Tipping van blog: die blog vir eierbemarking

Wenke van blogDie volgende ding om die bakkersdosyn te maak, is ironies genoeg Die blog vir eierbemarking!

Oor eierbemarking: Susan Payton is die besturende vennoot van eierbemarking. Sy het 'n MBA aan die Universiteit van Sentraal Arkansas en het BA-grade in Engels en Frans. Susan werk al tien jaar as skrywer in die kreatiewe hoedanigheid. Sy benut nou haar kreatiewe vermoëns met haar kennis en ervaring in bemarking, finansies en besigheid.

Hier is u blogwenke:

 1. Ek hou van die skoon 'koerant'-gevoel op u blog! Die uitleg is ongelooflik skoon en ruim - baie goed gedoen! Ek dink wel daar is 'n geleentheid in u nav-balk om 'n Subscribe to RSS of e-pos skakel te plaas. Miskien kan u u Huis en About-skakels links regverdig ... en dan 'n intekeningsvorm en RSS-ikoon regs regverdig. As dit nie in die navigasiebalk is nie, dan regs onder dit.

  Ek beveel die RSS-ikoon aan voer want die meeste webwerwe is bo-aan die regterkant van die bladsy 'bo die vou' ... dit is geen vereiste om te blaai nie. Alhoewel die meeste blaaiers nou prominent RSS-funksies insluit, is die RSS-ikoon 'n subtiele oproep tot aksie vir mense om in te teken!

 2. Sans serif-lettertipes is nie so vriendelik soos serif-lettertipes om te lees nie - maar jy vind selde serif-fonts gereeld om artikels op die web te lees. Ek weet nie hoekom nie, maar ek gebruik dit ook nie. Om te vergoed, verseker ek egter dat my lettergroottes leesbaar is. Vir 'n tydperk het ons lettergroottes op die web sien krimp namate monitors groter word.

  Nou is monitors groot met baie hoë resolusies - wat lettertipes kleiner en moeiliker leesbaar maak! Ons het die volle sirkel bereik. Ek beveel aan om die lettergrootte van u inhoud 'n paar groottes te vergroot. U kan dit net vir u middelste venster doen deur lettergrootte: 13px by #contentmiddle in u stylblad te voeg.

 3. As ek hierdie wenke doen, oortree ek altyd my eie reëls! Ek beveel egter aan dat u meer opskrifte (h2 en / of h3) in u inhoud gebruik, sowel as 'n paar lyste met kolpunte. Eerlikwaar, mense 'lees' blogs en webwerwe regtig nie soveel as wat hulle daaroor kyk nie. Dit vereis dat ons stuk ons inhoud. Beskou elke blog as 'n geraamte. Voeg 'n opskrif vir die kop, liggaam, bene en voete by. Voeg dan 'n paar punte vir u ribbes by. Terwyl u die werk hersien, moet u seker maak dat u, as u die artikel oorslaan, verstaan ​​wat die algemene boodskap probeer sê, sonder om elke woord te lees.
 4. Tesame met opskrifte en kolpunte - maak seker dat u beelde gebruik om u plasings te onderskei. Dit is veral belangrik as u lesers u plasings lees van 'n feed reader waar al die estetika van u blog is
  uitgefilter. 'N Foto is duisend lesers werd! Ek belowe. Daar is baie min van my plasings sonder 'n beeld, en ek het 'n onmiddellike en konsekwente toename in die deurskakeling van my plasings uit my feed opgemerk.
 5. Het u daaraan gedink om u webwerf op u blog te merk, of andersom? Ek dink nie dit sal baie kos om u logo na u blog te skuif of om u blog as middelpunt van u webwerf te gebruik nie. Die neiging is deesdae om die twee saam te voeg ... blogs lyk meer soos webwerwe en webwerwe gebruik meer blogtegnieke. Ek het 'n geruime tyd 'n webwerf gehad met die naam Coders4Hire. Ek het na heelwat plasings agtergekom dat ek my besigheid vinniger laat groei met my blog as met my webwerf! U kan dieselfde vind.
 6. Wenke vir entrepreneursMaak seker dat u 'n skakel na u boek in u sybalk plaas! Jou boek, 101 Wenke vir entrepreneurs, sal baie geloofwaardigheid in u blog se stem gee as u voortgaan om outoriteit te bou! Dit verhoog ook u verkope namate u blog geloofwaardig word.

  Dit neem ook 'n deel van die wit spasie in die kolom in. Ek ping jou nie daaraan nie - ek dink jy werk waarskynlik nog steeds aan die tema!

 7. Ek het dubbele metatags in u koptekste opgemerk - maar die sleutelwoorde is leeg. Ek sal 'n paar aanbeveel metatag-inproppe waaroor ek in 'n vorige pos geskryf het.

Dit behoort jou 'n rukkie besig te hou! Laat my weet hoe dit met u blog gaan na die implementering van sommige van hierdie veranderinge. Wees geduldig! Die sukses van blogging is alles Inhoud, passie en momentum!. Wees asseblief ook nie 'n vreemdeling nie - ons hoor graag hoe dit vorder!

Hoe u u blog kan laat kantel

As u van u blog hou tipped, volg eenvoudig die aanwysings op my Wenke-pos vir blog.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.