Kan ek oor brood blog?

Bruinbes 12 graanbrood

Ek het my kop verloor.

Regtig, ek het nie.

Vir weke, miskien maande, het ek daaraan gedink om oor brood te blog. Dit is nie net enige brood nie ... dit is die wonderlikste brood wat ek ooit geëet het. Ek maak nie 'n grap nie. In die supermark waar daar 300 soorte brood op die rakke is, val hierdie brood nie op nie.

Dis Brownberry 12 Graan.

'N Spesiale versnit van 12 korrels gebak tot 'n heerlike brood met die voordele van volgraan en geen transvette nie. - vanaf die webwerf

Dit kom nie eers naastenby om dit te beskryf nie. Dit is sag ... maar met baie klein stukkies korreltjies in. Dit is egter nie so sag dat dit skeur of kleef nie. Rooster dit met 'n bietjie botter en dit is fantasties. Dit verbruin nog altyd so effens ... die buitekant korsig, die binnekant sag en lekker. Elke happie het 'n nuwe geur. Mmmmm.

Soms maak ek vir my 'n heerlike toebroodjie ... kalkoen, switserse baba, blaarslaai, tamatie ... en nadat ek dit geëet het, is ek ontsteld dat al die ander bestanddele die smaak van die brood versmoor.

As u die brood wil koop, wees versigtig! Daar is ander “12 Graan” bedrieërs op die rak. Hulle verpak hulself selfs dieselfde ... maar hulle suig! Onthou die prentjie, onthou die naam, koop die brood. Vertrou my.

Vergewe my asseblief as u hierdeur steur. Hulle betaal my nie (alhoewel ek brood sou aanvaar). Ek sal binnekort weer na my normale inhoud terugkeer ... maar vir eers gaan ek 'n sny Brownberry 12 Grain brood drink ... gerooster ... met botter.

9 Comments

 1. 1

  Hmm, Oor Invloed en Outomatisering – 'n bemarkings- en tegnologieblog; Pos onderwerp Bruinbessie 12 Graanbrood. Jip moet saamstem met Sean, jy het jou verstand verloor.

  Op 'n ander noot, alhoewel ek nog nooit daardie spesifieke brood probeer het nie, is deel van die rede dat ek 'n broodmasjien het en dit eintlik gebruik. Ek maak 'n gemene heuning-hawermoutbrood met staalgesnyde hawermout, ook groot en verskeie pizza-korsies.

  Ai, ek het vergeet om die byvoeging te verander, en dit wil voorkom asof ek nie hierdie opmerking kan plaas nie, want dit sê vir my dat ek dit reeds geplaas het.

 2. 2
 3. 3
 4. 4

  …hmm, het jy al ooit vars, handgebakte brood van 'n klein bakkery in Suid-Duitsland probeer?
  Of 'n vars, warm baguette in 'n piepklein Franse dorpie?
  Jy sal nooit weer aan 'n plastiek toegedraaide, geïndustrialiseerde brood raak nie.

 5. 5
 6. 6

  LOL ... Ek vind dit amusant. Ek is op die net besig om 'n ordentlike resep vir 12 grein brood te vind. Ek kon nie 'n goeie een hier in Nebraska vind nie. Nadat ons Kanada 'n week gelede besoek het en Dempster se 12-korrelbrood geprobeer het ... voel ons dolverlief daarop. So... as iemand wel 'n resep kry, laat weet my asseblief. Dankie! Nina

 7. 7
 8. 8

  Brownberry 12 Graanbrood – As jy vandag na omtrent enige broodpakket kyk, is elke handelsmerk bekend, die Amerikaanse Departement van Landbou se Food Guide Pyramid.

  Wat die pakkette nie noem nie, is dat sommige brood vir jou beter is as ander. Hulle verduidelik ook nie dat daardie ses tot elf aanbevole porsies klein is nie: net 1/2 koppie pasta of rys of een beskeie sny brood. Sal jy vier porsies op net een bagel van Dunkin gebruik? Donuts.

 9. 9

  “DouglasKarr.com aangedryf deur WordPress en Brownberry 12 Grain bread” 😀

  Dit sou inderdaad rock 🙂

  Doug, jy kan oor enigiets skryf, insluitend brood (nie dat ek hierdie spesifieke soort kan koop van waar ek woon nie;-) …Ek het hierdie pos geniet …

  Hou aan met die goeie skryfwerk! 🙂

  (Eerste keer wat jy jou blog besoek)

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.