#BlogIndiana: Jason Falls, Bloggers en die Google-gode

blog Indiana

Dit was 'n goeie begin vandag vir Blog Indiana, en Jason Falls het die sappe begin vloei deur die belang van die optimering van soekenjins te verminder, twyfel oor ghostblogging en met bloggers te praat dat dit goed is om nie die reëls na te kom nie. Jason se hoofrede was baie meer diepgaande en deegliker ... maar dit is die dinge wat my vasgevang het.

Ten minste een van my vriende kon my reaksie aanvoel ... en ek het 2 spookbloggers sit agter my, so ek is seker ek weet wat hulle gedink het!
xemion-tweet.png

Dink ek dat bloggers reëls moet volg?

Ek stem 100% saam met Jason! Daar is geen reëls nie. Dit sou wees soos Alexander Graham Bell 'n boek uitgee oor hoe om telefone te gebruik enkele jare nadat hy dit geskep het. Die blogosfeer is nog jonk en wat vir u werk, sal miskien nie vir ander werk nie. My lesers weet al hoe ek daaroor voel sosiale media leuens en reëls is 'n leuen.

Ons het nie reëls nie ... maar wat ons wel het, is 'n mate van ondervinding met die medium en die erkenning van wat werk en wat nie werk nie, sodat ons die kennis aan ander kan oordra om te toets.

Moet bloggers soek ignoreer?

Chris Baggott het byna uit sy sitplek gekom toe Jason voorgestel het dat hy hom nie hoef te bekommer oor die soektog nie. Hy het 'n ewe sappige vraag gevra: 'Doen u mense nie 'n slegte diens deur nie u inhoud ... goeie inhoud ... te soek nie? Natuurlik het Jason nie so gedink nie.

BTW: dit was nie 'n volledige debat nie - net 'n gesonde bespreking van blogstrategieë. Jason het fantastiese werk gedoen en was baie deursigtig oor die rede waarom hy hom nie hoef te bekommer oor soek nie. Die vraag van Chris was egter 'n vraag wat 'n geldige punt laat ontstaan. As daar soekers daar na u is… en u nie kan vind nie, is dit nie 'n probleem nie?

Is dit 'n probleem vir die soekenjins? Of is dit u probleem?

My antwoord sou wees dat dit u probleem is. Google was te vrygewig met die verskaffing van al die gereedskap wat nodig is vir mense om te verstaan ​​hoe om hul webwerf en hul inhoud te optimaliseer. Google gee ons selfs ons ranglys volgens sleutelwoord of frase, en soekvolumes op genoemde sleutelwoorde - om te besef dat diegene wat aan hierdie wedloop wil deelneem, aanpassings moet maak.

Ek haat dit net soveel om met die Google-gode te speel as enigiemand anders. Ek wens ek kon oortuigende inhoud skryf en hoef my nie te steur aan die gebruik van sleutelwoorde, sinonieme terme en kombinasies van sleutelwoorde in my inhoud nie. Ek doen dit wel, sodat mense wat hierdie antwoorde soek, dit op my blog sal vind! En vind hulle wat hulle doen!

sosiale media-ontdekkingsreisiger.png Dit gaan alles oor potensiaal! Vaar Social Media Explorer goed? Ja natuurlik. Kry Jason raadgewings- en praatwerk van sy blog? Ja hy doen. Maar daar is 'n potensiaal vir Jason om veel meer verkeer en nuwe navrae te kry deur bloot die inhoud van sy blog te optimaliseer. Ek beveel nie onnatuurlik aan nie - plaas net 'n paar sleutelwoorde en frases waar dit beide sinvol is en soekverkeer lok. Eenvoudig blog vir SEO.

Kyk hoe ons blogs presteer, en u sal vind dat my blog 'n bietjie meer bereik het ... maar Jason is nasionaal baie meer besig met die sosiale media. Hy is 'n uitstekende aanbieder (ek leer nog steeds) en 'n onderhoudende spreker. Hy verdien meer aandag. Ek dink dat dit die potensiaal van sy blog benadeel as hy die geleentheid ignoreer, en hy trek ook nie voordeel daaruit nie.

OPMERKING: Ek het Jason gestuur my nuwe e-boek gratis. Ek hoop dat hy van plan verander. 🙂

Spookblogging is 'n edele beroep

Wanneer laas het u baas 'n promosie vir hul werk? Het jy ledig gesit toe hulle met die leer opskuif? Of het dit u net 'n bietjie gepla dat u gehelp het om hulle daar te plaas? Dit is wat Ghostbloggers do. Spookblogging is nie 'n vuil woord of 'n vuil beroep nie, maar ongelooflik. 'N Groot spookblogger ondersoek die bron en skryf die plasings namens hulle akkuraat.

Ek dink ek het 'n te groot kop om dit te doen. Ek wil krediet hê waar krediet verskuldig is!

Is dit vals? Is dit deursigtig? Ek glo nie dit is nie! As ek 'n onderhoud met u gevoer het en al u antwoorde geskryf het - maar ek dit welsprekend en op 'n onderhoudende manier geskryf het, maak dit u dan minder? Daar is 'n paar GROOT name in die blogwêreld wat nie hul eie mense skryf nie - ek hou daarvan om die nuus aan u bekend te maak!

Solank die uitgangspunt van die blogposte is jou boodskap, waarom sal iemand omgee dat iemand anders dit tik? Het jy geweet dat Obama se inhuldigingstoespraak is geskryf deur 'n 27-jarige blanke man by Starbucks? Verander dit u opinie oor Obama? Is hy vals? Was dit nie deursigtig nie?

Ek dink nie so nie ... Ek het gedink dit was 'n wonderlike toespraak, en ek twyfel nie dat Obama elke woord bedoel het wat hy gesê het nie!

7 Comments

 1. 1

  Mooi uitbreiding van die vriendelike bespreking en debat wat Jason Falls vanoggend aangespoor het op #blogindiana. My voortslepende raaisel is egter dat ek nog steeds met u, Jason en Chris saamstem. Ek glo dit gaan terug na die oortreding van die reëls. As Jason nie omgee vir soektogte nie en dit werk vir hom, dan moet dit wees. As hy nie omgee vir wie hom nie vind nie, as dit nie 'n kwaadwillige apatie is nie, moet dit ook so wees. As ander bloggers, insluitend jouself, Chris, ek of my kliënte wil munt slaan uit die krag van blogging vir SEO, gaan dit voort. Hou die bespreking aan die gang, ek leer graag uit die gesprek en diegene wat daaraan deelneem.

 2. 2

  Doug, baie redelik en het goed gesê. Ek is seker Jason sal die fout van sy weë sien met so 'n deurdagte oortuiging. Hy dink miskien aan die grofste voorbeelde as dit kom by blogging vir SEO en ghostblogging. Ons sal waarskynlik met hom saamstem. Dit is soos om 'n effektiewe, uitdagende of vermaaklike televisie-advertensie te vergelyk met die van Peter Francis wat u weet wie is of 'direk op u voorkop toepas'. Ons hou van slim bemarking.

 3. 3

  Twee vinnige historiese aantekeninge ... terwyl Bell nie 'n boek geskryf het oor hoe om die telefoon te gebruik nie, is 'n toestemmingsooreenkoms tussen sy maatskappy en Western Union bereik dat dit nie vir telegrafie gebruik kan word nie. Dit was al waarvoor dit goed was totdat Thomas Edison die koolstofknoppiesender (mikrofoon) uitgevind het wat langafstandspraak prakties gemaak het. En gepraat van presidensiële toesprake, het Edison 'n bietjie geleer oor die manipulering van die pers nadat hy pres. Andrew Johnson se toespraak op 11 September 1866 vir die Associated Press heeltemal herformuleer het. Solank spookbloggers hul baas beter laat lyk as wat hulle eintlik is, sal die baas nie kla nie.

 4. 4

  Praat oor inligtingoorlading! lol.
  Ek was geïnteresseerd in die lees van pres. Andrew Johnson en kon dikwels nie aan die slaap raak terwyl hy die voordele van sy redenaarskap oorweeg nie. TY Mike, ek het nooit die moontlikheid ingedink om te dink dat Thomas Alva agter Johnson se vermeende redenasie is nie.
  Spring vorentoe na die onderwerp van vandag; moet ons nie dink dat die meeste noemenswaardige partye op 'n manier 'n groot hoeveelheid van hul openbare boodskappe uitgekontrakteer het nie? Ons is nou meegedeel dat daar in die eerste president Johnson se era spookskrywery bestaan, maar wie weet presies wanneer die tuig gebore is.
  Ek laat die vraag aan u oor met my eie vraag ... wie is die regte outeur (s) van die Bybel? Lyk my nie dat dit God of Jesus was nie, maar ons aanvaar dit as 'God se Woord'. Daardie kwaadaardige GHOSTWRITER'S IN THE Sky was selfs 2,000 jaar gelede aan die werk!
  Ek sal waarskynlik nie vanaand maklik aan die slaap raak nie, want ek het al begin wonder of Karr spookskrywer betaal, sowel as dat God sy lol betaal het.

 5. 5

  Miskien is ghostblogging 'n edele beroep, maar iemand wat sulke dienste gebruik, is glad nie edel nie. Hy is ten minste nie eerlik teenoor sy lesers nie.

 6. 6

  Goeie boodskap Doug. Ek dink nou al lank daaraan. Eintlik het ek nou die dag 'n berig geskryf oor die verband tussen sosiale en soekbelang.

  Ek was nie by die Indiana-blog nie, en ek het dus geen verwysingsraamwerk vir hierdie spesifieke gesprek nie. Ek dink die sigbaarheid van soek is regtig baie belangrik. My gedagte is dat daar 3 kritieke faktore is om die sigbaarheid van die soeke te verkry, aangesien dit verband hou met blogging.

  Die eerste is inhoud. Toe my blog meer as 100 plasings bereik, het ek baie soektogte vir verskillende terme begin wen. Ek kan net dink hoeveel soektogte u met meer as duisend sou wen!

  Die tweede is interne optimalisering. Ek dink dit is uiters belangrik om seker te maak dat u URL-permalinks, titelplaatjies, kopplaatjies en algehele inhoud u sleutelwoorde bevat sodat u plasings op Google gevind kan word. Ek vind dat dit redelik maklik is om te doen as u die basiese beginsels verstaan.

  Die derde belangrikste faktor is skakels, en ek moet glo dat die bou van u handelsmerk op sosiale media-webwerwe verreweg die maklikste manier is om mense na u te laat skakel.

  Stem ek dus saam met Jason? Ja en nee.

  Dit het vir my geen sin om die interne optimalisering van u webwerf heeltemal te ignoreer nie. Waarom SAL U nie wil hê Google moet u vind nie ?!

  Maar ek dink dat dit baie sinvoller is om meer energie te fokus op u sosiale teenwoordigheid, respek by medebloggers te verkry, gesag te verkry deur skakels, wat terloops u soekoptimalisering sal help.

  Wat my ontstel, is as mense optree soos die enigste rede waarom jy moet blog, is om soektogte te wen. Ek moet net glo dat dit SO belangrik is om 'n groot fokus op u sosiale strategie te plaas. As u baie blog met behulp van u sleutelwoorde, sal u in elk geval baie soektogte wen.

  Is Ghostblogging nou 'n edele beroep? Sekerlik! Is is skaalbaar? Nee, net as u 'n spookblog-agentskap bestuur. As u die blogger is, kan u net soveel werk doen en daarom kan u net soveel geld verdien.

 7. 7

  Goeie boodskap Doug. Ek dink nou al lank daaraan. Eintlik het ek nou die dag 'n berig geskryf oor die verband tussen sosiale en soekbelang.

  Ek was nie by die Indiana-blog nie, en ek het dus geen verwysingsraamwerk vir hierdie spesifieke gesprek nie. Ek dink die sigbaarheid van soek is regtig baie belangrik. My gedagte is dat daar 3 kritieke faktore is om die sigbaarheid van die soeke te verkry, aangesien dit verband hou met blogging.

  Die eerste is inhoud. Toe my blog meer as 100 plasings bereik, het ek baie soektogte vir verskillende terme begin wen. Ek kan net dink hoeveel soektogte u met meer as duisend sou wen!

  Die tweede is interne optimalisering. Ek dink dit is uiters belangrik om seker te maak dat u URL-permalinks, titelplaatjies, kopplaatjies en algehele inhoud u sleutelwoorde bevat sodat u plasings op Google gevind kan word. Ek vind dat dit redelik maklik is om te doen as u die basiese beginsels verstaan.

  Die derde belangrikste faktor is skakels, en ek moet glo dat die bou van u handelsmerk op sosiale media-webwerwe verreweg die maklikste manier is om mense na u te laat skakel.

  Stem ek dus saam met Jason? Ja en nee.

  Dit het vir my geen sin om die interne optimalisering van u webwerf heeltemal te ignoreer nie. Waarom SAL U nie wil hê Google moet u vind nie ?!

  Maar ek dink dat dit baie sinvoller is om meer energie te fokus op u sosiale teenwoordigheid, respek by medebloggers te verkry, gesag te verkry deur skakels, wat terloops u soekoptimalisering sal help.

  Wat my ontstel, is as mense optree soos die enigste rede waarom jy moet blog, is om soektogte te wen. Ek moet net glo dat dit SO belangrik is om 'n groot fokus op u sosiale strategie te plaas. As u baie blog met behulp van u sleutelwoorde, sal u in elk geval baie soektogte wen.

  Is Ghostblogging nou 'n edele beroep? Sekerlik! Is is skaalbaar? Nee, net as u 'n spookblog-agentskap bestuur. As u die blogger is, kan u net soveel werk doen en daarom kan u net soveel geld verdien.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.