Kan ek oor brood blog?

Bruinbes 12 graanbrood

Ek het nie moed verloor nie.

Regtig, ek het nie.

Vir weke, miskien maande, het ek daaraan gedink om oor brood te blog. Dit is nie net 'n brood nie ... dit is die wonderlikste brood wat ek nog ooit geëet het. Ek maak nie 'n grap nie. In die supermark waar daar 300 soorte brood op die rakke is, val hierdie brood nie op nie.

Dis Brownberry 12 Graan.

'N Spesiale versnit van 12 korrels gebak tot 'n heerlike brood met die voordele van volgraan en geen transvette nie. - vanaf die webwerf

Dit kom nie eens naby aan die beskrywing daarvan nie. Dit is sag ... maar met baie klein stukkies korreltjies in. Dit is egter nie so sag dat dit skeur of kleef nie. Rooster dit met 'n bietjie botter en dit is fantasties. Dit verbruin nog altyd so effens ... die buitekant korsig, die binnekant sag en lekker. Elke happie het 'n nuwe geur. Mmmmm.

Soms maak ek vir my 'n lekker toebroodjie ... kalkoen, switserse baba, blaarslaai, tamatie ... en nadat ek dit geëet het, is ek ontsteld dat al die ander bestanddele die smaak van die brood versmoor.

As u die brood wil koop, wees versigtig! Daar is ander “12 Graan” bedrieërs op die rak. Hulle verpak hulself selfs dieselfde ... maar hulle suig! Onthou die prentjie, onthou die naam, koop die brood. Vertrou my.

Vergewe my asb u deur hierdie boodskap ontstel. Hulle betaal my nie (alhoewel ek brood sou aanvaar). Ek sal binnekort terugkeer na my normale inhoud ... maar vir eers gaan ek 'n sny Brownberry 12 Grain-brood drink ... gerooster ... met botter.

9 Comments

 1. 1

  Hmm, oor invloed en outomatisering - 'n blog vir bemarking en tegnologie; Posonderwerp Brownberry 12 Grain Bread. Jip moet met Sean saamstem, het u verstand verloor.

  Op 'n ander punt, alhoewel ek nog nooit daardie spesifieke brood probeer het nie, is die rede waarom ek 'n broodmasjien het en dit eintlik gebruik. Ek maak 'n gemene heuning hawermeelbrood met staalgesnyde hawer, ook groot en verskillende pizzakorsies.

  O bugger, ek het vergeet om die toevoeging te verander, en dit lyk nou nie asof ek hierdie opmerking kan plaas nie, want dit vertel my dat ek dit reeds gepos het.

 2. 2
 3. 3
 4. 4

  ... hmm, het jy al ooit vars, handgebakte brood uit 'n klein bakkery in Suid-Duitsland probeer?
  Of 'n vars, warm stokbrood in 'n klein Franse dorpie?
  U sal nooit weer aan 'n met plastiek toegedraaide, geïndustrialiseerde brood raak nie.

 5. 5
 6. 6

  LOL ... .Ek vind dit amusant. Ek is op die internet besig om 'n ordentlike resep vir 12 grein brood te vind. Ek kon nie 'n wonderlike een hier in Nebraska vind nie. Nadat ons 'n week gelede Kanada besoek en Dempster se 12 graanbrood probeer het, voel ons dol verlief daarop. Laat weet my asseblief as iemand 'n resep vind. Dankie! Nina

 7. 7
 8. 8

  Brownberry 12 Graanbrood - As u vandag omtrent na enige broodpakket kyk, bevat elke handelsmerk die Food Guide Pyramid van die Amerikaanse Departement van Landbou.

  Wat die pakkette nie noem nie, is dat sommige brood beter is as ander. Hulle verduidelik ook nie dat die ses tot elf aanbevole porsies klein is nie: net 1/2-koppie pasta of rys of een beskeie sny brood. Gebruik u vier porsies op net een bagel van Dunkin? Donuts.

 9. 9

  “DouglasKarr.com aangedryf deur WordPress en Brownberry 12 Grain brood” 😀

  Dit sou inderdaad wankel

  Doug, jy kan oor alles skryf, insluitend brood (nie dat ek hierdie spesifieke soort kan koop van waar ek woon nie ;-) ... Ek het hierdie boodskap geniet ...

  Hou aan met die goeie skryfwerk! 🙂

  (Besoek u blog vir die eerste keer)

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.