Chris Brogan Rocked Blog Indiana

Chris Brogan

trust-agents.png"Nou weet ek hoekom jy my wil haat!", Het Chris (ala Limp Bizkit) op 'n stadium in 'n paneelbespreking gedreunsing. Die vraag het verwys na wat die haters in die sosiale media-wêreld na vore bring. Die feit is dat, aangesien aanlynpersoneel hul eie handelsmerk opbou en hul eie stem en kundigheid in die industrie ontwikkel ... sommige mense hulle daarvoor sal haat. Ek twyfel of iemand Chris Brogan eintlik haat ... maar as hulle dit gedoen het, danksy sy groot talent.

Chris Brogan Geskokte blogIndiana.

Chris het 'n fantastiese skyfie-dek en 'n aangename aanbieding gehad - insluitend fantastiese verwysings na popkultuur (insluitend Fergy!), Interaksie met die skare (ons het berispe omdat ons net 'n paar hardlopers in die kamer gehad het!), En 'n blink aanbieding. Daar is 'n ongelooflike talent wat ek sien in sprekers soos Chris wat ek in Malcolm Gladwell, Seth Godin en ander sien ... die vermoë om 'n baie moeilike en ingewikkelde saak te neem en dit eenvoudig te verduidelik.

Brogan het dit gedoen met sy kontinuum van moderne handelsmerke en hoe sosiale media daarby pas Bewusmaking van uitgebreide aksie. Lees die berig vir besonderhede, hier is my oorsig:

 1. Bewustheid - Gebruik van effektiewe bemarking om u, u produk of u diens bekend te stel.
 2. aandag - Gebruik van sosiale mediums om mense 'n manier te bied om deel te neem.
 3. betrokkenheid - Volgehoue ​​interaksie tussen u en u gemeenskap.
 4. Uitvoering - Die omskakeling ... die aflaai, die registrasie, die aankoop, ens.
 5. Uitbreiding - Die geleentheid na die uitvoering om die geleentheid en die uitslae te bevorder.

Chris het die vernuftige en moeilike werk hier gedoen om die proses te definieer, so ek voeg net my 2 sent by. (Ek haat dit om te doen ... laat my klink asof ek net 'n piggyback is ... ek dink ek is!) Om dit van 'n kontinuum na 'n siklus te verander, sou ek byvoeg Analise.

brogan-continuum.png

Ek dink dat ontleding die sleutel is ... sowel aan die begin as aan die einde van die proses, sodat die onderneming die proses met baie meer perdekrag kan begin, en die proses elke keer kan verfyn en verbeter. Die meting van die resultate is noodsaaklik, sodat ondernemings kan verstaan ​​waar hulle hul beperkte hulpbronne kan optimaliseer vir die maksimum impak.

Ek het nog nie die boek van Chris en Julian gelees nie. Ek sien daarna uit om dit op te tel en te sien hoe ontwikkeling en meting van die strategie in die kontinuum speel.

4 Comments

 1. 1

  Baie baie gaaf van jou om te sê, Doug. Ek het 'n heck of 'n tyd gehad, en was dankbaar om jou in die kamer te hê, as een van die plaaslike supersterre. Ek hoop dit was nuttig, en ek sien uit daarna om jou binnekort weer te sien. :)

 2. 3

  Hallo Doug, ek stem saam dat die byvoeging van analise 'n belangrike stap is, maar ek dink jy het dit op die verkeerde plek geplaas. Ek sal analise doen na uitvoering en voor uitbreiding, aangesien uitbreiding regtig 'n beginpunt is, nie 'n eindpunt nie.

  • 4

   Ek is by jou, Tim. Ek het eintlik gesukkel om nie analise tussen elke stap in te voeg nie! Ek is 'n totale geek oor meet en monitering. Die meeste van ons is so besig met uitvoering dat ons nie dikwels die tyd neem nie.

   Dit was regtig lekker om hierdie week tyd saam met jou deur te bring, Tim! As jy 'n gasblogplasing wil doen – kontak asseblief!

   Doug

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.