Hoe om 'n domeinnaam vir u besigheid te kies

hoe om domeinnaam te kies

Dit is fassinerend om terug te dink toe ek altyd domeinname gekoop het (ek het selfs een keer verkoop!) En hoe ek vasgestel het wat ek gaan koop. Ons het pas 'n nuwe onderneming begin CircuPress en het die maatskappy nooit eers benoem voordat ons seker was dat ons die domeinnaam daarvoor sou kon koop nie! Ek dink die tye wat dit verander is.

Wat die keuse van 'n domeinnaam betref, is die sleutel tot die ontwykende bliksem van sukses in u aanlynbottel 'n balans tussen hierdie kritieke elemente - eenvoud, onvergeetlikheid, relevansie.

Ek glo dat daar nog iets is ... strepies lyk nogal 'n bietjie spam en lang name moet regtig vermy word. Wees ook versigtig dat u nie ongelukkige spellings binne die domein het nie ... soos IT-skroot at itscrap.com, moet vermy word. WhoIsHostingThis.com stel hierdie lekker gids saam om u te help om u volgende domeinnaam te kies!

hoe om besigheid-domeinnaam te kies

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.