfs 'n paar geneem van 'n kenner Greg Kraios in 'n onlangse onderhoud waar hy my as 'n spammer uitgeroep het.

Die kern van my dilemma was die feit dat adverteerders groot lyste soek. E-poslyste wat borge betaal, betaal nie volgens die klik-koers nie, maar betaal volgens lysgrootte. As gevolg hiervan het ek geweet dat ek my advertensie-inkomste sou bad as ek my lys suiwer. Terselfdertyd, hoewel die bevordering van 'n groot lys adverteerders sou lok, was dit nie bewaring adverteerders wat meer betrokkenheid verwag het.

As ek 'n goeie bemarker en voorbeeld vir my gehoor wou wees, was dit tyd om skoon te maak op ons daaglikse en weeklikse nuusbrief lyste:

  1. Ek het alle e-posadresse verwyder van my lyste wat op die lys was langer as een jaar, maar nooit oopgemaak of geklik nie op die e-pos. Ek het een jaar as die toets gekies in die geval dat daar 'n seisoenaliteit is waar mense intekenaar kan bly, maar wag op hul seisoen om die nuusbrief vir relevante artikels te monitor.
  2. Ek het die oorblywende lys deur Neverbounce to gehardloop verwyder problematiese e-posadresse uit my lyste - weiering, weggooibare e-posadresse.

Die wete dat ek my intekenaartelling aansienlik sou afskakel, was vreesaanjaend, maar het na twee weke van ons nuusbriewe geweldige resultate tot gevolg gehad:

  • Ons het verwyder 43,000 XNUMX e-pos intekenare dat ons die afgelope dekade opgehoop het en ons sit nou met 'n lys van 32,000.
  • Ons posbus koers in die posbus met 'n yslike 25.3% toegeneem! Ek sou nooit kon dink hoeveel dooie e-posadresse ons afgetrek het nie - ek is bly dat Greg my in die onderhoud oor die kop geslaan het.
  • Omdat ons nou in die inbox was, het die oop koers het met 163.2% gestyg en ons deurkliksyfer met 183.5%!

Nou, voordat u sê ... nou, Douglas, het u net gedeel deur die nuwe noemer en daarom het u die toename gekry. Nope. Dit was die delta tussen my ou oop koers en nuwe oop koers, en ou CTR versus nuwe CTR. Die probleem met ons lys was absoluut dat daar soveel slapende intekenare was sonder aktiwiteit.

Ons het nog 'n paar problematiese ISP's wat ons nie in die Inbox plaas nie, maar dit is ligjare voor ons was! Ons oorweeg dit nou om 'n reël in ons e-posdiens op te stel wat dit outomaties op 'n nagtelike basis doen. Ons het ook 'n opsionele vlag vir ons saadlyste bygevoeg om te verseker dat dit nooit gesuiwer word nie, omdat dit nooit oopmaak of op 'n e-pos klik nie.

Openbaarmaking: 250ok en Neverbounce is albei borge vir ons Martech-publikasie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.