#BlogIndiana: Jason Falls, Bloggers en die Google-gode

blog Indiana

Dit was 'n goeie begin vandag vir Blog Indiana, en Jason Falls het die sappe begin vloei deur die belangrikheid van die optimering van soekenjins te verminder, twyfel oor ghostblogging en met bloggers te praat dat dit goed is om nie die reëls na te kom nie. Jason se hoofrede was baie meer diepgaande en deeglik ... maar dit is die dinge wat in my kruip vasgeval het.

Ten minste een van my vriende kon my reaksie aanvoel ... en ek het 2 spookbloggers sit agter my, so ek is seker ek weet wat hulle gedink het!
xemion-tweet.png

Dink ek dat bloggers reëls moet volg?

Ek stem 100% saam met Jason! Daar is geen reëls nie. Dit sou wees soos Alexander Graham Bell 'n paar jaar nadat hy dit geskep het, 'n boek uitgee oor hoe om telefone te gebruik. Die blogsfeer is nog jonk en wat vir jou werk, sal miskien nie vir ander werk nie. My lesers weet al hoe ek daaroor voel sosiale media leuens en reëls is 'n leuen.

Ons het nie reëls nie ... wat ons wel het, is 'n mate van ondervinding met die medium en die erkenning van wat werk en wat nie werk nie, sodat ons die kennis kan oordra sodat ander dit kan toets.

Moet bloggers soek ignoreer?

Chris Baggott het byna uit sy sitplek gekom toe Jason voorgestel het dat hy hom nie hoef te bekommer oor die soektog nie. Hy het 'n ewe sappige vraag gevra: 'Doen u mense nie 'n slegte diens deur nie u inhoud ... goeie inhoud ... te soek nie?' Natuurlik het Jason dit nie gedink nie.

BTW: Dit was nie 'n algehele debat nie - net 'n gesonde bespreking van blogstrategieë. Jason het 'n fantastiese werk gedoen en was baie deursigtig oor die rede waarom hy hom nie hoef te bekommer oor soek nie. Die vraag van Chris was egter 'n vraag wat regtig geldig is. As daar soekers daar is wat u soek ... en hulle nie kan vind nie, is dit nie 'n probleem nie?

Is dit 'n probleem vir die soekenjins? Of is dit u probleem?

My antwoord sou wees dat dit u probleem is. Google was te vrygewig met die verskaffing van al die gereedskap wat nodig is vir mense om te verstaan ​​hoe om hul webwerf en hul inhoud te optimaliseer. Google gee ons selfs ons ranglys volgens sleutelwoord of frase, en soekvolumes op genoemde sleutelwoorde - om te besef dat diegene wat aan hierdie wedloop wil deelneem, aanpassings moet maak.

Ek haat dit net soveel om met die Google-gode te speel as enigiemand anders. Ek wens ek kon oortuigende inhoud skryf en hoef my nie die sleutelwoorde, sinonieme terme en kombinasies van sleutelwoorde in my inhoud te noem nie. Ek doen dit wel, sodat mense wat hierdie antwoorde soek, dit op my blog sal vind! En vind hulle wat hulle doen!

sosiale media-ontdekkingsreisiger.png Dit gaan alles oor potensiaal! Doen Social Media Explorer goed? Ja natuurlik. Kry Jason raadgewings- en praatwerk van sy blog? Ja hy doen. Maar daar is 'n potensiaal vir Jason om veel meer verkeer en nuwe navrae te kry deur bloot die inhoud van sy blog te optimaliseer. Ek beveel nie onnatuurlik aan nie - plaas net 'n paar sleutelwoorde en frases waar dit beide sinvol is en soekverkeer lok. Eenvoudig blog vir SEO.

Kyk hoe ons blogs presteer, en u sal vind dat my blog 'n bietjie meer bereik het ... maar Jason is nasionaal baie meer besig met die sosiale media. Hy is 'n uitstekende aanbieder (ek leer nog steeds) en 'n onderhoudende spreker. Hy verdien meer aandag. Ek dink dat dit die potensiaal van sy blog benadeel as hy die geleentheid ignoreer, en hy trek ook nie voordeel daaruit nie.

OPMERKING: Ek het Jason gestuur my nuwe e-boek gratis. Ek hoop dat hy van plan verander. 🙂

Spookblogging is 'n edele beroep

Wanneer laas het u baas 'n promosie vir hul werk? Het jy ledig gesit toe hulle met die leer opskuif? Of het dit u net 'n bietjie gepla dat u gehelp het om hulle daar te plaas? Dit is wat Ghostbloggers do. Spookblogging is nie 'n vuil woord of 'n vuil beroep nie, maar ongelooflik. 'N Groot spookblogger ondersoek die bron en skryf die plasings namens hulle akkuraat.

Ek dink ek het 'n te groot kop om dit te doen. Ek wil krediet hê waar krediet verskuldig is!

Is dit vals? Is dit deursigtig? Ek glo nie dit is nie! As ek 'n onderhoud met u gevoer het en al u antwoorde geskryf het - maar ek dit welsprekend en op 'n onderhoudende manier geskryf het, maak dit u dan minder? Daar is 'n paar GROOT name in die blogwêreld wat nie hul eie materiaal skryf nie - ek hou daarvan om die nuus aan u bekend te maak!

Solank die uitgangspunt van die blogposte is jou boodskap, waarom sal iemand omgee dat iemand anders dit tik? Het jy geweet dat Obama se inhuldigingstoespraak is geskryf deur 'n 27-jarige blanke man by Starbucks? Verander dit u opinie oor Obama? Is hy vals? Was dit nie deursigtig nie?

Ek dink nie so nie ... Ek het gedink dit was 'n wonderlike toespraak, en ek twyfel nie dat Obama elke woord bedoel het wat hy gesê het nie!

7 Comments

 1. 1

  Lekker uitbreiding van die vriendelike gesprek en debat wat vanoggend deur Jason Falls by #blogindiana aangespoor is. My voortdurende raaisel is egter dat ek steeds met jou, Jason en Chris saamstem. Ek glo dit gaan terug na die oortreding van die reëls. As Jason nie omgee vir soektog nie en dit werk vir hom, moet dit so wees. As hy nie omgee vir wie hom nie kry nie, as dit nie 'n kwaadwillige apatie is nie, moet dit so wees. As ander bloggers, insluitend jouself, Chris, ek of my kliënte wil munt slaan uit die krag van blog vir SEO, speel aan. Hou die bespreking vloeiend, ek leer graag uit die gesprek en diegene wat daaraan deelneem.

 2. 2

  Doug, baie redelik en goed gesê. Ek is seker Jason sal die fout van sy weë met so deurdagte oortuiging sien. Hy dink dalk aan die ergste voorbeelde wanneer dit kom by blog vir SEO en spookblog. Ons sal seker met hom saamstem. Dit is soos om 'n effektiewe, uitdagende of vermaaklike televisieadvertensie te vergelyk met dié van Peter Francis wat jy-weet-wie of "direk op die voorkop toepas." Ons moet slim bemarking hê.

 3. 3

  Twee vinnige historiese notas ... terwyl Bell nie 'n boek geskryf het oor hoe om die telefoon te gebruik nie, is 'n toestemmingsooreenkoms tussen sy maatskappy en Western Union bereik dat dit nie vir telegrafie gebruik kan word nie. Dit is al waarvoor dit goed was totdat Thomas Edison die koolstofknoppie-sender (mikrofoon) uitgevind het wat langafstandspraak prakties gemaak het. En gepraat van presidensiële toesprake, Edison het 'n bietjie geleer oor die manipulering van die pers nadat hy president Andrew Johnson se toespraak van 11 September 1866 vir die Associated Press heeltemal herbewoord het. Solank as wat spookbloggers hul baas beter laat lyk as wat hulle werklik is, sal die baas nie kla nie.

 4. 4

  Praat oor inligting oorlading! lol.
  Was geïntrigeerd met voorlesings oor president Andrew Johnson s'n en kon dikwels nie aan die slaap raak nie, terwyl hy aanhou dink oor die meriete van sy vermoë om in die openbaar te praat. TY Mike, ek het nooit die moontlikheid ingeprop om te dink dat Thomas Alva agter Johnson se vermeende redenaarse welsprekendheid sit nie.
  Spring vorentoe na vandag se onderwerp; Moet ons ons nie verbeel dat die meeste bekendes 'n groot hoeveelheid van hul openbare boodskappe op een of ander manier uitgekontrakteer het nie? Ons is nou ingelig dat spookskryf in die eerste president Johnson se era bestaan ​​het, maar wie weet presies wanneer die kunsvlyt gebore is.
  Ek laat daardie vraag aan jou oor met 'n vraag van my eie ... wie is die werklike skrywer(s) van Die Bybel. Dit lyk nie vir my of dit God of Jesus was nie, maar ons aanvaar dit as "God se Woord." Daardie verguisde SPOOKSKRYWERS IN DIE HEMEL was selfs 2,000 XNUMX jaar gelede aan die werk!
  Ek sal waarskynlik nie maklik vanaand aan die slaap raak nie, want ek het reeds begin wonder of Karr spookskrywers betaal sowel as God betaal sy lol.

 5. 5

  Miskien is spookblog 'n edele beroep, maar iemand wat sulke diens gebruik, is glad nie edel nie. Hy is darem nie eerlik teenoor sy lesers nie.

 6. 6

  Goeie pos Doug. Ek dink nou al lank oor hierdie kwessie. Eintlik het ek nou die dag 'n plasing geskryf oor die verband tussen sosiale en soeke belangrikheid.

  Ek was nie by blog Indiana nie, so ek het geen verwysingsraamwerk vir hierdie spesifieke gesprek nie. Ek dink soeksigbaarheid is regtig baie belangrik. My gedagte is dat daar 3 kritieke faktore is om soeksigbaarheid te verkry, aangesien dit verband hou met blog.

  Die eerste is inhoud. Toe my blog meer as 100 plasings bereik het, het ek baie soektogte vir verskillende terme begin wen. Ek kan net beeld hoeveel soektogte jy met meer as duisend sou wen!

  Die tweede is interne optimalisering. Ek dink dit is uiters belangrik om seker te maak dat jou URL-permaskakels, titelmerkers, kopmerkers en algehele inhoud jou sleutelwoorde bevat sodat jou plasings op Google gevind kan word. Ek vind dat dit redelik maklik is om te doen as jy die basiese grondbeginsels verstaan.

  Die derde belangrikste faktor is skakels, en ek moet glo dat die bou van jou handelsmerk op sosiale media-webwerwe verreweg die maklikste manier is om mense na jou te laat skakel.

  So stem ek saam met Jason? Ja en nee.

  Dit maak vir my geen sin om die interne optimalisering van u webwerf heeltemal te ignoreer nie. Hoekom SOU jy nie wil hê Google moet jou kry nie?!

  Maar ek dink wel dat dit baie meer sin maak om meer energie op jou sosiale teenwoordigheid te fokus, respek van mede-bloggers te kry, gesag te verkry deur skakels, wat terloops jou soekoptimalisering op die lang termyn sal help.

  Wat my ontsteld maak, is wanneer mense optree soos die enigste rede waarom jy moet blog, is om soektogte te wen. Ek moet net glo dat dit SO belangrik is om sterk op jou sosiale strategie te fokus. As jy baie blog deur jou sleutelwoorde te gebruik, gaan jy in elk geval baie soektogte wen.

  Nou, is Ghostblogging 'n edele beroep? Sekerlik! Is dit skaalbaar? Nee, nie tensy jy 'n spookblog-agentskap bestuur nie. As jy die blogger is, kan jy net soveel werk doen en daarom kan jy net soveel geld maak.

 7. 7

  Goeie pos Doug. Ek dink nou al lank oor hierdie kwessie. Eintlik het ek nou die dag 'n plasing geskryf oor die verband tussen sosiale en soeke belangrikheid.

  Ek was nie by blog Indiana nie, so ek het geen verwysingsraamwerk vir hierdie spesifieke gesprek nie. Ek dink soeksigbaarheid is regtig baie belangrik. My gedagte is dat daar 3 kritieke faktore is om soeksigbaarheid te verkry, aangesien dit verband hou met blog.

  Die eerste is inhoud. Toe my blog meer as 100 plasings bereik het, het ek baie soektogte vir verskillende terme begin wen. Ek kan net beeld hoeveel soektogte jy met meer as duisend sou wen!

  Die tweede is interne optimalisering. Ek dink dit is uiters belangrik om seker te maak dat jou URL-permaskakels, titelmerkers, kopmerkers en algehele inhoud jou sleutelwoorde bevat sodat jou plasings op Google gevind kan word. Ek vind dat dit redelik maklik is om te doen as jy die basiese grondbeginsels verstaan.

  Die derde belangrikste faktor is skakels, en ek moet glo dat die bou van jou handelsmerk op sosiale media-webwerwe verreweg die maklikste manier is om mense na jou te laat skakel.

  So stem ek saam met Jason? Ja en nee.

  Dit maak vir my geen sin om die interne optimalisering van u webwerf heeltemal te ignoreer nie. Hoekom SOU jy nie wil hê Google moet jou kry nie?!

  Maar ek dink wel dat dit baie meer sin maak om meer energie op jou sosiale teenwoordigheid te fokus, respek van mede-bloggers te kry, gesag te verkry deur skakels, wat terloops jou soekoptimalisering op die lang termyn sal help.

  Wat my ontsteld maak, is wanneer mense optree soos die enigste rede waarom jy moet blog, is om soektogte te wen. Ek moet net glo dat dit SO belangrik is om sterk op jou sosiale strategie te fokus. As jy baie blog deur jou sleutelwoorde te gebruik, gaan jy in elk geval baie soektogte wen.

  Nou, is Ghostblogging 'n edele beroep? Sekerlik! Is dit skaalbaar? Nee, nie tensy jy 'n spookblog-agentskap bestuur nie. As jy die blogger is, kan jy net soveel werk doen en daarom kan jy net soveel geld maak.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.