Kalender: u aanlyn vergaderbeplanner

kalm

Toe Blackberry sluk Tungle en toe dit beëindig het, was ek regtig teleurgesteld. Dit was vir mense so maklik om 'n vergadering met my te beplan met hul platform. Ek het gegee TimeTrade 'n draai, maar dit was te verwarrend ... vir my en vir mense met wie ek vergaderings wou beplan.

Verlede week het Jeb Banner van Kleinboks het vir my 'n URL gestuur om 'n vergadering met hom te beplan en ek was dadelik verlief ... die platform word genoem Calendly en durf ek sê dat dit selfs beter is as wat Tungle was!

Hier is hoe my Calendly lyk:

doug-kalend

Kalender laat u toe om u gebeure aan te pas en te integreer met u Google Kalender en genooides kan geskeduleerde geleenthede maklik by hul Google-, Outlook- of iCal-kalenders voeg.

Klik op 'n tipe gebeurtenis en u kry tydopties:

doug-kalend-kies

Dit stel u in staat om voor en na buffer en selfs aanmanings aan die deelnemers te outomatiseer. Een van my gunsteling kenmerke van die platform is dat elke tipe gebeurtenis 'n persoonlike URL het! Dus - as ek 'n uitnodiging aan 'n klant wil stuur vir 'n ouditbeoordeling of 'n dag van konsultasie, kan ek dit direk na die tipe gebeurtenis stuur.

Kalender gebeurtenis tipe opstelling:

doug-kalend-gebeurtenis-opstel

11 Comments

 1. 1

  OMG! Dankie vir die deel van hierdie Doug! Ek hou ook van jou liefde vir my Tungle en ek onthou dat ek dae lank in my kop gekrap het en gewonder het waarom dit weggeneem is. Ek het ingeteken en raak vertroud daarmee.

 2. 3

  Doug dankie vir die deel. Tungle was my gunsteling ding om mense by partytjies en netwerkgeleenthede te noem, en toe het dit net verdwyn om nooit weer vervang te word nie. Kom ons hoop dat hierdie mooi vervanging bly vashou. Ek wed dat daar 'n onvoldoende behoefte was aan 'n ondersteuningsgroep 'Ek is verlore sonder Tungle'.

 3. 5

  Daar is 'n paar lekkernye op hierdie koppelvlak vir die geleentheid. Goeie manier om geleenthede te skep en te plaas. Die aangepaste url is 'n mooi deel daarvan. Ek het 'n koppelvlak vir gebeurtenisinskrywings en 'n aangepaste kalender vir een van my kliënte geskep, maar dit lyk nie so fyn soos hierdie UI nie. Lekker gewerk.

 4. 6

  Ek het nog nie Clendly gebruik nie, maar ek dink dat Tungle baie makliker was om te bestuur, aangesien ek die foto's van Clendly hierbo gekyk het. Dit lyk nie gebruikersvriendelik nie. Of ek moet kommentaar lewer nadat ek dit gebruik het! 🙂

  • 7

   Gee dit beslis 'n kans. Dit is baie, baie maklik. Trouens, ek glo dat die vermoë om die geleentheidspad aan te pas, dit vir mense ongelooflik eenvoudig maak om saam met u te skeduleer. Ek gebruik dit die hele week en het nog geen enkele klag gehad nie!

 5. 8

  dankie vir die deel van Doug. Ek hou van die app en gebruik dit al weke. Werk regtig goed. Bly om te sien hoe ander aan boord spring. Ek was ook 'n groot Tungle-aanhanger en was geskok om te sien hoe dit verdwyn. Wens dat Calendly ongeveer 'n jaar gelede gekom het. Hoop dit hou vas.

 6. 10

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.