Wenke van blog: my blogafrigter

Depositphotos 8149018 s

Die druk is aan! Shonnie Lavendar, Blog Coach, het my gevra om haar blog te tip - My Blog Coach: Vereenvoudig die blogleerkurwe met Shonnie Lavender! Ek het besluit om op Shonnie se webwerf te gaan lees en ek is bly dat ek dit gedoen het!

Ek glo nie daar is genoeg verteenwoordiging in die sosiale media van vroue en minderhede nie. Ek is nie 'n gelyke geleentheid blogger, ek dink eenvoudig dat as ons werklik van mekaar gaan leer, ons mense voldoende moet voorstel. Ek is bly om vroue soos Shonnie daar met 'n sterk teenwoordigheid te sien. Ek is ook baie bly daaroor dat organisasies hou van BlogHer is in die omgewing - 'n organisasie wat Shonnie goed verteenwoordig!

Dit sou ook vir my hopeloos wees om iets oor Shonnie se inhoud te sê. Die styl van die boodskappe, die inhoud van die inhoud, en die gebruik van vetdruk, lettertipes, aanhalings, blokaanhalings, opsommingstekens ... wow, alles perfek. Ek gaan Shonnie se blog volg om wenke en truuks op te neem om beter inhoud te skryf en goed te vertoon.

Hier is u blogwenke:

 1. Ek hou van die meeste van die styl van u webwerf. Ek het egter eers u persoonlikheid gesien toe ek u About-bladsy bereik het. Die handtekening is 'n wonderlike idee! Dit wys persoonlikheid. As u een van my berigte gelees het, dink ek 'n persoonlike prentjie is duisend plasings werd (doh!). Dit gesê, ek het 'n bietjie verward geraak deur na u kopbeeld te kyk. Ek was nie seker of dit verteenwoordigend was nie.

  Ek het 'n bietjie Photoshop en Illustrator op u koste geniet! Laat weet my wat jy daarvan dink!

  voor:
  Shonnie Header - Voorheen

  Na (Klik om die volledige grootte en aflaai te sien):

  Shonnie Header - Na

  UPDATE: Shonnie het 'n baie beter keuse gemaak!

  Ek het 'n beeld van 'n brug gekies as voorstelling van die reis waarna u lesers gaan neem. Ek het die hele breedte van u inhoud gebruik om die kleure en beeld regtig na vore te bring. U kan eksperimenteer om u blogtitel hierbo te plaas, eerder as om dit onder te plaas. U kan dit waarskynlik ook agter u bladbladsye plaas ... dink net hardop!

 2. Die volgende ding wat ek opgemerk het, was dat die titel van die bladsy was "Deskundige wenke om u blog (gratis) te verbeter". Die gebruik van die postitel as 'n bladsytitel is briljant! U wil dit miskien opvolg met 'deur My Blog Coach, Shonnie Lavendar'. Dit sal die soekenjins help om u inhoud, u naam en u passie te assosieer!
 3. U het 'n robots.txt-lêer aan die onderkant van u bloggids, blogcoach ... maar ek is nie seker of dit u regtig help nie. U wil dalk 'n robots.txt-lêer in die basis van u wortelgids plaas en seker wees dat u 'n pad na u sitemap daarin voeg:
  werfkaart: http://shonnielavender.com/blogcoach/sitemap.xml

  U het 'n sitemap in u blogcoach-gids, maar hoe vind 'n soekenjin dit ?!

 4. Briljante gebruik van verwante poste en nuutste plasings. Ek sou egter aanbeveel om u nuutste plasings op u sybalk te skuif onder u intekeninligting. Onthou dat die meeste mense nie op u tuisblad sal beland nie, hulle sal 'n artikel deur middel van 'n soekenjin vind en op een van u plasingsbladsye beland. As u na links kyk, val u nuutste berigte meestal onder die einde van die artikel. Ek sal aanbeveel om dit in ooreenstemming te bring met die gesigsveld van mense.
 5. U tema is goed gebou. Ek sal aanbeveel dat die titel van u blog in 'n h1-opskrif-etiket is, dat u plasings in 'n h2-opskrif-tag moet wees ... en dat u u subopskrifte in u plasings met h3-tags strooi. Baie SEO-kundiges is dit eens dat soekenjins sal indekseer op grond van waar en hoe u opskrifmarkers gebruik! (Maar hulle stem ook saam dat h4 on min of geen impak het nie.)
 6. Ek het 'n paar klein lettertipes opgemerk, veral in die sybalk. Alhoewel dit esteties pas, wonder ek of besoekers met 'n groot resolusie en monitors dalk nodig het om hul inhoud te sien. Verbasend genoeg, onthou ek toe almal oorgaan na kleiner lettertipes. Nou merk ek op dat hulle na groter lettertipes met baie meer spasie beweeg. Copyblogger is 'n uitstekende voorbeeld. Ek het my lettergrootte persoonlik op my blog vergroot, en hoewel ek geen bewyse het nie, glo ek dat dit die webwerf verbeter het.
 7. Mense trek natuurlik na wit streke. U agtergrond is volledig wit. Ek dink dit kan die moeite werd wees om 'n effense agtergrondkleur aan u sybalk te toets en miskien 'n ontwerp of agtergrond op die hele bladsy se agtergrond van u blog. Net stof tot nadenke! Ek dink nie dit doen iets om u blog seer te maak nie, dit is net so dat as u wil fokus op u artikels en nie afdwaal nie - dan kan 'n paar klein verskille in kleure help!

Nogmaals dankie vir so 'n ongelooflike geleentheid. Ek voel soos sprinkaan om die rots uit die meester se hand te haal! Ek hoop dat u die terugvoer waardeer.

PS: Cool werk op die feed forwarding! Was dit 'n inprop of het u u htaccess-lêer gewysig om dit outomaties na FeedBurner deur te stuur? Ek wens ek het daaraan gedink!

Hoe u u blog kan laat kantel

As u van u blog hou tipped, volg eenvoudig die aanwysings op my Wenke-pos vir blog.

5 Comments

 1. 1

  OMG, nog 'n blogafrigter! Ek dink dit is tyd dat ek die wit vlag hys en 'n ander nis vind.

  Jou plasings het geweldig verbeter Doug. Hou aan met die goeie werk.

  …BB (die eerste blogafrigter 🙂

 2. 3

  Interessante lees, Doug... Ek hou veral van jou Photoshop-kop-spel met die foto van die brug... Alhoewel ek 99% van die tyd in Adobe Fireworks werk, sê ek steeds dat PS ook 'n wonderlike hulpmiddel is 🙂

 3. 4
  • 5

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.