Boekvrystelling! Renée Pawlish: Nephilim, Genesis of Evil

1599161400.01. AA SCTZZZZZZZ
Twee en 'n half jaar het ek saam met Renée gewerk by 'n Newspaper Database Marketing-firma in Denver, Colorado. Soos baie talentvolle werknemers, het Renée kreatiewe afsetpunte gehad wat my weggeblaas het. Ek was gelukkig genoeg om die transkripsies van Renée se eerste moordraaiselboek te lees. Dit was 'n ontsaglike leesstof, lekker en onvoorspelbaar!

Renée het my net geskryf en laat weet dat sy pas haar volgende boek, Nephilim Genesis of Evil, bekendgestel het. Hier is die beskrywing:

'N Donker mag wat in Genesis beskryf word, herbesoek die klein bergdorpie Taylor Crossing. Nadat Rory Callahan getuig het van 'n slegte teenwoordigheid in New York, kom hy Wes uit op soek na antwoorde en vind 'n stad wat onder bonatuurlike kragte swig. Nou kan 'n bose profesie deur die Nephilim vervul word.

Eerstens baie geluk aan Renée! Volgende ... vir al die ywerige lesers daar buite, moet u 'n eksemplaar kry! Tot dusver is die resensies fantasties op Amazon en die eksemplare verloop vinnig! Wat my betref ... Ek stuur my eksemplaar aan Renée vir 'n handtekening! Al is sy 'n aanhanger van Bronco.

🙂

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.