Canva: Kickstart en werk saam met u volgende projek

canva oorsig

Goeie vriend Chris Reed van Gooi 'n groter net het my 'n boodskap gevra of ek gegee het Canva 'n drie en hy het vir my gesê dat ek daarvan hou. Hy het heeltemal gelyk ... ek was gisteraand al 'n paar uur daarmee besig.

Ek is 'n groot fan van Illustrator en gebruik dit al baie jare - maar ek word ontwerp-uitgedaag. Ek glo dat ek 'n goeie ontwerp ken as ek dit sien, maar ek sukkel dikwels om my gedagtes te verwesenlik. Dit is een van die redes waarom ek so lief is vir ons ontwerpvennote - hulle is meesters om te luister en te produseer wat ek dink. Dit is magies. Maar ek wyk af.

Eerder as die tipiese begin met 'n leë bladsy platforms waar ek gereeld leeg staar of op die internet soek vir idees, Canva neem u deur 'n ander ontwerp- en inspirasieproses wat verhelderend is. Canva neem verwyder die leë bladsy en gee u baie idees om u volgende ontwerp te implementeer. Dit is nie nodig om 'n maattabel op te soek nie; hulle word vooraf gekonfigureer met 'n podcastomslag, sosiale media-beelde, aanbieding, plakkate, Facebook-omslag, Facebook-advertensie-beeld, Facebook-pos, Facebook-app-beeld, bloggrafiek, dokument, kaart, Twitter-pos, uitnodiging, visitekaartjie, Twitter-opskrif, pinterest-boodskap, eiendomsblad, Google + -omslag, Kindle-omslag en fotocollages. Daar is selfs fantastiese infografiese elemente in hul uitlegte ingesluit!

kanva-uitlegte

U kan u eie beelde oplaai, kontak maak met Facebook en die beelde gebruik, of u kan by 'n seleksie van meer as 1,000,000 royalty-vrye beelde koop vanaf 'n robuuste interne soekinstrument. Dit het my net 'n paar minute geneem om 'n nuwe Facebook-koptekstbeeld vir my persoonlike bladsy te bou.

canva-facebook-uitleg

Integreer Canva met u platform

Canva het nou in 'n taamlike platform ontwikkel en bied die Canva-knoppie om hul instrument in u platform te integreer. Maak u nie meer bekommerd oor die uitbou van u eie gereedskap om ontwerpe te redigeer nie ... voeg net 'n knoppie by en met 'n bietjie integrasie is u gereed!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.