Wat is verkeerd met u besigheidskaartjie?

alex sitBesigheidskaartjies was nog altyd vir my 'n lekker oefening. Ek het nog altyd iets anders met my besigheidskaartjies gedoen - eers myne blogkaarte met my foto, dan pakke van PostIt Notas, en onlangs 'n dun kaart met 'n dispenser van Zazzle.

Ek kyk vandag na 'n teleseminaar van Alex Mandossian in 'n handelsonderwysreeks waarop ek inteken, en hy het gewys op 'n wonderlike geleentheid wat ek laat verbygaan het ... drie visitekaartjies agtereenvolgens!

Sommige waarhede oor besigheidskaartjies

 1. Die meeste mense onthou nie die persoon van wie hulle dit gekry het nie.
 2. Die meeste word eenvoudig weggegooi. U het betaal vir iets wat selde 'n opbrengs op u belegging het!
 3. Van die mense wat hulle eintlik behou, word baie min ooit gehandel ... meestal omdat daar dikwels geen rede is nie!

business cards

Waarmee kan verbeter word jou my besigheidskaartjie?

 1. Sit u foto op u besigheidskaartjie. Dit sal mense in staat stel om te onthou wie jy was!
 2. Alex sê dat u 'n etiese omkoopgeld. Met ander woorde, is daar iets op u kaart wat u kan verskaf wat iemand daartoe kan lei? Sy voorbeeld is 'n 1-800 nommer met 'n vooraf opgeneemde boodskap. Dit is onpersoonlik en veilig ... en die persoon wat dit noem, kan baat vind by die boodskap.
 3. Sluit 'n boodskap in wat aangepas is vir die geleentheid waaraan u dit uitgedeel het. As u by 'n netwerkgeleentheid is, bestel 'n paar kaarte vir die geleenthede. As u by 'n geleentheid praat, sluit die geleentheid in! As u op 'n konferensie is ... plaas die konferensie. Deur pas die kaart aan vir die geleentheid het u net 'n a miniatuur advertensiebord om hulle uit te nooi om kontak te maak asook om 'n virale komponent te verskaf. Wanneer Alex 500 kaarte uitdeel, sien hy 2,000 XNUMX besoeke aan sy webwerwe en telefoonnommers. Dit is 'n lekker virale komponent!

Ek is op die punt om 'n ander stel van my besigheidskaartjies te bestel en hierdie wenke sal ek saamvat. My foto sal bygevoeg word (sug!), Ek gaan 'n skakel na 'n gratis aflaai met advies en wenke insluit, en ek sal 'n beter boodskap op Google Voice vooraf opneem met 'n paar vrae wat gereeld gevra word oor my besigheid.

Laat weet my as u belangstel in die sakereeks waarop ek inteken. Dit is 'n bietjie duur, maar as ek 'n enkele kontrak kry as ek besigheidskaartjies weggee, betaal dit die hele sakereeks ... en ek is net op die eerste video. Ek het baie komplimente op my onlangse kaarte gekry, maar ek kan nie sê dat dit viraal geword het of besigheid vir my gekry het nie!

10 Comments

 1. 1
 2. 2

  Ek wens dat ek my bron, Doug, kon noem, maar ek kan nie onthou waar ek dit gelees het nie, al 'n geruime tyd gelede: 50% minder kans dat visitekaartjies met u foto in die asblik gegooi word. Miskien kan iemand anders dit verifieer.

 3. 4
 4. 6

  U moet die papiervliegtuig soos die aard van u logo in u kaarte gebruik. Miskien moet u hele kaart by die eerste blik u logo wees, maar sodra dit ontvou, bevat dit die inligting wat u in die pos hierbo genoem het. Dit kan moeilik wees om te doen, maar sal beslis netjies en gedenkwaardig wees.

 5. 8

  Doug kyk na my anonieme avatar, gaan soort van saam met die blog 🙂 Ek het aangemeld met Twitter en het 'n Twitter-avatar wat 'n foto van myself is, wonder hoekom dit nie opduik nie

 6. 10

  Die algemene gevoel lyk aanvanklik dat dit onvoltooid is. Ek dink meer werk aan die kant van tipografie en 'n skerper agtergrond sal help. Kan nie sê wat om te verander nie, maar jy vra net 'n opinie.

  plakkaat drukwerk

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.