Breek in Alexa se Top 100,000 Sites

Dit het ses maande se harde werk gekos, maar vandag het ek nagegaan Alexa en het die 100,000 3-punt (gemiddeld van XNUMX maande) gebreek.

As ek sou skat, sou ek waarskynlik 10 tot 20 uur per week op my blog vir die afgelope 6 maande my daar gekry het. Ek het regtig gehoop dat ek dit voor die nuwe jaar sou vasgespyker het, maar dit gaan goed met die ekstra 2 dae.

Waarom deel ek dit? Soos met enigiets anders, vind ek dit goed om doelwitte vir jouself te stel. Alexa is die naaste ding aan 'n 'Internetranglys', en dit vertel my hoe my webwerf teen al die ander vaar. Technorati vertel hoe my blog teenoor ander vaar. Ek is jonger as 12,000 5,000 en hoop om teen die einde van die jaar die XNUMX XNUMX blogs te maak.

Wat doen ek anders? Ek het 'n paar herontwerpe gedoen, 'n bietjie soekenjinoptimalisering, 'n paar aanpassings van my templates, baie blogkommentaar oor ander blogs, baie trackbacks ... maar meestal het ek probeer om baie getrou te bly aan my visie van wat my blog moet wees. doen. Ek wil inligting openlik deel met betrekking tot bemarking en outomatisering.

My onderwerpe wissel baie en voeg soms persoonlike inligting (sodat u my persoonlik ken) by onderwerpe oor programmering ('n deel van die lewe van elke moderne bemarker - direk of indirek), en adverteer en hoe die landskap van klante se aandag verander, blog en hoe dit regtig help met bemarking, en natuurlik my periodieke rantsoen.

Dit lyk asof dit goed werk, en ek is bly dat u dit geniet. Laat weet my as daar ander onderwerpe is wat u wil sien. En natuurlik sal ek voortgaan om direk met u te praat oor die uitdagings wat ek in die gesig staar met betrekking tot bemarkingstegnologieë!

15 Comments

 1. 1

  Absoluut, Sean ... Alexa blyk meer akkuraat te word hoe langer jy wag. Ek dink dit is omdat Alexa 'n 'ewekansige' steekproef gebruik om bereik te skat. So – met verloop van tyd is dit geneig om meer akkuraat te wees. Dit is een van die redes hoekom ek op lang termyn meer aandag gee en 3 maande was my doelwit eerder as 'vandag'. Ek het nogal 'n hoogtepunt bereik op die daaglikse soos jy gesien het met jou webwerf, maar met verloop van tyd is dit wat saak maak.

  “Wow” en “Uh Oh” is beslis waarna ek soek. Ek werk hard aan die blog, so die laaste ding wat ek wil sien, is dat ek mense uitstel eerder as om intekenare te verkry en te behou. Dit is bloot 'n maatstaf van my prestasie.

  Dit is ook 'n goeie aanduiding aangesien ek 'n aantal ander kliënte op hul blogs raadpleeg. As ek nie my eie bereik kan uitbrei nie, is ek nie seker dat hulle na my behoort te luister nie! Dit is baie soos om 'n SEO-kundige aan te stel wat nie in die top 10 is nie ... moenie pla nie!

 2. 2
 3. 3

  Baie geluk Doug! Jy het gewys dat harde werk loon. Alles van die beste met die bekamping van strooipos, ons het 'n Neo nodig 🙂 Sien uit na die blog se herlewing en jou insiggewende plasings.

 4. 4

  Doug,
  Baie geluk! Omdat ek die tekennerd in my kantoor is, het ek self baie SEO-werk gedoen om ons blog raak te sien en te lees. Ons het ook in Alexa opbeweeg, maar het nog nie die 100K 3-maande-kerf gebreek nie. So ek weet PRESIES hoe moeilik dit kan wees.

  Dankie vir 'n goeie blog, hou so aan.

  Chris Kieff by MSCO
  http://www.msco.com/blog
  Geskryf deur die skrywer van "YOUR MARKETING SUCKS" Mark Stevens

 5. 5
 6. 6
 7. 7

  Ek dink Alexa-resultate word meer akkuraat hoe groter die webwerf/verkeer. Op 'n kleiner skaal kan mense vals resultate aanmoedig deur 'n klomp mense te kry om die nutsbalk te installeer en mekaar se werwe te besoek (ek het onlangs 'n paar van hierdie werwe sien opduik)

  Persoonlik meet ek werfsukses aan hoe nuttig dit is en aan terugvoer. 'n Manier om dit vir my te kwantifiseer, is deur na my bediener se webstatistieke te kyk en na 'n bestendige neiging van verhoogde verkeer te kyk.

 8. 8

  As jy wil hê dat Alexa vir jou 'n meer akkurate rekord van jou verkeer moet gee, kan jy 'n legstuk installeer wat Alexa sal laat weet elke keer wanneer jou webwerf besoek word – nie net wanneer iemand met die nutsbalk besoek nie.

 9. 9
 10. 11

  Dit is nou 30 Junie 2009 en ek het sopas afgekom op jou 3de Januarie plasing... Kom ons bied 'n laat geluk met jou prestasie. Onder 100,000 6 in XNUMX maande is nogal 'n prestasie.

  Ons het ons laaste webwerf in Nov 2008 ontplooi en ons het uiteindelik ons ​​posisie onder 1 miljoen gekry. Ons voorspel dat ons teen jaareinde onder 100,000 XNUMX sal wees.

  Wel, hou aan met die goeie werk ...

 11. 12

  Hallo Doug, op die oomblik is my Alexa iewers tussen 105k-110k, wat kan ek doen om oor die bult en onder 100k te kom. Goeie webwerf en selfs beter inligting. Hou aan met die goeie werk, dankie!

 12. 14

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.