Die nuwe besigheidskaartjies is hier!

Toe ek berig oor die aankoop van 'n paar nuwe besigheidskaartjies, Ek het 'n paar ontvang groot aanbevelings. Ingesluit was metaalbesoekkaartjies en selfs 'n besigheidskaartjie met behulp van Wordle.

Ek het besluit om in 'n heeltemal teenoorgestelde rigting te gaan my oorspronklike kaarte. As mense deesdae hul besigheidskaartjies aan my oorhandig, het ek dit nie lank nie; ek kom tuis en voeg dit by Plaxo en LinkedIn en dan gooi ek hulle - ongeag hoe mooi hulle is. Dit het my geïnspireer om met 'n nuwe opsie te gaan:

mtb-kaart

Met behulp van 'n vinnige soektog het ek 'n maatskappy aanlyn gevind wat persoonlike Post-It-notaboekies wat so groot soos 'n besigheidskaart is, druk! Ek het 'n klomp van hulle bestel en binne twee weke hier aangekom. Die kaarte het perfek uitgekom, volledig in lyn met die aanlyn-instrument wat ek gebruik het om dit te redigeer. Ek het 'n lettertipe gekies wat maklik was om te lees en ek het dit ontwerp met 'n oproep op die URL van my webwerf. Ek moedig mense selfs aan om 'n onderwerp te 'kring' sodat hulle kan onthou waarom ons mekaar ontmoet het en waarom hulle my bel!

Ek wou regtig iets unieks hê en glo dit pas by die rekening. Wat dink jy?

9 Comments

 1. 1

  Kan jy vir my sê waar jy dit gekry het? Ek het self 'n paar nuwe kaarte nodig en wil graag hierdie opsie ondersoek. Ek woon in Atlanta en sal nie identiese kaarte hê nie, maar so iets kan baie cool wees. Bly jy hou van die idee wat ek oorspronklik voorgestel het.

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

  Hou van hulle. Besigheidskaartjies is daardie "besigheidskaartjies". Hulle moet jou produkte/dienste noem. Geel OOhweee. Hierdie kaarte staan ​​beslis uit. Dit is wat jy "bemarking" noem

 7. 7

  Dit is nou 'n oulike ontwerp.

  Ek dink jy kan dit op 'n werklike besigheidskaartjie gebruik en dit nog beter maak deur beide kante te gebruik. Aan die een kant het 'n kopskoot van jou (sodat hulle onthou hoe jy lyk), jou besonderhede en 'n uitnodiging om 'n gratis [iets] by jou webwerf te kry, en dan die (sirkel) lys aan die ander kant.

 8. 8

  Doug ... wat 'n goeie idee! By 'n onlangse TechCom-byeenkoms het ek my kontakinligting op die agterkant van daardie drankie uitgedeel na Starbucks se gebruike wanneer kliënte hul eie beker bring. Ek het 'n handjievol van hulle gevra om my eie drankies te merk, maar het dit uiteindelik vir kontakinligting gebruik. Ek sal dalk net jou roete volgende moet gaan!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.