Ek gaan nie vandag Barnes en Nobles toe nie!

Hulle het 'n gebou Barnes en Nobles binne 'n paar kilometer van my huis af en dit is regtig 'n pragtige winkel. Dit lyk egter asof ek altyd 'n moeilike tyd het om my boeke daar te vind. Grense blyk 'n meer eindige manier te hê om hul rakke te orden.

In elk geval, ek geniet baie van albei winkels, maar ek het myself al meer gereeld by Barnes en Nobles bevind omdat hulle 'n Starbucks het met Wireless met AT&T. Ek was al 'n ruk nie by Borders nie - ek hoop dat hulle ook toegang tot T-Mobile het.

In elk geval - ek is 'n boekhond en bestel voortdurend boeke van Barnes en Nobles (en Amazon) maar net Borders het onthou wat dit vandag is:
grense

Dat Borders die tyd geneem het om so 'n mooi e-pos te ontwerp EN vir my 25% afslag vir my afslag te gee, is te cool en sal nie by my vergeet word nie. Dit klink asof Grense verloor dalk die oorlog teen Barnes en Nobles - maar afgesien van 'n gerieflike plek, weet ek regtig nie hoe nie.

Terloops, ek is vandag die groot 4-0! Woohoo!

11 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.