Wenke van blog: Hamelife

Depositphotos 8149018 s

Hamelife is 'n blog wat toegewy is aan ouers wat anders wil wees. Ouerskap is vir my iets naby en dierbaar. Ek het een seun wat hierdie herfs by IUPUI begin en 'n dogter op die middelbare skool.

Ek was 'n jong vader en het waarskynlik elke fout gemaak wat 'n ouer kan doen. Ek glo vas dat God op die een of ander manier in die wonder van die lewe ouers toelaat om enige fout te maak en steeds wonderlike kinders het - solank ons ​​hulle van harte liefhet. en plaas hulle voor onsself!

Ek gaan meer aandag gee aan hamelife en gee die foute wat ek gemaak het deur, sodat ander nie deur die verleentheid hoef te gaan nie!

Hier is u blogwenke:

 1. U implementering van die Snylyn-tema is fantasties. Dit is 'n wonderlike tema met 'n aardse uitleg wat geoptimaliseer is en ontwerp is vir groot bruikbaarheid. Ek hou veral van hoe u CSS vir u logo en bylyn gebruik het, maar die inhoud van die soekenjins onderhou om te lees. Wel gedaan! Die eerste wenk is dat u 'n Webkaarttog! Dit is 'n padkaart vir soekenjins om maklik deur u inhoud van die webwerf te navigeer sonder om dit self uit te vind.

  My gunsteling Sitemap-inprop is die 3.0b7-weergawe van die Google Sitemap-inprop. Ek het dit persoonlik aangepas om dit aan Yahoo! ook die kode aan die outeur gestuur, maar hy het dit nog nie in die volgende weergawe ingebou nie. Ek hoop dat hy dit sal opneem.

 2. Nadat u u sitemap in plek het, is die volgende ding om u robots.txt-lêer op te dateer met die ligging van die sitemap. Dit is 'n redelik onlangse toevoeging tot die Sitemap-spesifikasie, maar beter om dit nou eerder as later te benut! Hier is hoe dit moet lyk:
  Gebruikersagent: * Nie toegestaan: / wp- Sitemap: http://www.hamelife.com/sitemap.xml
 3. Rory het spesifiek gevra dat ek moet nadink oor of die blogkategorie sy eie blog moet wees of deel van hamelife moet wees. Ek sal die skelm uitweg neem en sê dat ek uiteindelik dink dat dit aan u is. Ek kan egter verstaan ​​as mense daaroor kommentaar lewer - aangesien die twee onderwerpe regtig heeltemal verskil.

  Net 'n gedagte, maar is daar 'n manier vir u om 'n bladsy vir ouerskap en 'n blog-bladsy te maak waarna mense direk kan gaan, tesame met twee feeds, een vir elkeen? Ek dink dit kan bereik word deur 'n Tagging plugin soos die Ultimate Tag Warrior en merk elke boodskap met 'ouerskap' of 'blogging'. Dit kan werk werk, maar dit sal regtig cool wees!

 4. Ek het ook opgemerk toe ek 'n URl getoets het http://www.hamelife.com/parenting dat 'n gewone 404 bladsy verskyn. Uitteken my boodskap oor die aanpassing van 'n 404-bladsy - dit is amper soos om 'n pasgemaakte soekenjin vir u werf te skep.

Hamelife is 'n skerp webwerf met kosbare inhoud. Rory het ook 'n paar truuks in die mou. Kyk na die hamelife-menu regs bo ... baie uniek (en lekker!). Dankie dat ek u blog kon tipeer, Rory.

Hoe u u blog kan laat kantel

As u van u blog hou tipped, volg eenvoudig die aanwysings op my Wenke-pos vir blog.

3 Comments

 1. 1

  Dankie dat ek jou blog laat tip het, Rory.

  Maak jy 'n grap, Doug? Ek is so dankbaar vir jou dat jy 'n nuttige oog oor die webwerf gegooi het. Ek het al die raad nodig wat ek kan kry, en ek waardeer die wenke wat jy gegee het baie.

  Eerstens is ek verstom deur jou komplimente. Baie dankie - hulle is geweldig bemoedigend.

  Nou wonder ek of jy my kan help met jou verdere wenke:
  Punt #1 – Die M van hamelife neem 'n besoeker na 'n werfkaart. Ek het die Werfkaart ontwerp vir Cutline. Het ek dit korrek opgestel? Of moet ek direk na punt #2 beweeg en my robots.txt korrek opstel?

  My robots.txt lees eintlik:

  User-agent: *
  Verhinder: /wp-content/
  Verhinder: /wp-admin/
  Disallow: /wp-includes/
  Nie toelaat nie: / wp-
  Verbied: /feed/
  Verhinder: /trackback/
  Verbied: /cgi-bin/

  en ek het dit in hamelife.com/wpblog/robots.txt geleë. Iets lyk nie reg hiermee nie – ek voel dit moet elders geleë wees, maar ek is nie seker hoe om dit te doen nie. Ek kan die hulp gebruik.

  My opstelling is om die blog in hamelife.com/wpblog te hê, so ek het dit nie in die wortelgids nie. Jy kan sien hoe deurmekaar dit my maak!

  Punt #3 – Dankie vir jou voorstel, ek sal meer daaroor moet dink. Ek neig meer na 'n tweede blog. Ek weet dit beteken om twee baie inhoud te hou, maar ek leer om 'n bietjie meer ontspanne te wees oor hierdie blogding - moenie so beklemtoon word nie.

  Punt #4 – Ek kyk na jou WordPress 404-artikel terwyl ons praat. Dit is uitstekende raad en ek sal dit so gou moontlik implementeer.

  Weereens dankie, Doug. U hulp word baie waardeer.

  • 2

   Hallo Rory,

   Ek sal aanbeveel om jou robots.txt-lêer in jou wortelgids te plaas. Jy kan egter 'n bietjie fancy raak en 'n herleiding in jou root .htaccess-lêer plaas.

   Herlei robots.txt http://hamelife.com/wpblog/robots.txt

   Ek sal ook steeds 'n XML-werfkaart in plek sit met die inprop wat ek in 1 gespesifiseer het. 'n XML-werfkaart is in ooreenstemming met die Sitemap-standaard. Hierdie werfkaart sal met elke plasing herbou word en die soekenjins outomaties ook ping. Dis baie goed.

   As jy die werfkaart insit en dit is ook in die wpblog-gids, kan jy ook 'n aanstuur daarheen plaas:

   Herlei sitemap.xml http://hamelife.com/wpblog/sitemap.xml

   Wees versigtig en rugsteun jou htaccess-lêer (dit kan dalk versteek wees, so maak seker dat jy versteekte lêers met jou FTP-sagteware bekyk) ingeval jy dit oplaai!

   Maak dan seker dat jy die werfkaartlyn by jou robots.txt-lêer voeg. As jy die aanstuurlyn in jou htaccess-lêer het, kan jy enige URI gebruik ... Ek sal waarskynlik die letterlike standaard gebruik:
   Werfkaart: http://hamelife.com/wpblog/sitemap.xml

 2. 3

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.