Spotprenttekenaars op die web

TekenEk doen dit gewoonlik nie. Daar is egter net 'n paar geleenthede dat ek te verplig is om my groot strik toe te hou. (My vriende en medewerkers sal jou vertel dat dit baie meer gebeur as wat ek wil erken). Hier gaan ons…

Gisteraand toe ek my webwerf met die Blaugh-toevoeging aantrek, was ek baie verlig oor die vonds. Ek het Blaugh eintlik gevind deur 'n bietjie Google te soek vir tekenprente uit die blog. My webwerf het humor nodig ... ja, verder as my snaakse skerts ... so ek het gedink dat 'n spotprent wat gereeld verander, 'n goeie aanvulling sou wees.

Stel u die verskrikking voor toe my Google-resultate hiermee vorendag gekom het:
http://www.corporatecartooning.com/

Ek sou 'n bietjie voorskou op my blog geplaas het, maar ek dink daar is 'n outeursreg op die prentjie. Besoek ... ten minste om Smaugy, die kantoorpaling, te ontmoet. Ek maak dit nie op nie.

Ek sal nie meer sê nie. Ek sal nou gaan slaap. Goeie nag.

2 Comments

  1. 1
  2. 2

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.