Wenke van blog: Hamelife

Depositphotos 8149018 s

Hamelife is 'n blog wat toegewy is aan ouers wat anders wil wees. Ouerskap is vir my iets naby en dierbaar. Ek het een seun wat hierdie herfs by IUPUI begin en 'n dogter op die middelbare skool.

Ek was 'n jong vader en het waarskynlik elke fout gemaak wat 'n ouer kon maak. Ek glo vas dat God op die een of ander manier in die wonder van die lewe toelaat dat ouers enige fout maak en steeds wonderlike kinders het - solank ons ​​hulle met ons hele hart liefhet. en plaas hulle voor onsself!

Ek gaan meer aandag gee aan hamelife en dra die foute wat ek gemaak het deur, sodat ander nie deur die verleentheid hoef te gaan nie!

Hier is u blogwenke:

 1. U implementering van die Snylyn-tema is fantasties. Dit is 'n wonderlike tema met 'n aardse uitleg wat geoptimaliseer is en ontwerp is vir groot bruikbaarheid. Ek hou veral van hoe u CSS vir u logo en bylyn gebruik het, maar die inhoud vir soekenjins onderhou om te lees. Wel gedaan! Die eerste wenk is dat u 'n Webkaarttog! Dit is 'n padkaart vir soekenjins om maklik deur u inhoud van die webwerf te navigeer sonder om dit self uit te vind.

  My gunsteling Sitemap-inprop is die 3.0b7-weergawe van die Google Sitemap-inprop. Ek het dit persoonlik verander om dit aan Yahoo! ook die kode aan die outeur gestuur, maar hy het dit nog nie in die volgende weergawe ingebou nie. Ek hoop dat hy dit sal opneem.

 2. Sodra u u sitemap in plek het, is die volgende ding om u robots.txt-lêer op te dateer met die ligging van die sitemap. Dit is 'n redelik onlangse toevoeging tot die Sitemap-spesifikasie, maar beter om dit nou eerder as later te benut! Hier is hoe dit moet lyk:
  Gebruikersagent: * Nie toegestaan: / wp- Sitemap: http://www.hamelife.com/sitemap.xml
 3. Rory het spesifiek gevra dat ek moet aandag gee aan die vraag of die blogkategorie sy eie blog moet wees of deel van hamelife moet wees. Ek sal die slap uitweg kies en sê dat ek uiteindelik dink dat dit aan u is. Ek kan egter verstaan ​​as mense daaroor kommentaar lewer - aangesien die twee onderwerpe regtig heeltemal verskil.

  Net 'n gedagte, maar is daar 'n manier vir u om 'n bladsy vir ouerskap en 'n blog-bladsy te maak waarna mense direk kan gaan, tesame met twee feeds, een vir elkeen? Ek dink dit kan bereik word deur 'n Tagging plugin soos die Ultimate Tag Warrior en merk elke boodskap met 'ouerskap' of 'blogging'. Dit kan werk werk, maar dit sal regtig cool wees!

 4. Ek het ook opgemerk toe ek 'n URl getoets het http://www.hamelife.com/parenting dat 'n gewone 404 bladsy verskyn. Uitteken my boodskap oor die aanpassing van 'n 404-bladsy - dit is amper soos om 'n pasgemaakte soekenjin vir u werf te skep.

Hamelife is 'n skerp webwerf met kosbare inhoud. Rory het ook 'n paar truuks in die mou. Kyk na die hamelife-menu regs bo ... baie uniek (en lekker!). Dankie dat ek u blog kon tipeer, Rory.

Hoe u u blog kan laat kantel

As u van u blog hou tipped, volg eenvoudig die aanwysings op my Wenke-pos vir blog.

3 Comments

 1. 1

  Dankie dat ek u blog kon tipeer, Rory.

  Grap jy, Doug? Ek is u baie dankbaar dat u die webwerf behulpsaam gekyk het. Ek het al die advies nodig wat ek kan kry, en ek waardeer die wenke wat u gegee het.

  Eerstens, ek word verstom deur u komplimente. Baie dankie - hulle is geweldig bemoedigend.

  Nou wonder ek of u my kan help met u verdere wenke:
  Punt # 1 - Die M van hamelife neem 'n besoeker na 'n sitemap. Ek het die Sitemap ontwerp vir Cutline. Het ek dit reg ingestel? Of moet ek direk na punt 2 gaan en my robots.txt korrek instel?

  My robots.txt lui eintlik:

  User-agent: *
  Nie toelaat nie: / wp-content /
  Nie toelaat nie: / wp-admin /
  Nie toelaat nie: / wp-includes /
  Nie toelaat nie: / wp-
  Nie toelaat nie: / voer /
  Nie toelaat nie: / trackback /
  Nie toelaat nie: / cgi-bin /

  en ek het dit in hamelife.com/wpblog/robots.txt. Iets lyk hiermee nie reg nie - ek voel dat dit elders moet wees, maar ek weet nie hoe om dit te doen nie. Ek kan die hulp gebruik.

  My opset is om die blog op hamelife.com/wpblog te hê, so ek het dit nie in die hoofmap nie. U kan sien hoe verward dit my raak!

  Punt # 3 - Dankie vir u voorstel, ek sal meer daaroor moet nadink. Ek leun meer na 'n tweede blog. Ek weet dit beteken om twee baie inhoud te behou, maar ek leer om 'n bietjie meer ontspanne te wees oor hierdie blog-ding - wees nie so gestres nie.

  Punt # 4 - Ek kyk na u WordPress 404-artikel terwyl ons praat. Dit is uitstekende raad en ek sal dit so gou as moontlik implementeer.

  Nogmaals dankie, Doug. U hulp word baie waardeer.

  • 2

   Hallo Rory,

   Ek sal aanbeveel om u robots.txt-lêer in u wortelgids te plaas. U kan egter 'n bietjie lus raak en 'n omleiding in u root .htaccess-lêer plaas.

   Herlei robots.txt http://hamelife.com/wpblog/robots.txt

   Ek sou nog steeds 'n XML-sitemap ook instel met behulp van die invoegtoepassing wat ek in 1. aangedui het. 'N XML-sitemap is in ooreenstemming met die Sitemap-standaard. Hierdie sitemap sal met elke pos herbou word en die soekenjins outomaties ping. Dis baie goed.

   As u die sitemap inbring en dit ook in die wpblog-gids bevat, kan u ook 'n aanstuur daarheen plaas:

   Herlei sitemap.xml http://hamelife.com/wpblog/sitemap.xml

   Wees versigtig en maak 'n rugsteun van u htaccess-lêer (dit kan weggesteek wees, dus kyk na die verborge lêers met u FTP-sagteware), as u dit oplaai!

   Maak dan seker dat u die sitemap-lyn by u robots.txt-lêer voeg. As u die omleidingslyn in u htaccess-lêer het, kan u URI gebruik ... Ek sou waarskynlik letterlik die letterlike gebruik:
   Werfkaart: http://hamelife.com/wpblog/sitemap.xml

 2. 3

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.