Seuns en speelgoed!

Ek weet nie hoeveel ek meer kan neem nie! Internet Explorer 7, FIrefox 2 en 'n MacBook Pro alles binne een week. Ek het 'n paar honderd poste agter my RSS-feeds, agter my e-pos met ongeveer 200 e-posse ... en ek het meer werk as wat ek ooit gehad het. Wat in die wêreld gaan aan?

MacBook Pro

Eerstens ... Internet Explorer 7. Ek is baie beïndruk met die alternatiewe spyskaarte en die organisasie van die skerm. As u dit nog nie probeer het nie, is die volle skerm fantasties. En natuurlik is die tabblad wonderlik.

Tweede ... Firefox 2. Ek het dit pas afgelaai. Regtig ritsig! Ek hou daarvan. Ek het die speltoets nie getoets nie, maar ek hoor dit is 'n wonderlike kenmerk. Dit beteken dat ek die Google Toolbar kan dump.

Derde ... drumroll asseblief ... die MacBook Pro. Ek het die werke op hierdie hondjie gekry en ek is redelik verbaas oor die 'cool faktor'. Nadat ek dit gekoop het, moes ek natuurlik 'n nuwe skottelsak gaan koop wat mooi en glad was. Ek wag nog steeds op 'n monstermonitor by die werk ... maar binne minder as 'n week is ek amper ten volle bekeer.

Ek het wel Parallels daarop gelaai (WOW!), Sodat ek XP kan bestuur as ek dit op die een skerm (of in 'n venster) en OSX op die ander moet doen. Dit blaas my net weg. Ek dink nie ek sal lank 'n Windows Cripple wees nie. Ek moet jou vertel oor voorkoms en gevoel: OSX is baie meer gevorderd in voorkoms, gevoel en werking. Ek is nog nie 'n Apple-snob nie, maar ek kan wel een word. Ek neem aan die eerste keer dat ek dit by Borders oopmaak, sal ek amptelik een wees!

Sommige dinge wat ek nie van die Mac hou nie? Die magnetiese netsnoer is koel en alles, maar die ander kant is sukkel ... dit is 'n groot, lomp kragtoevoer. En hulle het die verlengkoord oorwerk. Baie ontwerp vir so klein voetjies.

Een kommentaar

  1. 1

    Eerste katte en honde wat saam woon en nou Doug op 'n MAC ?! Mag dit nooit wees nie!

    Snaaks, net gister het ons grafiese ontwerper (MAC boy) en ons direkteur van internetdienste (PC boy) besef dat dit eintlik lewensnabootsende kuns is. Ons kleredrag vir kantore is (uiteindelik) verander sodat ons nie dasse hoef te dra nie. Op die eerste dag van die nuwe reëls het MAC-seun tielloos begin werk, maar PC-seun het in elk geval 'n das aangehad. Hulle het die Apple-advertensie geword.

    As geheue dien, Doug, voel u belangriker in 'n suite. Dit laat dus die vraag ontstaan, is dit beter om belangrik of koel te voel?

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.