Wat is verkeerd met u besigheidskaartjie?

alex sitBesigheidskaartjies was nog altyd vir my 'n lekker oefening. Ek het nog altyd iets anders met my besigheidskaartjies gedoen - eers myne blogkaarte met my foto, dan pakke van PostIt Notas, en onlangs 'n dun kaart met 'n dispenser van Zazzle.

Ek kyk vandag na 'n teleseminaar van Alex Mandossian in 'n handelsonderwysreeks waarop ek inteken, en hy wys op 'n wonderlike geleentheid wat ek verby laat glip het ... drie visitekaartjies agtereenvolgens!

Sommige waarhede oor besigheidskaartjies

 1. Die meeste mense onthou nie die persoon van wie hulle dit gekry het nie.
 2. Die meeste word eenvoudig weggegooi. U het betaal vir iets wat selde 'n opbrengs op u belegging het!
 3. Van die mense wat hulle eintlik behou, word baie min ooit gehandel ... meestal omdat daar dikwels geen rede is nie!

business cards

Waarmee kan verbeter word jou my besigheidskaartjie?

 1. Sit u foto op u besigheidskaartjie. Dit sal mense in staat stel om te onthou wie jy was!
 2. Alex sê dat u 'n etiese omkoopgeld. Met ander woorde, is daar iets op u kaart wat u kan verskaf wat daartoe sal lei dat iemand tot aksie oorgaan? Sy voorbeeld is 'n 1-800 nommer met 'n vooraf opgeneemde boodskap. Dit is onpersoonlik en veilig ... en die persoon wat dit noem, kan baat vind by die boodskap.
 3. Sluit 'n boodskap in wat aangepas is vir die geleentheid waaraan u dit uitgedeel het. As u by 'n netwerkgeleentheid is, bestel 'n paar kaarte vir die geleenthede. As u by 'n geleentheid praat, sluit die geleentheid in! As u op 'n konferensie is ... plaas die konferensie. Deur pas die kaart aan vir die geleentheid het u net 'n a miniatuur advertensiebord om hulle uit te nooi om kontak te maak asook om 'n virale komponent te verskaf. Wanneer Alex 500 kaarte uitdeel, sien hy 2,000 besoeke aan sy webwerwe en telefoonnommers. Dit is 'n lekker virale komponent!

Ek is op die punt om 'n ander stel van my besigheidskaartjies te bestel en hierdie wenke sal ek saamvat. My foto sal bygevoeg word (sug!), Ek gaan 'n skakel na 'n gratis aflaai met advies en wenke insluit, en ek sal 'n beter boodskap vooraf op Google Voice opneem met 'n paar vrae oor my besigheid.

Laat weet my as u belangstel in die sakereeks waarop ek inteken. Dit is 'n bietjie duur, maar as ek 'n enkele kontrak kry om besigheidskaartjies weg te gee, betaal dit die hele sakereeks ... en ek is net op die eerste video. Ek het baie komplimente op my onlangse kaarte gekry, maar ek kan nie sê dat dit viraal geword het of vir my sake gedoen het nie!

10 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 4
 4. 6

  You should use the paper airplane like nature of your logo in your cards. Maybe have your entire card be your logo upon first look but once it unfolds it has the info you mentioned in the post above. Might be hard to do but would be neat and rememorable for sure.

 5. 8

  Doug check out my annonymous avatar, kind of goes along with the blog 🙂 I logged in with Twitter and have a Twitter avatar that is a pic of myself wonder why it didnt pop up

 6. 10

  The overall feel at first look its that seams unfinished. I think more work on the side of typography and a more sharp background will help. Can’t say what to change but but you just ask an opinion.

  plakkaat drukwerk

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.