Wenke van die blog: SR Coley

Depositphotos 8149018 s

Dit is 'n spesiale een! Stephen is 'n goeie vriend van my seun, Bill's. Stephen is 'n wonderlike ou - baie intelligent, baie nuuskierig en ongelooflik geduldig. Ek weet dat hy waarskynlik al in 'n slapelose nag gewek het as hy my vra vir 'n vraag, so ek geniet dit baie om hom te help.

Stephen se blog behoort die volgende jaar baie interessant te raak as hy na Duitsland reis. Duitsland is eintlik bekend daarvoor gebrek van bloggers. Dit is niks verskrikliks nie - net kultureel, is die land geneig om sosiaal buite die media en privaat binne die sosiale media te wees. Dit is waarskynlik 'n wonderlike les vir die Amerikas en Asias om te leer ... ons stuur 'n SMS of stuur 'n e-pos aan mense van regoor die kamer in plaas daarvan om hulle te e-pos!

Hier is u blogwenke:

 1. Stephen, ek hou regtig van hoe ruim jou blog is. Die styl is baie skoon. Jy is 'n stil man, maar ek weet dat jy ook 'n ander kant het. Ek sien dit in jou groot maatpiercings en jy luister konvergeer! As u die foto van u sou afneem, sou ek my nooit kon voorstel dat u daardie piercings het nie. Ek wonder hoe u dit sou gebruik om u webwerf op een of ander manier te versier om mense te laat weet dat u 'n rustige, voorbedagte kant het en 'n kreatiewe (skree?) kant. 🙂

  Miskien 'n soort versiering in die kop agtergrond? Kyk na hierdie agtergrondfoto by pownce:
  Agtergrondversiering
  Sou so iets werk? êrens liggies in die agtergrond?

 2. Net 'n persoonlike voorkeur, maar ek haal die Digg-merkers uit. Dit pas mooi, maar u het bladsye en bladsye met ganseiers (nulle). Ek dink dit neem meer van u plasings af as wat dit byvoeg. Miskien kan u toorkuns opwerk en dit op 0 verberg en vertoon as dit groter is as 1? Deur ranglyste en statistieke te wys, kry lesers die gevoel dat die blog of plasing belangrik is. Maar as u 'n lae ranglys of statistiek het, kan dit mense daarvan weerhou om te lees of in te teken!
 3. Ek het hierdie inprop op 'n ander genoem wip: Om mense rond te hou, sal ek die Verwante plasings-inprop en plaas die verwante plasings onderaan elkeen van u plasings. Op hierdie manier lees mense wat u via 'n soekenjin vind, u berigte en as hulle nie presies vind wat hulle nodig het nie, kan hulle uithou vir bykomende artikels wat oor dieselfde onderwerp handel. Dit sal ook help met diep skakel vir soekenjinranglys.
 4. Onderskei u plasings met beelde. Beelde in berigte trek gewoonlik die aandag van lesers - veral as hulle via 'n feed ingeteken is. Doen die moeite om 'n goeie prentjie of stuk clipart te vind en plaas dit saam met die blogpos. Ek sal dit veral doen op u Must Download-plasings! 'N Kiekie of logo van die sagteware sal iemand se aandag trek. U kan ook die lettertipe gewig van u blogposttitels verhoog, sodat dit 'n bietjie swaarder uitstaan. As ek u bladsy skandeer, skandeer ek oor die titels (miskien is dit net ek!)
 5. O - en ek het 'n maklike fout gevind om op te los - u robots.txt-lêer wys na 'n sitemap wat nie bestaan ​​nie. Die goeie nuus is dat u 'n sitemap het! Die slegte nuus is dat Google dalk nie u werf sonder dit deursoek nie.
 6. 'N Laaste ding ... iets lyk deurmekaar in die skakel in die boodskap wat u geplaas het. Soms, as u kode vanaf HTML kopieer, word dit deurmekaar.

Geniet dit, Stephen! Ek moes regtig mooi kyk en kritiek op u webwerf wees. Jy doen fantastiese werk!

Hoe u u blog kan laat kantel

As u van u blog hou tipped, volg eenvoudig die aanwysings op my Wenke-pos vir blog.

2 Comments

 1. 1

  Baie dankie Doug! Ek het die skakel in my pos reggemaak. Dit het iets met die aanhalingstekens te doen gehad.

  Ek is in elk geval baie dankbaar vir jou kritiek. Jy het dalk opgemerk dat daar die afgelope tyd nie baie inhoud op my blog was nie, maar noudat ek al hierdie werk het om te doen, behoort dit my weer op dreef te kry. Weereens dankie. Ek sou nie wou gehad het dat my blog deur iemand anders getik word nie.

 2. 2

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.