Blogging is nie genoeg nie, “Press the Flesh”!

handskud

Dit is 'n frase waarvoor ek vinnig moeg word tydens hierdie presidensiële kandidatuur. Ek is nie seker wie die oorspronklike term geskryf het nie, maar ek het gesien dat dit hierdie seisoen wyd gebruik word. Onlangs het die goewerneur van Wes-Virginia die term gebruik om te bespreek waarom Barack Obama Wes-Virginia verloor het as gevolg van Hillary Clinton. Hy probeer die opposisie se standpunt verdedig dat Wes-Virginia steeds rassekwessies het, en Obama het dit verloor net omdat hy nie genoeg tyd spandeer het nie pers vlees, aka handskud.

Dit moet vir bemarkers interessant wees om te besef hoeveel 'n impak dit het pers vlees het regtig in 'n verkiesing. Veldtogte lyk baie soos strategiese databasisbemarkingsveldtogte vir metamfetamiene. Alle kante bring wiskundige genieë in, gebruik tydige en doelgerigte bemarking deur middel van verskillende mediums en werk hard daaraan druk die vlees. Bemarkers moet buite die vuilheid van die politiek daarop let dat hierdie taktiek werk.

Wat ons moet steun uit die Obama-veldtog

Baie van ons vergeet dat Hillary 'n jaar gelede as die presidentskandidaat van 2008 behandel is en dat Barack Obama op 'n baie kort lys van onervare 'up and comers' in die Demokratiese Party was. Sy presiese bemarkingspogings het egter vrugte afgewerp. Kyk na die Obama-webwerf en u sal 'n boodskap vir elke teiken vind:
Obama

Hier in Indianapolis het ek virale e-pos ontvang waar ek namens iemand aan die veldtog kon skenk. Die Obama-veldtog het 'n kantoor 1 blok suid van die Circle hier in Indy geopen (en daarna gesluit) - die beste vaste eiendom vir druk die vlees. Ek het ook 'n paar direkte pos ontvang van die Obama-veldtog. 'N Kykie na gebeure en jy sal agterkom dat Obama 'n handskudmasjien is, met meer as 16,000 gebeure tot dusver en nog 'n ton te gaan.

Ek glo nie dat Obama Wes-Virginia verloor het omdat hy nie genoeg hande geskud het nie. Ek is geneig om saam te stem dat hy verloor het bloot omdat syne boodskap het nie goed met Appalachia gepas nie.

Terug na die punt.

Ek bevorder nie Barack Obama vir president nie, ek erken bloot die ongelooflike bemarkingsmasjien wat hy in plek gestel het. Alles wat sy span doen, is reg - en dit is belangrik om daarop te let dat hulle nooit 'n geleentheid misloop nie pers die vlees.

Pressing Flesh werk vir my

Ek het 'n matige sukses in sosiale media behaal, veral hier in Indianapolis. Interessant genoeg is daar baie Indianapolis-bloggers in wie se skaduwee ek skaars val vanuit 'n internetstatistieke oogpunt. Op plaaslike vlak glo ek egter dat ek meer 'n naam (en gesig) het wat mense onthou.

Ek het my plaaslike sukses te danke aan pers die vlees. My werk met Kleiner Indiana, Indy-kultuurroeteDie Superbowl-komitee van 2012 en die benutting van elke geleentheid om plaaslike sakelui oor sosiale media te leer, het veel meer impak gehad as wat my blog ooit sou doen. Dit is 'n moeilike pil om te sluk, al die tyd wat ek in my blog sit, maar dit is belangrik dat mense besef dat blogging eenvoudig nie genoeg is nie!

Gaan uit en druk die vlees! Blogging bied wel 'n deursigtigheid en eerlikheid wat 'n webwerf vir bemarkingsbrosjures nie kan bied nie - maar dit bied steeds nie die ervaring om iemand in die oë te kyk en hul hand te skud nie.

Dit is belangrik om daarop te let dat ek 'n baie groter blog sou hê met groter nasionale blootstelling as ek dit sou kon bereik by nasionale gebeure. Dit is altyd moeilik met 'n voltydse werk, maar ek hoop nog steeds om dit vanjaar 'n paar te haal.

6 Comments

 1. 1

  Groot, gebalanseerde perspektief, Doug. Jou blog het herinner aan 'n artikel wat ek die afgelope week gelees het waarin een van Senator Clinton se veldtoghoofde beskryf word wat vroeg vir die insameling van $100 elk van 1,000,000 XNUMX XNUMX Amerikaanse vroue bepleit.

  Wat 'n groot sukses! Maar die voorstel is deur 'n ander veldtogadviseur tersyde gestel. (En ons weet watter kandidaat suksesvol mikro-fondsinsameling gebruik: Obama.)

  Oor "pressing the flesh" vs internet tegnieke: ek dink elkeen lewer verskillende dividende. Sommige kliënte (of kiesers) sal slegs deur persoonlike uitreik geraak word. Ander sal jy nooit kontak maak nie, tensy jy 'n internetteenwoordigheid het. Maksimering van resultate verg beide.

  (Of, soos 'n ou vriend altyd gesê het toe hy sy keuse van vanielje- of sjokoladeroomys aangebied het: "Ja!")

 2. 2
 3. 3

  Ja, ons by Truffle Media hou steeds 'n teenwoordigheid by geleenthede (World Pork Expo is volgende week vir diegene wat belangstel:) plus ons gebruik gewone ou foon en e-pos om basisse te raak.

  Ons gebruik ook nuwe mediakanale om kontak te hou met diegene wat in landbou belangstel: Twitter (http://twitter.com/trufflemedia), die SwineCast.com (en sy susterwebwerwe vir beesvleis, suiwel, pluimvee en gewasse) blogs/podcasts, Flickr (http://www.flickr.com/photos/trufflemedia/), en Blip.tv (http://trufflemedia.blip.tv/).

  Maar daar is niks soos om persoonlik daar te wees om te hoor waarin mense belangstel, 'n geselsie met 'n bier in die hand te maak en die nuanse / lyftaal oor sommige sensitiewe onderwerpe te sien nie (mielies vir kos of mielies vir brandstof is 'n gewilde gesprek in Iowa :)

  Weereens dankie Doug.

  John Blou
  TruffleMedia.com

 4. 4
 5. 5

  Doug – Goeie plasing, my man. Ek vind 'n goeie handdruk en 'n glimlag baie meer impakvol in verkope, netwerke en verhoudingsbou as enigiets anders wat ek kan doen.

  Onlangs het ek myself in 'n werksverandering bevind, slegs my tweede een sedert ek op 'n voltydse basis by besigheidsontwikkeling begin het. In onderhoudvoering het almal my gevra: "Wat doen jy om leidrade/besigheid te bou?" Sonder twyfel is my persoonlike netwerk die grootste bron van leidrade aangesien ek verwysings van hulle kry. Dit kan slegs gedoen word deur waarde en interpersoonlike kommunikasie te bring. Ek gebruik die frase "skud jou hand" baie wanneer ek iemand e-pos stuur. Soos in, "Ek sien uit daarna om eendag jou hand te skud." Ek is nie 'n aanhanger daarvan om die vlees te druk nie. Klink soort van ….. vlesig.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.