Opmerkings oor Brian se vrae: Geoptimaliseer

Een van die invoegtoepassings wat ek graag op my blog wil gebruik, is Brian's Threaded Comments. Dit laat toe dat kommunikasie geneste, georganiseerd en baie maklik is om te lees en daarop te reageer. Ek is nie seker hoekom die logika nie in die kern van WordPress, Al is.

Terwyl ek die bron van my bladsye bekyk het, het die invoegtoepassing nogal 'n gemors bygevoeg. Die inprop voeg Javascript- en styl-etikette in om dit te laat werk. Die probleem is dat ingeboude stilering en javascript laadtye kan verhoog omdat gekoppelde stylblaaie en javascript-lêers een keer deur die blaaier geberg kan word.

Aangesien soekbots die boonste 'x'-hoeveelheid van 'n bladsy indekseer, druk hierdie kode die regte inhoud af. Ek het nog nie daarvan gehoor nie, maar ek glo dat dit die soekenjinoptimalisering van u werf kan beïnvloed. Die regte manier om 'n soekenjin te voer, is om die toevoegings oor te slaan en meer vleis te voorsien. Ek het dit net gedoen en beide die Javascript en die CSS na 'n gekoppelde lêer geskuif. Ek gebruik die geoptimaliseerde invoegtoepassing hier.

Ek het Brian op die geoptimaliseerde inprop geskryf, maar die e-pos het gebons. Ek het ook 'n fooitjie van my blog af vir hom gegee om te sien of hy daar sal inloer. As u belangstel, kan u laai die geoptimaliseerde inprop af hier afgelaai word.

8 Comments

 1. 1

  Baie dankie dat jy hierdie lêer geplaas het!
  Ek het vir 'n kort tydjie (minder as tien minute) my tone in Intense Debat gedompel, want maklik geïnstalleerde skroefkommentaar het 'n beroep gedoen. Soos ek daarvan hou om my webwerf uit te voer, was hul stelsel te veel om mee te verduur vir hierdie luukse alleen.

 2. 2

  Ek het na jou lêers in die zip gekyk en dit lyk baie goed, maar iemand het jou in April baie goed geslaan. Uitteken hierdie pos.

  Iets anders om op te verbeter, sou wees om die beelde plaaslike verse te hê wat hulle vanaf 'n eksterne plek geroep het met 'n soort geïnkripteer kode, ten minste is dit hoe dit lyk rondom die lyne waar dit die png-beelde noem.

  Gedagtes?

 3. 4

  Hallo Doug,
  Dankie hiervoor? Ek was op die punt om te probeer om presies dieselfde ding te doen, jy het my tyd gespaar.

  Ek moes 'n paar funksies van Brians Threaded Comments 1.5 byvoeg wat jou iterasie breek.
  Bo btc_add_reply_id($id):

  function btc_has_avatars() {
  if( function_exists('get_avatar'))
  return true;
  else if(function_exists('MyAvatars'))
  return true;
  return false;
  }

  function btc_avatar() {
  if( function_exists('get_avatar')) {
  echo get_avatar(get_comment_author_email(), '64');
  return;
  }
  else if(function_exists('MyAvatars')) {
  MyAvatars();
  return;
  }
  }

  Ek het ook 'n bietjie CSS van BTC 1.5 bygevoeg na die .css-lêer:

  .btc_gravatar {
  float: right;
  margin: 3px 3px 4px 4px;
  }
  .collapsed .btc_gravatar { display:none; } /* I added this, since the gravatars weren't collapsing nicely */

 4. 5

  Dit is wonderlik, Doug! Een probleem: Dit blyk dat die inprop nou in die briansthreadedcomments-subgids van inproppe wil wees, maar 'n paar van die beelde word weergegee deur toegang tot die PHP-lêer in die inpropgids te verkry (byvoorbeeld wanneer 'n gebruiker op e-poswaarskuwings ingeteken het). Ek het hieroor gewerk deur die PHP-lêer op albei plekke te hê. Moet seker net 'n URL iewers in die kode laat aanpas.

 5. 8

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.