Die nuwe besigheidskaartjies is hier!

Toe ek berig oor die aankoop van 'n paar nuwe besigheidskaartjies, Ek het 'n paar ontvang groot aanbevelings. Ingesluit was metaalbesoekkaartjies en selfs 'n besigheidskaartjie met behulp van Wordle.

Ek het besluit om in 'n heeltemal teenoorgestelde rigting te gaan my oorspronklike kaarte. As mense deesdae hul besigheidskaartjies aan my oorhandig, het ek dit nie lank nie; ek kom tuis en voeg dit by Plaxo en LinkedIn en dan gooi ek hulle - ongeag hoe mooi hulle is. Dit het my geïnspireer om met 'n nuwe opsie te gaan:

mtb-kaart

Met behulp van 'n vinnige soektog het ek 'n maatskappy aanlyn gevind wat persoonlike Post-It-boekies wat so groot soos 'n besigheidskaart is, druk! Ek het 'n klomp van hulle bestel en binne twee weke hier aangekom. Die kaarte het perfek uitgekom, volledig in lyn met die aanlyn-instrument wat ek gebruik het om dit te redigeer. Ek het 'n lettertipe gekies wat maklik was om te lees en ek het dit ontwerp met 'n oproep op die URL van my webwerf. Ek moedig mense selfs aan om 'n onderwerp te 'kring' sodat hulle kan onthou waarom ons mekaar ontmoet het en waarom hulle my bel!

Ek wou regtig iets unieks hê en glo dit pas by die rekening. Wat dink jy?

9 Comments

 1. 1

  Kan u my vertel waar u die gekry het? Ek het self 'n paar nuwe kaarte nodig en wil hierdie opsie ondersoek. Ek woon in Atlanta en het nie identiese kaarte nie, maar so iets kan baie cool wees. Bly jy hou van die idee wat ek oorspronklik voorgestel het.

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

  Hou van hulle. Besigheidskaartjies is 'visitekaartjies'. U moet u produkte / dienste vermeld. Geel OOhweee. Hierdie kaarte val beslis op. Dit is wat jy 'bemarking' noem

 7. 7

  Dit is nou 'n gawe ontwerp.

  Ek dink jy kan dit op 'n werklike besigheidskaartjie gebruik en dit met albei kante nog beter maak. Aan die een kant het u 'n kopskoot van u (sodat hulle kan onthou hoe u lyk), u besonderhede en 'n uitnodiging om gratis [iets] op u webwerf te kry, en laat dan die (sirkel) lys aan die ander kant hê.

 8. 8

  Doug ... wat 'n wonderlike idee! Op 'n onlangse TechCom-byeenkoms het ek my kontakinligting uitgedeel agterop die drank wat Starbucks gebruik nadat die klante hul eie beker saambring. Ek het 'n handjievol daarvan gevra om my eie drankies bymekaar te maak, maar het dit vir kontakinligting gebruik. Ek sal dalk net volgende moet gaan!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.