Tipping van blog: Alpesh Nakars se blogosfeer

Depositphotos 8149018 s

Die laaste paar weke was wreed. Ek het 'n Wiki-projek begin om tred te hou met die projekte wat ek doen, ek het 'n jong ontwikkelaar aangestel om my te help, ek het bedank by my werkgewer en 'n nuwe pos by 'n plaaslike onderneming aanvaar.

Ek wil geen brûe met my vorige werkgewer (waarvoor ek graag saam werk en waarvoor ek werk nie) verbrand nie, en daarom is ek vasgevang in gesprekke met werknemers, leiers en 'n paar spesiale kliënte om hulle te verseker dat hulle in goeie hande is.

Wat in die tydperk gely is, is natuurlik my Wenke van die blog program. Mense het geduldig op my gewag om weer op dreef te kom en ek waardeer dit beslis. Alpesh Nakars se blogosfeer is volgende op die lys. Alpesh is al jare lank 'n ondersteuner van my webwerf, en ek sien daarna uit om te help hoe ek ook al kan. Alpesh is ook 'n Microsoft Sharepoint guru ... so as u Sharepoint het, voeg hom dan by u leeslys.

Alpesh, hier is u blogwenke:

 1. Ek hou van hoe u werf opgestel is in 'n subdomein alpesh.nakars.com. Een ding wat u egter vergeet het, is om te verseker dat die verkeer wat na nakars.com gaan, aangestuur word. Ek sou 'n omleiding in u .htaccess-lêer opstel, ek dink dit sal werk:
  RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ nakars.com $ [NC] RewriteRule ^ (. *) $ Http://alpesh.nakars.com/$1 [L, R = 301]
  

  Ek glo dat u dit selfs 'n bietjie meer kan aanpas om na u blog-subgids te gaan, maar ek is geen .htaccess-kenner nie, dus moet u dalk grawe!

 2. Aangesien u brood en botter Sharepoint is, dink ek ek sal daarop konsentreer om die ruimte te besit. Die eerste sleutelwoord in u metatags is 'Google SharePoint Microsoft Domain WebHosting Free' ... twyfelagtig iemand sou die frase soek. Ek dink dat ek eerlikwaar die 'gratis' sou verloor en dan my eerste frases sou maak: 'Microsoft Sharepoint, Sharepoint, Sharepoint Services, Sharepoint-hulp, Sharepoint-tutoriale, Sharepoint-konsultasie, Sharepoint-blog' ... u verstaan ​​die punt!
 3. Daar is ook 'n metabeskrywing-etiket in u webwerf. Ek neem die tyd om 'n uitstekende beskrywing te skryf, 'N Blog oor SharePoint deur 'n ervare en passievolle Microsoft Operations Manager 2005-administrateur. Alpesh monitor 160 bedieners met meer as 1300 Sharepoint-webwerwe regoor die staat Queensland. Ek sou dit ook by die verborge> h1> -tag in u kopskrif voeg. Die huidige frase, “IT gaan alles oor tegnologie!” gaan nie jou help nie SEO.
 4. Ek is nuuskierig of u iemand sien wat u kategorieboom gebruik. By die hersiening van my treffers op my bladsy registreer baie min (indien enige) binne die lys van kategorieë wat ek op my blog het. U neem baie ruimte in beslag met 'n baie groot kategorielys. Ek raai u nie aan om daarvan ontslae te raak nie, maar dit kan 'n goeie plan wees om dit te vereenvoudig (tensy natuurlik baie mense deurkliek). Die herhaling van Microsoft deur die kategorieë kan ook help met u SEO.
 5. Die Copyblogger die tema wat u gebruik, is my gunsteling ... die ruimte, helderheid en uitleg is fantasties. Een ding wat ek by u opgemerk het, is egter dat die woorde van die sybalke nie te veel van die teks in grootte verskil nie. Ek sal aanbeveel om u teks binne u plasings te vergroot, miskien iets soos:
  #inhoud { 
  dryf: links;
  lettergrootte: 110%;
  opvulling: 0 6em 0 0;
  breedte: 40em;
  }

  Ek het die verandering nie in alle blaaiers getoets nie, maar u kan dit 'n kans gee.

 6. U het gewilde Sharepoint-poste aan die linkerkant en Sharepoint-bronne aan die regterkant ... u wil dalk al u Sharepoint-afdelings saamgroepeer om dit makliker te maak vir u lesers. Miskien eers u gewilde plasings, dan bronne, dan u kategorieë aan die regterkant. Probeer die res aan u linkerkant. Die organisering van u skakels is 'n verbetering in navigasie en bruikbaarheid.
 7. U verwante plasings na elke berig help u SEO, maar help waarskynlik nie u besoekers nie. Aanvanklik het ek gedink dat dit net 'n advertensie was en daaroor geslaan. Ek het u opmerking onder die berig gelees en agtergekom dit is verwante plasings. Ek wil hierdie gedeelte 'n make-up gee: Eerstens, verloor die> sterk> omslag op u opmerking - dit neem weg van die werklike boodskap. Probeer 'n ligter grys en kleiner lettertipe sodat dit nie die ander inligting oorheers nie. Plaas die verwante leesstof in 'n> h2> -merk sodat dit meer uitstaan. Draai die inhoud daar in 'n nuwe div, miskien & div class = "related"> en stel dan die lettergrootte vir die skakels groter in die stylblad. U kan ook die advertensie daarin verloor. Dit hang natuurlik aan jou.

Hoop dit help, Alpesh! Goeie blog en baie geluk met jou groei! Hou aan om oor Sharepoint te skryf om voort te gaan met die opbou van u gesag op die web in die gebied. Ek het al saam met Sharepoint by my werk gewerk en ek weet dat dit regtig talent verg om die potensiaal daarvan te benut. Uit die boks dink ek persoonlik dat dit 'n stinker is. Dit maak my ook kwaad dat ek dit nie met my Mac kan gebruik nie, tensy IE en Office in Parallels werk.

Hoe u u blog kan laat kantel

As u van u blog hou tipped, volg eenvoudig die aanwysings op my Wenke-pos vir blog.

2 Comments

 1. 1
 2. 2

  Hallo Doug,
  Het net na die Wiki gekyk vir ons karteringprojek. Lyk awesome. Ek hou van die idee om 'n Wiki te gebruik om so 'n projek te dokumenteer. Ek moet dit dalk maar self doen. Kan nie wag om die voltooide kaarte te sien nie!

  Bo Lowery
  Wild Birds Onbeperk

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.