Inhoud bemarkingSoekbemarkingSosiale Media Marketing

Wenke van blog: Lendo.org

Dankie aan André vir my eerste wenk in 'n ander taal! Lendo.org (vertaal: Reading) is 'n blog uit Brasilië oor boekbesprekings, literêre analise, akademiese literatuurteorie, taal, werke, poësie en meer!

Danksy Google TranslateEk kon die plasings eintlik lees en die webwerf van naderby bekyk. André is 'n genadige blogger en jy kan sien in sy skrywe, hy doen dit om sy passie met sy gehoor te deel.

Dit was 'n gesukkel om die geleentheid te vind om Lendo.org te verbeter, hy het 'n wonderlike werk gedoen om sy blog te optimaliseer - dit lewer ongetwyfeld vrugte af! André se skryfwerk is fantasties (ek kan dit selfs in die vertaling sien) en daar is beelde wat in baie van die berigte versprei is, wat 'n uitstekende visuele weergawe vir die inhoud bied.

Hier is u blogwenke:

 1. Die RSS-simbool is universeel om op 'n feed te klik en daarop in te teken. Op u tuisblad het die simbool 'n skakel na 'n artikel oor "Wat is RSS?" maar die skakel om die voer by te voeg werk nie eintlik nie (ten minste nie in Firefox op 'n Mac nie). Ek glo dat u die div kan verander sodat u albei kan toelaat ... as iemand op die RSS-simbool klik, word hulle na u voeradres gebring. As hulle op die skakel in die artikel klik, kan hulle nog steeds die artikel lees:
   

  U kan die "cursor: pointer" in u CSS-lêer plaas in plaas van die div-verklaring.

 2. Ek sal u beskrywingsafdeling verander (
   

  ) na 'n opskrifstyl h2. Dit sal meer invloed hê op die indeksering van die woorde met die soekenjins as 'n eenvoudige div.

 3. Die eerste ding wat ek opgemerk het toe ek op die werf aankom, was dat daar feitlik geen inhoud 'bo die vou' was nie. Dit wil sê, ek moes blaai om te kry wat ek ook al soek. Op kulturele gebied is ek nie seker of dit aanvaarbaar is vir u gehoor nie, maar dit is baie mense wat soos ek is. U kan probeer om die titel, beskrywing en elk van die bladsye van u blog te kombineer in 'n enkele horisontale div wat baie van die bladsyhoogte neem wat tans verlore gaan vir die elemente. Dit sal 'n hele paar hoogte afskakel wat tans gebruik word vir die paar komponente wat daar is.
 4. Ek hou van die uitleg met die inligtingafdeling onderaan die bladsy, maar ek was regtig verbaas dat dit daar was! As u die hoof van u blog soortgelyk aan die voet van die bladsy kon styl, sou dit mooier lyk. U kan selfs aandag aan die voet van die bladsy vestig deur 'n More (mais?) -Merkmerk saam met u ander bladsyknoppies te plaas wat die leser na daardie gedeelte laat spring.

  Lendo.org

 5. Die skryfwerk is baie persoonlik en persoonlik, maar ek is nie seker of die uitleg daarby pas nie. Selfs in vertaling, kan ek die passie wat jy vir lees het, herken. Die foto (van u?) Se lees is fantasties. Ek sal graag ook 'n soort foto bo-aan die bladsy wil sien. Miskien 'n ander prentjie van u of 'n prentjie van 'n boek wat artistiek in 'n agtergrondbeeld ingebed is.
 6. 'N About (sobre?) Bladsy sal tot voordeel strek. Wie is jy? Hoekom is jy so passievol oor lees? Waarom het u hierdie blog begin?

Selfs met Google Translate kon ek sien dat André se skryfvermoë my oortref. Ek het 'n goeie boodskap oor die verskille tussen skryf via 'n rekenaar of in druk.

Fantastiese werk, André! Baie dankie vir die versoek om hierdie wenk!

Hoe u u blog kan laat kantel

As u van u blog hou tipped, volg eenvoudig die aanwysings op my Wenke-pos vir blog.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

9 Comments

 1. Wonderlike wenke Douglas!

  Ek was permanent aan die werk om die blog te verbeter en ek is baie bly om te weet dat jy van die inhoud hou, selfs in vertaling.

  Baie dankie vir die wenke en komplimente!

  Ek sal binnekort hierdie veranderinge aanbring en weer hier wees om die resultate te vertel.

 2. Hallo weer Douglas!

  Dit is klaar 🙂

  Ek verander:

  – Die RSS-skakel
  - Die beskrywingsmerker (nou het ek 'n pragtige h2 :))
  - Veranderinge in die bokant, om die groot hoogte uit te slaan en te "verfraai" en dit in verband te bring met die voetskrif
  – Het 'n "oor" bladsy geskryf 😉
  – Plaas 'n skakel "meer" as 'n anker na voetskrif
  - Verhoog die totaal met 'n resolusie van 1024×768
  – Verhoog die lynhoogte om 'n beter inhoud se lesing te verkry

  Ek hou baie van die resultaat! Ek het nog 'n paar besonderhede om reg te maak, maar ek dink dat my blog nou baie beter is!

  Baie dankie!

 3. Sjoe! André die site lyk absoluut fantasties! Na 'n paar weke, laat my asseblief die impak van hierdie veranderinge. Jy moet begin om 'n geleidelike opheffing met verloop van tyd te sien.

 4. Vervloek dit! Ek is in 'n groot moeilikheid met Google en die URL se verandering =(

  Baie bladsye is weggesteek van die resultate, en my verkeer is baie baie sleg =(

  Die resultate van die uitleg se veranderinge sal nog 'n paar maande neem. Dis 'n jammerte..

   1. Dankie by hulp Doug! Maar ek het die struktuur verander van verstek %date%/%postname% na slegs %postname% en gebruik die Dean se permalink-migrasie-inprop om 'n 301-herleiding te maak. My geledere in soekenjins is egter ontbind.

    Ek dink daar is nie 'n manier om dit reg te stel nie. Wag net 'n nuwe rang =(

 5. Hallo weer Douglas!

  Na baie tyd is my bladsye weer geïndekseer en vir my verbasing het die besoeke met sowat 400% toegeneem! Sjoe!

  Die resultaat van my SEO-pogings en toepassing van jou wenke was wonderlik!

  Thank you very much!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.