Opmerkings oor Brian se vrae: Geoptimaliseer

Een van die invoegtoepassings wat ek graag op my blog wil gebruik, is Brian's Threaded Comments. Dit laat toe dat kommunikasie geneste, georganiseerd en baie maklik is om te lees en daarop te reageer. Ek is nie seker hoekom die logika nie in die kern van WordPress, Al is.

Terwyl ek die bron van my bladsye bekyk het, het die invoegtoepassing nogal 'n gemors bygevoeg. Die inprop voeg Javascript- en styl-etikette in om dit te laat werk. Die probleem is dat ingeboude stilering en javascript laadtye kan verhoog omdat gekoppelde stylblaaie en javascript-lêers een keer deur die blaaier geberg kan word.

Aangesien soekbots die boonste 'x'-hoeveelheid van 'n bladsy indekseer, druk hierdie kode die regte inhoud af. Ek het nog nie daarvan gehoor nie, maar ek glo dat dit die soekenjinoptimalisering van u werf kan beïnvloed. Die regte manier om 'n soekenjin te voer, is om die toevoegings oor te slaan en meer vleis te voorsien. Ek het dit net gedoen en beide die Javascript en die CSS na 'n gekoppelde lêer geskuif. Ek gebruik die geoptimaliseerde invoegtoepassing hier.

Ek het Brian op die geoptimaliseerde inprop geskryf, maar die e-pos het gebons. Ek het ook 'n fooitjie van my blog af vir hom gegee om te sien of hy daar sal inloer. As u belangstel, kan u laai die geoptimaliseerde inprop af hier afgelaai word.

8 Comments

 1. 1

  Baie dankie dat u hierdie lêer geplaas het!
  Ek het kort (minder as tien minute) my toon in Intense Debat gedompel omdat kommentaar wat maklik geïnstalleer is, 'n beroep op my gehad het. Net soos ek graag my webwerf wil gebruik, was hulle stelsel te veel om vir hierdie luukse alleen te wees.

 2. 2

  Ek het na u lêers in die zip gekyk en dit lyk baie goed, maar iemand het u in April nog net so geslaan. Uitteken hierdie pos.

  Iets anders om aan te pas, is dat die plaaslike versies die beelde van 'n eksterne plek met 'n soort koderingskode laat roep, ten minste so lyk dit rondom die lyne waar dit die png-beelde noem.

  Gedagtes?

 3. 4

  Hallo Doug,
  Dankie hiervoor? Ek was op die punt om presies dieselfde te doen, u het my die tyd bespaar.

  Ek moes 'n paar funksies byvoeg van Brians Threaded Comments 1.5 wat u iterasie verbreek.
  Bo btc_add_reply_id($id):

  function btc_has_avatars() {
  if( function_exists('get_avatar'))
  return true;
  else if(function_exists('MyAvatars'))
  return true;
  return false;
  }

  function btc_avatar() {
  if( function_exists('get_avatar')) {
  echo get_avatar(get_comment_author_email(), '64');
  return;
  }
  else if(function_exists('MyAvatars')) {
  MyAvatars();
  return;
  }
  }

  Ek het ook 'n bietjie CSS van BTC 1.5 bygevoeg na die .css-lêer:

  .btc_gravatar {
  float: right;
  margin: 3px 3px 4px 4px;
  }
  .collapsed .btc_gravatar { display:none; } /* I added this, since the gravatars weren't collapsing nicely */

 4. 5

  Dit is wonderlik, Doug! Een probleem: dit wil voorkom asof die invoegtoepassing nou in die submap briansthreadedcomments van invoegtoepassings wil wees, maar 'n paar van die beelde word weergegee deur toegang tot die PHP-lêer in die invoegtoepassingsgids te kry (wanneer 'n gebruiker byvoorbeeld op e-poswaarskuwings ingeteken het). Ek het hieraan gewerk deur die PHP-lêer op albei plekke te hê. Moet waarskynlik net 'n URL êrens in die kode laat aanpas.

 5. 8

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.