Blogging is nie genoeg nie, “Press the Flesh”!

handskud

Dit is 'n frase waarvoor ek vinnig vinnig moeg word tydens hierdie presidentskandidaat. Ek is nie seker wie die oorspronklike term geskryf het nie, maar ek het gesien dat dit hierdie seisoen wyd gebruik word. Onlangs het die goewerneur van Wes-Virginia die term gebruik om te bespreek waarom Barack Obama Wes-Virginia verloor het as gevolg van Hillary Clinton. Hy probeer die opposisie se standpunt verdedig dat Wes-Virginia steeds rassekwessies het, en Obama het dit verloor net omdat hy nie genoeg tyd bestee het nie pers vlees, aka handskud.

Dit moet vir bemarkers interessant wees om te besef hoeveel 'n impak dit het pers vlees het regtig in 'n verkiesing. Veldtogte lyk baie soos strategiese databasisbemarkingsveldtogte vir metamfetamiene. Alle kante bring wiskundige genieë in, gebruik tydige en doelgerigte bemarking deur middel van verskillende mediums en werk hard daaraan druk die vlees. Bemarkers moet buite die vuilheid van die politiek daarop let dat hierdie taktiek werk.

Wat ons moet steun uit die Obama-veldtog

Baie van ons vergeet dat Hillary 'n jaar gelede as die presidentskandidaat van 2008 behandel is en dat Barack Obama op 'n baie kort lys van onervare 'up and comers' in die Demokratiese Party was. Sy presiese bemarkingspogings het egter vrugte afgewerp. Kyk na die Obama-webwerf en u sal 'n boodskap vir elke teiken vind:
Obama

Hier in Indianapolis het ek virale e-pos ontvang waar ek namens iemand aan die veldtog kon skenk. Die Obama-veldtog het 'n kantoor 1 blok suid van die Circle hier in Indy geopen (en daarna gesluit) - die beste vaste eiendom vir druk die vlees. Ek het ook 'n paar direkte pos ontvang van die Obama-veldtog. 'N Kykie na gebeure en jy sal sien dat Obama 'n handskudmasjien is, met meer as 16,000 gebeure tot dusver en nog 'n ton te gaan.

Ek glo nie dat Obama Wes-Virginia verloor het omdat hy nie genoeg hande geskud het nie. Ek is geneig om saam te stem dat hy verloor het bloot omdat hy boodskap het nie goed by Appalachia gepas nie.

Terug na die punt.

Ek bevorder nie Barack Obama vir president nie, ek erken bloot die ongelooflike bemarkingsmasjien wat hy in plek gestel het. Alles wat sy span doen, is reg - en dit is belangrik om daarop te let dat hulle nooit 'n geleentheid mis nie pers die vlees.

Pressing Flesh werk vir my

Ek het 'n mate van sukses behaal in sosiale media, veral hier in Indianapolis. Interessant genoeg is daar baie Indianapolis-bloggers in wie se skaduwee ek skaars val vanuit 'n internetstatistieke oogpunt. Op streekvlak glo ek egter dat ek meer 'n naam (en gesig) het wat mense onthou.

Ek het my plaaslike sukses te danke aan pers die vlees. My werk met Kleiner Indiana, Indy-kultuurroeteDie Superbowl-komitee van 2012 en die benutting van elke geleentheid om plaaslike sakelui oor sosiale media te leer, het veel meer impak gehad as wat my blog ooit sou doen. Dit is 'n moeilike pil om te sluk, al die tyd wat ek in my blog sit, maar dit is belangrik dat mense besef dat blogging eenvoudig nie genoeg is nie!

Gaan uit en druk die vlees! Blogging bied wel 'n deursigtigheid en eerlikheid wat 'n webwerf vir bemarkingsbrosjures nie kan bied nie - maar dit bied steeds nie die ervaring om iemand in die oë te kyk en hul hand te skud nie.

Dit is belangrik om daarop te let dat ek 'n baie groter blog met groter nasionale blootstelling sou hê as ek die nasionale geleenthede kon bereik. Dit is altyd moeilik met 'n voltydse werk, maar ek hoop nog steeds om dit vanjaar 'n paar te haal.

6 Comments

 1. 1

  Goeie, gebalanseerde perspektief, Doug. U blog dink aan 'n artikel wat ek die afgelope week gelees het en beskryf een van senator Clinton se veldtoghoofde wat vroegtydig pleit vir die insameling van $ 100 elk uit 1,000,000 Amerikaanse vroue.

  Wat 'n lokprent! Maar die voorstel is deur 'n ander veldtogadviseur oorheers. (En ons weet watter kandidaat mikro-fondsinsameling suksesvol gebruik: Obama.)

  Oor die "pers die vlees" teenoor internettegnieke: ek dink elkeen lewer verskillende dividende op. Sommige klante (of kiesers) sal slegs deur persoonlike uitreike aangeraak word. Met ander sal u nooit kontak maak nie, tensy u 'n internet-teenwoordigheid het. Om die resultate te maksimeer, neem beide.

  (Of soos 'n ou vriend gewoonlik gesê het toe hy sy keuse van vanielje- of sjokolade-roomys aangebied het: "Ja!")

 2. 2
 3. 3

  Ja, ons by Truffle Media is steeds aanwesig by geleenthede (World Pork Expo is volgende week vir belangstellendes :) en ons gebruik gewone ou telefoon en e-pos om basisse aan te raak.

  Ons gebruik ook nuwe mediakanale om kontak te hou met belangstellendes in die landbou: Twitter (http://twitter.com/trufflemedia), die SwineCast.com (en sy susterwebwerwe vir bees-, suiwel-, pluimvee- en gewas) blogs / podcasts, Flickr (http://www.flickr.com/photos/trufflemedia/), en Blip.tv (http://trufflemedia.blip.tv/).

  Maar daar is niks soos om persoonlik daar te wees om te hoor waarin mense belangstel, 'n geselsie met 'n bier in die hand te hê en die nuanse / lyftaal te sien oor sensitiewe onderwerpe nie (koring vir kos of koring vir brandstof is 'n gewilde gesprek in Iowa :)

  Nogmaals dankie Doug.

  John Blue
  TruffleMedia.com

 4. 4
 5. 5

  Doug - Goeie plasing, my man. Ek vind 'n goeie handdruk en 'n glimlag wat meer invloed het op verkope, netwerke en verhoudingsbou as enigiets anders wat ek kan doen.

  Onlangs was ek in 'n posverandering, net my tweede een sedert ek voltyds in sakeontwikkeling begin het. In 'n onderhoud het almal my gevra: "Wat doen u om leidrade / besigheid te bou?" My persoonlike netwerk is ongetwyfeld die grootste bron van leidrade omdat ek verwysings daaruit kry. Dit kan slegs gedoen word deur waarde-en interpersoonlike kommunikasie. Ek gebruik die frase "skud u hand" baie as ek iemand e-pos. Soos in: "Ek sien uit daarna om eendag jou hand te skud." Ek is nie 'n aanhanger van ...…… "om die vlees te druk" nie. Klink soort van ... ..vlesig.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.