Mobiele en tabletbemarking

Verander u soekenjin in Safari op Leopard

menu-safari-soekEk het al met behulp van Safari 4 vir 'n week of so. Dit was eers vandag dat ek besef dat ek nie die verstek soekenjin in Safari kon verander nie. Ugh!

Gelukkig is daar Glinster, 'n program waarmee u u soekenjins in Safari kan bestuur. U kan die soekenjins van u keuse byvoeg, verwyder, wysig en aanpas. Dit is ongelooflik eenvoudig om te installeer en op te stel.

Installeer die invoegtoepassing, begin Safari weer en open Safari> Voorkeure. Op die laaste oortjie vind u die instellings vir Glims.

Bing was nie op die standaardlys nie, maar ek kon dit binne 'n paar minute byvoeg met die volgende padinstelling:

http://www.bing.com/search?q=

bing-glim

Aangesien die meeste inhoudbestuurstelsels interne soekfunksies het, kan u ook u eie webwerf byvoeg. Ek soek myself gereeld op my eie webwerf na ou plasings wat ek geskryf het. Die feit is dat my blog 'n baie beter geheue as ek het!

Hier is my blog se soekinstellings (konsekwent oor alle Wordpress-installasies):

https://martech.zone/'s=

wordpress-glimp

As u gefrustreerd is met die versteksoektog van Safari wat met Google opgesluit is, installeer u Glims. As u regtig die strome wil oorsteek en die werk van Steve Jobs wil irriteer, stel u verstek soekenjin op Bing. [Bose lag]

Ek geniet Safari se nuutste weergawe en geniet Bing (veral die beeld- en videosoekmetodes). Dit verpak albei in 'n wonderlike pakket!

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en erkende kenner van digitale transformasie. Doug is 'n Hoofspreker en bemarking van openbare spreker. Hy is die VP en medestigter van Highbridge, 'n onderneming wat spesialiseer in ondernemingsondernemings om hul tegnologie-belegging digitaal te transformeer en te maksimeer met behulp van Salesforce-tegnologieë. Hy het digitale bemarkings- en produkstrategieë vir Dell Technologies, GoDaddy, Sales Force, Webneigings, en SlimFOKUS. Douglas is ook die skrywer van Korporatiewe blogging vir dummies en mede-outeur van Die beter sakeboek.

11 Comments

  1. Dankie vir hierdie pos, dit is presies wat ek wou hê. Nie dat ek Steve Jobs wil afkap nie, maar ek haat die groot vet google-monster en ek wil 'n keuse hê wanneer ek safari gebruik. weereens dankie.

  2. werk ongelukkig glad nie in Safari 4.0.x nie, net keuses wat Apple vir jou gee is Google en Yahoo

    Met 3.2.3 kan enige soekenjin wat jy deur Glims bygevoeg het, nie meer gebruik nie

  3. Alhoewel dit die truuk doen, is dit heeltemal oordrewe vir diegene van ons wat net die soekenjin wil verander. Ek is seker Glims is 'n goeie hulpmiddel, maar dit sit my effens af wanneer ek Safari herbegin en vind dat dit meer kenmerke bygevoeg het as wat ek kan tel.

    Ek het ook Inquistor probeer, maar dit laat my nie toe om Bing by te voeg nie, net Yahoo en Google ... alhoewel dit bonuspunte kry vir die keuse van gelokaliseerde weergawes. Jy het geen idee hoe frustrerend dit is om toepaslike Google-resultate te probeer vind wanneer jy in 'n nie-VSA-land woon met jou verstektaal ingestel op iets wat nie op Google.com of jou gelokaliseerde Google gebruik word nie.

  4. ek is nuut op Mac's, en ek moet sê - ek het die oorgang meestal goed gevind. Dit gesê - om gebruikers nie die vermoë toe te laat om die soekenjin van keuse te verander nie - of ten minste - selfs die liggingvoorkeur van hul soekenjin is 'n groot toesig. Dit is tog ook maklik om reg te maak – sonder dat mense 'n byvoeging hoef af te laai bloot om 'n kenmerk te kry wat in elk geval regtig daar moes gewees het?

  5. Toesig? Ek raai dit was 'n ooreenkoms met Google. Ek stem saam met Nate ... ek wil net iets hê wat hierdie probleem regstel - glimms is ernstige oordrewe, en ek kan blykbaar nie 'n manier vind om alles anders af te skakel nie.

  6. Dankie!!!! my opmerking hierbo is nie meer van toepassing nie. Ek moes die rekenaar kompeties toemaak en toe is glims geaktiveer. mooi toepassing. alexandra.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

verwante Artikels