Die Blogconomy Blogging Statistics

blogconomy blog statistieke

Onthou toe mense gesê het dat blogging was dood? Ek blog nou al 'n dekade en is my sukses verskuldig, my boek, My maatskappy en my loopbaan om te blog. Deur jare se blogging het ek invloed, outoriteit en genoegsame navolging gegenereer dat ons 'n groeiende onderneming kan onderhou wat ons kliënte help om hul inhoudsbemarkingspogings te help. Ek praat nie net oor die voordele nie - ek hou aan om die voordele te pluk!

Dit is 'n goeie oorsig van die Blogekonomie by Ontsteek kol. Hulle het goeie advies oor hul post - blog weekliks, skryf nuttige inhoud, het altyd 'n oproep tot aksie en het 'n e - posbrief om intekenare vas te trek. Soos enige ander bemarkingsmedium, lewer die moeite wat u doen relatiewe resultate op. As u onderneming daagliks kan pos - van kliënteverhale, tot die gebruik van sake, tot bedryfsnuus en advies oor die industrie - kan u vinniger daarheen kom!

Die-blog-ekonomie-infografiese

Een kommentaar

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.