Wenke van blog: Winextra

Depositphotos 8149018 s

Steven Hodson se blog is een van my gunstelinge, WinExtra. Steven's het baie kleur by my blog gevoeg met 28 opmerkings sedert Januarie! Dit is baie gebruikersgenereerde inhoud en ek waardeer die ondersteuning wat Steven my gebied het.

Hier is u blogwenke:

 1. Ek het eintlik 'n fout in u koplêer gevind! In u alternatiewe skakel na u RSS-feed is daar geen werklike skakel nie URl in u alternatiewe skakelplaatjie. Dit moet wees:
  
  

  Vir mense wat graag die RSS-knoppie handmatig wil vind en klik, wil u dit dalk bo u Mascot (sorry Mascot!) Plaas met 'n klein opmerking om in te teken. U kan selfs u e-pos-intekenaarvorm uittrek en ook daar opsit!

 2. IMHO, Sou ek u kategorieë verder op u bladsy skuif. Ek raai net, maar ek glo dat as u 'n ontleding van u bladsy-interaksie doen, u sal sien dat onlangse opmerkings en onlangse plasings meer verkeer na u werf sal lei. Ek het agtergekom dat veral kommentaar baie verkeer. Dit is die gedrag van die kudde ... as mense kommentaar lewer, moet dit interessant wees!
 3. U het 'n goeie voorkoms van die blog, ek hou baie van die styl - en ek gee nie om dat u tafels gebruik het nie;). U sou egter u "WinExtra" -titel in die kopstuk 'n skakel na die tuisblad maak. Daar is 'n bietjie werk wat u daar kan doen. Eerstens sou ek Winextra in 'n H1-tag en 'n skakel na u tuisblad toedraai. 'N H1 sal soekenjins vertel dat dit die belangrikste kenmerk daar is. U kan die skakel met CSS beheer sodat dit nie u voorkoms in u stylblad verander nie:
  #links_header_title h1 a {text-decoration: none; font-gewig: Arial, Helvetica, sans-serif; lettergrootte: 43 px; links: 35px; posisie: relatief; bo: 30px; font-gewig: normaal}
 4. Ek het dwarsdeur u blog opgemerk dat u nie opskrifte gebruik (h1, h2, h3) nie. Glo dit of nie, hierdie woorde sal geïndekseer word as gevolg van hul belangrikheid. As ek 'skraps funksies' opsoek, is jy nie te vinde nie. Probeer gooi kenmerke in 'n H2-opskrif op die bladsy saam met die sneltoetssleutels, ensovoorts, en u sal beter indekseer!
 5. Jou sitemap is fantasties. Nuut by die standaarde van sitemaps is die vermoë om dit na u robots.txt-lêer te verwys! Ek sal u robots.txt-lêer opdateer met die volgende:
  User-agent: *
  Nie toelaat nie: / wp-
  Sitemap: https://martech.zone/sitemap.xml

  Dit sal verseker dat die soekrobotte nie eers probeer om enige WordPress Admin-bladsye en so deur te soek nie, en dat hulle almal weet waar u sitemap is!

 6. Ek skat, maar ek dink dat TwitBox 'n uitstekende bron van verkeer vir u webwerf was. U het ook ander produkte, maar ek het dit nie eens geweet nie! Ek dink jy moet 'n mooi dekoratiewe banier van die een of ander aard opsit met 'n ikoon by elk van die produkte! Miskien 'n lekker groot Freeware (in plaas van 'Homegrown Software') boks met 'n ikoon en opmerking oor elke produk? As u dit op die tuisblad plaas, sal dit meer verkeer en die sagteware sal terugkom!

Whew! Dit was moeilik! Dit is moeilik om dinge te vind om te verbeter met 'n Net Vet soos jyself, Steven! En - ek was verbaas dat ek u nie op my Blogroll gehad het nie. Jy is daar! Dankie dat u so baie bygedra het tot my webwerf.

Hoe u u blog kan laat kantel

As u van u blog hou tipped, volg eenvoudig die aanwysings op my Wenke-pos vir blog.

3 Comments

 1. 1

  Eerstens dankie dat u die tyd geneem het om deur te gaan, ek waardeer dit baie.

  Ek het u boodskap vir veilige bewaring in een van my FeedDemon-nuusbakke toegesluit en sal môre deurgaan en kyk of die regstellings reggestel word.

  Baie van die instellings is die standaardinstellings wat by die tema kom, so ek het geweet dat daar werk moes word, dus dit is lekker om 'n beginpunt te hê om van te werk.

  en dankie vir die ego-hupstoot oor die feit dat ek 'n NetVet was ... dit het my dag gemaak 🙂

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.