Interaksies se hibriede oproepstelsel = wonderlik

oproep tegnologie

Maandag het ek die geleentheid gehad om te toer Interaksies, luister en hul stelsel in aksie waarneem, en gebruik 'n volledige demonstrasie van Hey Otto - 'n stem- en webkonferensiesisteem wat gebruik maak van Interactions-tegnologie aan die agterkant.

Ondernemings met groot inbelsentrums gaan op twee verskillende paaie af, óf outomatiese spraakherkenningstelsels (ASR), óf deur groot duur kamers van inbelsentrumpersoneel in diens te neem. Die tipiese oproep tot 'n IVR is frustrerend, en die wagtyd vir 'n bediende is gewoonlik belaglik. My persoonlike troeteldier is wanneer ek na 'n stelsel bel, dit vereis dat ek my rekeningnommer inskakel en dan vra 'n kliëntediensverteenwoordiger (MVO) dat ek dit moet herhaal as ek dit uiteindelik oor die telefoon kry.

interaksies

Interaksies is 'n hibriede stelsel wat ongelooflik effektief is. As die ASR nie die antwoord kan verstaan ​​nie, word dit na Intent Analists gestuur. Dit is professionele persone wat verskeie rekeninge bestuur wat die uitspraak vasvat wat die stelsel nie kon herken nie. Die eindresultaat is 'n briljante vinnige ervaring vir die kliënt! In plaas daarvan om u drie keer te laat herhaal en dan nie in die steek te laat nie ... luister die Intent Analists na u boodskap en rig dit daarvolgens.

Ek kan nie meer besonderhede hieroor gee nie, maar die roete- en bestuurstelsel vir die Intent Analists sal u verras. Dit is doeltreffend, het bevestigingskontroles en beloon vinnige reaksietye. Inbelsentrums kan met 'n fraksie van die hulpbronne werk en eksponensieel meer oproepe verwerk ... terwyl dit akkuraatheid en verbeterde kliëntetevredenheid verseker. Klik deur as u die nie sien nie Hey Otto video.

 

Hallo Otto is 'n stem-, web- en iPhone-geïntegreerde toepassing met interaksies wat dit moontlik maak. Kyk na die video vir 'n paar gevorderde opsies in Hey Otto, soos om Otto na 'n deelnemer te laat roep of jou konferensie van een telefoon na 'n ander te laat beweeg - sonder dat die deelnemers dit ooit besef!

4 Comments

 1. 1

  Doug,

  Ek dink nie so wonderlik doen reg aan die interaksiesisteem nie. Interaksies is 'n sprong vorentoe in oproepsentrumtegnologie en die vermenging van menslike en tegnologiese prosesse. Enige onderneming met 'n groot inbelsentrum moet hierdie stelsel ondersoek.

  Adam

 2. 2

  Ek het al 'n bietjie blootgestel aan Interactions-tegnologie (HotBox-pizza het my die eerste keer dat ek dit gebruik het, heeltemal afgekraak), maar konferensies lyk na 'n wonderlike toepassing van die wonderlike gebruikerservaring. Geen UI soos die menslike stem nie!

 3. 3

  Ek het al voorheen blootstelling gehad aan die Interactions-stelsel, HotBox-pizza het my die eerste keer dat ek dit gebruik, heeltemal afgekraak, maar konferensies lyk na 'n wonderlike toepassing vir die wonderlike gebruikerservaring. Ek sal gebruik.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.