Wenke van blog: Netglobalbooks

Depositphotos 8149018 s

wipLinda Lee en die Netglobalbooks-blog is die volgende op die bloglys. Linda is 'n entrepreneur en enkelma met 3 wonderlike kinders. Linda het boeke en speelgoed en konsertkaartjies op eBay begin verkoop, wat gelei het tot die skryf en verkoop van e-boeke en die skep van webwerwe.

Linda se blog is pragtig - met 'n Paintbrush-tema van Antbag.

Hier is u blogwenke, Linda:

 1. Ek sal aanbeveel om u weergawe van WordPress na die nuutste en beste weergawe.
 2. LettertipesEk het 'n paar eienaardighede met u tema gevind. Op u hoofindeksbladsy begin u boodskap met> p /> en blyk dit dat daar skelm lettertipes is wat hulself herhaal na die inhoud van elke boodskap.

  U sal die skelm lettertipe kan vind deur u hoofindeksbladsy in die WordPress-tema-redakteur te redigeer. Die funky p-tag kan in u inhoud voorkom.

 3. U het 'n dooie skakel na 'n forum in u bloglys in u sydebalk. As u 'n forum wil hê wat in WordPress werk, kan u dit probeer bbPress. My bloggenoot Tony Chung laat dit op sy webwerf gelaai word, Geekwat.
 4. Ek merk op as u skryf dat u 'n mengsel van paragraafmerke (> p>) en lynbreuke (> br />) het. 'N Lynbreuk sal die lyn breek en u voortgaan op die volgende lyn sonder vulling of kantlyn. 'N Paragraaf; laat egter 'n paar mooi vullings bo en onder die inhoudsopgawe agter. Paragrawe breek die inhoud mooi op - dit maak jou inhoud makliker leesbaar. Ek sou lynbreuke vermy.
 5. Daar is geen metadatatikette in u opskrif nie. Metagegevens word deur soekenjins gebruik om inligting oor sleutelwoorde en beskrywings oor u webwerf en elk van u bladsye te vertoon. Ek beveel aan laai 'n paar invoegtoepassings op om u te help met die opstel van u sleutelwoorde en metatags vir beskrywing!
 6. U RSS-voer-ikoon is mooi geposisioneer! Om seker te maak dat u lesers met u RSS-stroom lok, beveel ek aan om in te skryf vir Feedpress en laai die Feedburner WordPress-inprop op.
 7. Om soekenjins te help om baie makliker deur u blog te navigeer, sal ek sterk aanbeveel om 'n Plugin vir sitemapgenerator. My gunsteling is eintlik die beta-weergawe - dit werk uitstekend en ek het nog nooit 'n probleem gehad nie. Aangesien u blog in 'n submap is, moet u u robots.txt-lêer by die opbou van u sitemap seker maak:
  werfkaart: http://netglobalbooks.com/blog/sitemap.xml

  As u in die moeilikheid beland, teken aan by Google Search Console om 'n paar wenke te kry!

 8. Wie is Linda Lee? Waar is 'n foto? Waar is foto's? Blogging is net soveel 'n visuele ervaring as 'n leeservaring. Mense is geneig om goed met mense te skakel, nie met teks nie. Ek het nie 'n foto op my kop nie, want ek is 'n narcis ... ek het dit daar sodat u my gesig kan onthou en my miskien 'n bietjie meer kan vertrou.
 9. Ek sal ook u plasings met clipart of beelde besprinkel om dit van ander blogs te onderskei en 'n bietjie meer insig in u inhoud te gee. Gebruik koeëls en opskrifte (h2, h3) in u inhoud sodat lesers dit makliker kan skandeer.

Linda, jy doen fantastiese werk met so 'n jong blog. U hoef nie al hierdie verbeterings oornag daaroor te gooi nie - neem u tyd. Dit lyk asof jy van jou skryfwerk hou en dit is persoonlik en insiggewend. Hou so aan en voeg 'n paar van hierdie aanpassings oor tyd by - u sal 'n hupstoot kry in die leserspubliek en in die vindbaarheid van soekenjins.

Sterkte! (Van 'n enkel pa!)

Hoe u u blog kan laat kantel

As u van u blog hou tipped, volg eenvoudig die aanwysings op my Wenke-pos vir blog.

6 Comments

 1. 1

  wow doug, ek het daardie werfkaartgenerator-inprop afgelaai en is wonderlik, ek het reeds die werfkaart na google gestuur, dit lyk of dit perfek werk so dankie weer vir jou raad ... ook maak ek 'n paar veranderinge aan my tuisblad, nadat ek op jou laaste gelees het blog wenke , ek dink ek word beter 🙂

 2. 2
 3. 3

  Hallo Doug,

  Sjoe dankie vir al die hulp en goeie skakels en voorstelle.
  Ek het vandag aan sommige daarvan gewerk en ek werk aan 'n foto, en ek het my oor-bladsy opgedateer.
  Ek sal die plugins installeer wat jy aangeraai het en ek het 'n bloginskrywing oor jou gedoen!
  Jy is ook nou op my blogrol.
  Weereens dankie vir alles!

  Linda Lee

 4. 5

  Dankie Doug!
  Ek het sopas 'n boek gekoop op grond van jou keuses.
  Ek het nog nooit van hierdie ou gehoor nie en ek het die Amazon-resensies gelees en dit is my soort boek. "Verwag die onverwagse"
  (Ek het na eBay gegaan en dit gekoop, jammer daaroor) maar ek het dit ook op my webwerf geplaas om deur Amazon te verkoop.
  🙂

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.