Breek in Alexa se Top 100,000 Sites

Dit het ses maande se harde werk gekos, maar vandag het ek nagegaan Alexa en het die 100,000 3-punt (gemiddeld van XNUMX maande) gebreek.

As ek sou skat, sou ek waarskynlik 10 tot 20 uur per week op my blog vir die afgelope 6 maande my daar gekry het. Ek het regtig gehoop dat ek dit voor die nuwe jaar sou vasgespyker het, maar dit gaan goed met die ekstra 2 dae.

Waarom deel ek dit? Soos met enigiets anders, vind ek dit goed om doelwitte vir jouself te stel. Alexa is die naaste ding aan 'n 'Internetranglys', en dit vertel my hoe my webwerf teen al die ander vaar. Technorati vertel hoe my blog teenoor ander vaar. Ek is jonger as 12,000 5,000 en hoop om teen die einde van die jaar die XNUMX XNUMX blogs te maak.

Wat doen ek anders? Ek het 'n paar herontwerpe gedoen, 'n bietjie soekenjinoptimalisering, 'n paar aanpassings van my templates, baie blogkommentaar oor ander blogs, baie trackbacks ... maar meestal het ek probeer om baie getrou te bly aan my visie van wat my blog moet wees. doen. Ek wil inligting openlik deel met betrekking tot bemarking en outomatisering.

My onderwerpe wissel baie en voeg soms persoonlike inligting (sodat u my persoonlik ken) by onderwerpe oor programmering ('n deel van die lewe van elke moderne bemarker - direk of indirek), en adverteer en hoe die landskap van klante se aandag verander, blog en hoe dit regtig help met bemarking, en natuurlik my periodieke rantsoen.

Dit lyk asof dit goed werk, en ek is bly dat u dit geniet. Laat weet my as daar ander onderwerpe is wat u wil sien. En natuurlik sal ek voortgaan om direk met u te praat oor die uitdagings wat ek in die gesig staar met betrekking tot bemarkingstegnologieë!

15 Comments

 1. 1

  Absoluut, Sean ... Dit lyk asof Alexa akkurater raak hoe langer jy wag. Ek dink dit is omdat Alexa 'n 'ewekansige' steekproef gebruik om die bereik te skat. Dit is dus mettertyd meer akkuraat. Dit is een van die redes waarom ek op lang termyn meer aandag skenk en dat dit drie maande my doel was eerder as 'vandag'. Ek het daagliks 'n hoogtepunt bereik soos u op u webwerf gesien het, maar met verloop van tyd is dit belangrik.

  “Wow” en “Uh Oh” is beslis wat ek soek. Ek werk hard aan die blog, so die laaste ding wat ek wil sien, is dat ek mense uitstel eerder as om intekenare te bekom en te behou. Dit is bloot 'n maatstaf vir my prestasie.

  Dit is ook 'n uitstekende aanwyser, aangesien ek 'n aantal ander kliënte op hul blogs raadpleeg. As ek nie my eie bereik kan vergroot nie, is ek nie seker dat hulle na my moet luister nie! Dit is baie soos om 'n SEO-kundige aan te stel wat nie in die top 10 is nie ... moenie die moeite doen nie!

 2. 2
 3. 3
 4. 4

  Doug,
  Baie geluk! Omdat ek 'n toonaangewende nerd in my kantoor was, het ek self baie SEO-werk gedoen om ons blog raak te sien en te lees. Ons het ook in Alexa opgegaan, maar ons het nog nie die 100K-drie-maande-punt verbreek nie. Ek weet dus presies hoe moeilik dit kan wees.

  Dankie vir 'n goeie blog, hou aan.

  Chris Kieff by MSCO
  http://www.msco.com/blog
  Geskryf deur die skrywer van “JOU BEMARKING SUG” Mark Stevens

 5. 5
 6. 6
 7. 7

  Ek dink Alexa-resultate word akkurater, hoe groter die werf / verkeer. Op kleiner skaal kan mense vals resultate aanmoedig deur 'n klomp mense te kry om die werkbalk te installeer en mekaar se webwerwe te besoek (ek het onlangs gesien dat 'n paar van hierdie webwerwe opduik)

  Persoonlik meet ek werfsukses aan die hand van hoe nuttig dit is en aan die hand van terugvoer. 'N Manier om dit vir my te kwantifiseer, is deur na die webstatistieke van my bediener te kyk en na 'n konstante tendens van toenemende verkeer te kyk.

 8. 8

  As u wil hê dat Alexa 'n akkurater rekord van u verkeer moet gee, kan u 'n widget installeer wat Alexa sal laat weet elke keer as u webwerf besoek word - nie net wanneer iemand met die werkbalk besoek nie.

 9. 9
 10. 11

  Dit is nou 30 Junie 2009, en ek het pas op u pos van 3 Januarie afgekom ... Laat ons 'n laat gelukwens met u prestasie. Minder as 100,000 6 in XNUMX maande is nogal 'n prestasie.

  Ons het ons laatwebwerf in November 2008 bekendgestel en uiteindelik het ons ranglys minder as 1 miljoen. Ons beplan dat ons teen die einde van die jaar onder 100,000 XNUMX sal wees.

  Wel, gaan voort met die goeie werk ...

 11. 12
 12. 14

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.