Verander u soekenjin in Safari op Leopard

menu-safari-soekEk het al met behulp van Safari 4 vir 'n week of so. Dit was eers vandag dat ek besef dat ek nie die verstek soekenjin in Safari kon verander nie. Ugh!

Gelukkig is daar Glinster, 'n program waarmee u u soekenjins in Safari kan bestuur. U kan die soekenjins van u keuse byvoeg, verwyder, wysig en aanpas. Dit is ongelooflik eenvoudig om te installeer en op te stel.

Installeer die invoegtoepassing, begin Safari weer en open Safari> Voorkeure. Op die laaste oortjie vind u die instellings vir Glims.

Bing was nie op die standaardlys nie, maar ek kon dit binne 'n paar minute byvoeg met die volgende padinstelling:

http://www.bing.com/search?q=

bing-glim

Aangesien die meeste inhoudbestuurstelsels interne soekfunksies het, kan u ook u eie webwerf byvoeg. Ek soek myself gereeld op my eie webwerf na ou plasings wat ek geskryf het. Die feit is dat my blog 'n baie beter geheue as ek het!

Hier is my blog se soekinstellings (konsekwent in alle WordPress-installasies):

https://martech.zone/'s=

wordpress-glim

As u gefrustreerd is met die versteksoektog van Safari wat met Google opgesluit is, installeer u Glims. As u regtig die strome wil oorsteek en die werk van Steve Jobs wil irriteer, stel u verstek soekenjin op Bing. [Bose lag]

Ek geniet Safari se nuutste weergawe en geniet Bing (veral die beeld- en videosoekmetodes). Dit verpak albei in 'n wonderlike pakket!

11 Comments

 1. 1

  Dankie vir hierdie boodskap, dit is presies wat ek wou hê. Nie dat ek Steve Jobs wil kap nie, maar ek haat die groot vet Google-monster en ek wil 'n keuse hê as ek safari gebruik. weereens dankie.

 2. 2
 3. 4

  werk helaas glad nie in Safari 4.0.x nie, net die keuses wat Apple gee, is Google en Yahoo

  Met 3.2.3 kan u enige soekenjins gebruik wat u deur Glims nie meer bygevoeg het nie

 4. 6

  Alhoewel dit die truuk regkry, is dit heeltemal te veel vir diegene van ons wat net die soekenjin wil verander. Ek is seker dat Glims 'n uitstekende hulpmiddel is, maar dit maak my effens van stryk as ek Safari weer begin en vind dat dit meer funksies het as wat ek kan tel.

  Ek het ook Inquistor probeer, maar dit laat my nie toe om Bing by te voeg nie, net Yahoo en Google ... hoewel dit bonuspunte kry om die keuse van gelokaliseerde weergawes toe te laat. U het geen idee hoe frustrerend dit is om gepaste Google-resultate te probeer vind as u in 'n nie-Amerikaanse land woon nie; u standaardtaal is ingestel op iets wat nie op Google.com of op u gelokaliseerde Google gebruik word nie.

 5. 7

  Ek is nuut by Mac's, en ek moet sê: die oorgang is meestal goed. Dit gesê - om gebruikers nie die keuse van die soekenjin te laat verander nie - of ten minste - selfs die plekvoorkeur van hul soekenjin is 'n groot toesig. Dit is tog ook maklik om op te los - sonder dat mense 'n byvoeging moet aflaai, bloot om funksies te kry wat in elk geval regtig daar moes gewees het?

 6. 8

  Toesig? Ek raai dit was 'n ooreenkoms met Google. Ek stem saam met Nate ... Ek wil net hê dat iets wat hierdie probleem oplos, 'n ernstige oormatige oplossing is, en dit lyk nie asof ek 'n manier vind om al die ander dinge uit te skakel nie.

 7. 9

  Dankie!!!! my kommentaar hierbo is nie meer van toepassing nie. Ek moes die rekenaar bekwaam sluit en dan is die glinster geaktiveer. mooi toepassing. alexandra.

 8. 10

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.