Brook Daily: vind die beste tweets van belang

kiekie spruit

Alhoewel ek baie rekeninge op Twitter volg, doen ek dit nie volg die rekeninge. Twitter is 'n stroom waarna ek die hele dag sal moet staar as ek al die inligting wat ek daaruit wil hê, wil vasvang. Alhoewel ek baie van Twitter hou en dit 'n ongelooflike bron is, is dit baie nuttig om hulpmiddels te vind waarmee u die inhoud kan saamstel.

Spruit

Met Brook kan u kategorieë skep en dan Twitter-rekeninge binne die kategorieë volg. Soos u hieronder kan sien, het ek 'n soektog gedoen na Analytics, ingeteken op die mense wat ek wil volg, en hulle dan toegewys aan die kategorie vir Analytics.

spruit

As iemand wat Twitter nie deur die loop van die dag dophou nie, sal dit 'n kosbare toevoeging wees tot die instrumente wat ek gebruik om my Twitter-stroom saam te stel en die inligting wat bo uitkom, te kry!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.