Canva: Kickstart en werk saam met u volgende projek

Canva grafiese ontwerp platform

'N Goeie vriend Chris Reed het vir my 'n boodskap gestuur en gevra of ek gegee het Canva probeer, en hy het vir my gesê dat ek dit sal geniet. Hy het heeltemal reg ... Ek het dit 'n paar uur lank getoets en was baie beïndruk met die professionele ontwerpe wat ek binne enkele minute kon skep!

Ek is 'n groot fan van Illustrator en gebruik dit al baie jare - maar ek word ontwerp-uitgedaag. Ek glo dat ek 'n goeie ontwerp ken as ek dit sien, maar ek sukkel gereeld om my gedagtes te verwesenlik. Dit is een van die redes waarom ek so lief is vir ons ontwerpvennote - hulle is meesters om te luister en te produseer wat ek dink. Dit is magies. Maar ek wyk af.

Eerder as die tipiese begin met 'n leë bladsy platforms waar ek gereeld leeg staar of op die internet soek vir idees, Canva neem u deur 'n ander ontwerp- en inspirasieproses wat verhelderend is. Canva neem verwyder die leë bladsy en bied u baie idees om u volgende ontwerp te implementeer.

U hoef nie 'n maattabel op te soek nie; dit is vooraf gekonfigureer met 'n podcast -omslag, beelde op sosiale media, aanbieding, plakkate, Facebook -omslag, Facebook -advertensiebeeld, Facebook -pos, Facebook -app -beeld, bloggrafika, dokument, kaart, Twitter -pos, uitnodiging, besigheidskaartjie, Twitter -kop, pinterest -plasing, eiendomsvlieger, Google+ voorblad, Kindle -omslag en fotocollages. In hul uitlegte is selfs 'n paar wonderlike infografiese elemente ingesluit!

kanva-uitlegte

U kan u eie beelde oplaai, kontak maak met Facebook en die beelde gebruik, of u kan by 'n seleksie van meer as 1,000,000 royalty-vrye beelde koop vanaf 'n robuuste interne soekinstrument. Dit het my net 'n paar minute geneem om 'n nuwe Facebook-koptekstbeeld vir my persoonlike bladsy te bou.

canva-facebook-uitleg

Begin met Canva

Openbaarmaking: ek gebruik my Canva skakel in hierdie artikel.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.