Wenke van blog: die selfstandige boodskap

Depositphotos 8149018 s

My volgende fooi is Ryan, wat 'n ondernemingsblog bestuur Die selfstandige pos. The Self-Reliant Post is 'n blog oor hoe om geld te verdien met 'n aanlyn tuisonderneming en ander gedagtes daaraan verbonde. (Ek het die laaste sin van die Oor ons bladsy.)

Hier is u blogwenke:

 1. Doh! Het ek net spam gekry? Toe ek die eerste keer die domeinnaam met al die koppeltekens opmerk, is dit die eerste gedagte wat my getref het. Nadat ek die senuwee opgebou het om deur te klik, het ek 'n redelike plek gevind. Ek was egter eers bekommerd!

  U kan dit oorweeg om 'n nuwe domeinnaam te vind. Dit gesê - dit is nie nodig om enige rangorde wat u tans het, te verloor nie. Begin om hierdie domein uit te faseer en 'n nuwe een vir u webwerf te gebruik. Dit is natuurlik al my opinie!

 2. Daar is iets leuks aan die gang met jou stylblad. Die voetskrif is linksbelyn en die middelste (inhoud) div loop nie die lengte van die bladsy na die voetskrif nie. Ek neem 'n raaiskoot, maar ek dink jy het miskien 'n skelm afsluitingsmerk (> / div>) op jou hoofblad. Dit lyk asof ander bladsye korrek weergegee word.
 3. Selfstandige uitlegDit is goed ... het u geweet dat soekenjins nie al die inhoud op 'n webblad deursoek nie? Hulle haal inhoud van die bokant van die bladsy af om sleutelwoorde te identifiseer en dit toepaslik te indexeer. As u die inhoud van u soekenjin wil laat plaas, moet u die inhoud bo-aan die bladsy skuif. In u uitleg plaas u albei sybalke voor u inhoud! Sonder om u tema enigsins te benadeel, moet u in staat wees om die inhoudsdeel bo die sybalk te skuif en die inhoud baie doeltreffender te kan indekseer.
 4. U het 'n goeie werk gedoen om u voeradres in u sybalk te identifiseer, maar ek het 'n ding gevind wat u kan seermaak! In u kop verskyn daar 'n aantal alternatiewe skakels wat na u RSS-feed wys. Browsers gebruik hierdie alternatiewe skakel om die "RSS" -knoppie daarin te wys sodat u makliker kan inteken. Die probleem is dat die alternatiewe skakel u kernvoeradres is (daar is ook 'n skakel hierna in u linker sidebar ongeveer halfpad af). U het dalk baie meer mense op u webwerf ingeteken as wat u dink omdat hulle nie gemeet word nie Feedpress.

  Soek die drie reëls om die koptekstuur reg te stel:

  
  

  En vervang dit hiermee:

  
  

  Ek sal eenvoudig die voerskakels in die linkerkantbalk verwyder, aangesien mense dit met die voersimbool of via die blaaier sal vind.

 5. Opskrifte is aandagafleiers - nie net vir lesers nie, maar ook vir soekenjins. Die opskrifte van u berigte is h3 terwyl die opskrifte van u sybalkafdelings h2 is. Die moontlikheid bestaan ​​dat die soekenjins u hoër op die ranglys rangskik onlangse Kommentaar as Verdien geld met konteksadvertensies. U moet u stylblad en u tema verander om hierdie probleme reg te stel.
 6. U hou van my deur 'n skakel op te stel wat sê: "Kontak my". As ek daarop klik, word ek na 'n bladsy gebring waar ek u nie kan kontak nie! Doh! Ek dink 'n kontakvorm sal perfek op die bladsy lyk!
 7. Volg hierdie werk asb en lees my ander Wenke vir PGA-veilings, veral met betrekking tot robots.txt en sitemap.xml. Ek glo dat u u teenwoordigheid op die web en soekenjins aansienlik kan verbeter met die wenke in die berig!

Dit behoort jou 'n rukkie besig te hou! Dankie dat ek u blog kon bekyk! Ek dink nie baie mense besef hoeveel van 'n impakstyl en -uitleg in die soekenjinoptimalisering kan speel nie. Dit het nogal saam met my webwerf gewerk, dus gee ek die wenke wat iemand my geleer het, deur!

Hoe u u blog kan laat kantel

As u van u blog hou tipped, volg eenvoudig die aanwysings op my Wenke-pos vir blog.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.