Mobiele en tabletbemarking

Seuns en speelgoed!

Ek weet nie hoeveel ek meer kan neem nie! Internet Explorer 7, FIrefox 2 en 'n MacBook Pro alles binne een week. Ek het 'n paar honderd poste agter my RSS-feeds, agter my e-pos met ongeveer 200 e-posse ... en ek het meer werk as wat ek ooit gehad het. Wat in die wêreld gaan aan?

MacBook Pro

Eerstens ... Internet Explorer 7. Ek is baie beïndruk met die alternatiewe spyskaarte en die organisasie van die skerm. As u dit nog nie probeer het nie, is die volle skerm fantasties. En natuurlik is die oortjies wonderlik.

Tweede ... Firefox 2. Ek het dit pas afgelaai. Regtig ritsig! Ek hou daarvan. Ek het die speltoets nie getoets nie, maar ek hoor dit is 'n wonderlike kenmerk. Dit beteken dat ek die Google Toolbar kan dump.

Derde ... drumroll asseblief ... die MacBook Pro. Ek het die werk op hierdie hondjie gekry en is redelik verbaas oor die 'cool faktor'. Nadat ek dit gekoop het, moes ek natuurlik 'n nuwe skottelsak gaan koop wat mooi en glad was. Ek wag nog steeds op 'n monstermonitor by die werk ... maar binne minder as 'n week is ek amper ten volle bekeer.

Ek het wel Parallels daarop gelaai (WOW!) Sodat ek XP kan gebruik as ek dit op die een skerm (of in 'n venster) en OSX op die ander moet doen. Dit blaas my net weg. Ek dink nie ek sal lank 'n Windows Cripple wees nie. Ek moet u vertel oor voorkoms en gevoel, OSX is baie meer gevorderd in voorkoms, gevoel en werking. Ek is nog nie 'n Apple-snob nie, maar ek kan wel een word. Ek neem aan die eerste keer dat ek dit by Borders oopmaak, sal ek amptelik een wees!

Sommige dinge wat ek nie van die Mac hou nie? Die magnetiese netsnoer is koel en alles, maar die ander kant suig ... dit is 'n groot, lomp kragtoevoer. En hulle het die verlengkoord oorwerk. Baie ontwerp vir so klein voetjies.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

een Kommentaar

  1. Eers saamleef katte en honde en nou Doug op 'n MAC?! Mag dit nooit wees nie!

    Snaaks, net gister het ons grafiese ontwerper (MAC-seun) en ons Direkteur van Internetdienste (PC-seun) besef dat hulle eintlik lewensnabootsende kuns is. Ons kantoordragkode het (uiteindelik) verander sodat ons nie dasse hoef te dra nie. Op die eerste dag van die nuwe reëls het MAC boy dasloos werk toe gekom, maar PC boy het in elk geval 'n das gedra. Hulle het die Apple-advertensie GEWORD.

    As geheue dien, Doug, voel jy belangriker in 'n suite. So dit laat die vraag ontstaan, is dit beter om belangrik te voel, of koel?

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.