Tipping van blog: die blog vir eierbemarking

Wenke van blogDie volgende ding om die bakkersdosyn te maak, is ironies genoeg Die blog vir eierbemarking!

Oor eierbemarking: Susan Payton is die besturende vennoot van eierbemarking. Sy het 'n MBA aan die Universiteit van Sentraal Arkansas en het BA-grade in Engels en Frans. Susan werk al tien jaar as skrywer in die kreatiewe hoedanigheid. Sy benut nou haar kreatiewe vermoëns met haar kennis en ervaring in bemarking, finansies en besigheid.

Hier is u blogwenke:

 1. Ek hou van die skoon 'koerant'-gevoel op u blog! Die uitleg is ongelooflik skoon en ruim - baie goed gedoen! Ek dink daar is 'n geleentheid in u nav-balk om 'n Subscribe to RSS of e-pos skakel te plaas. Miskien kan u u huis- en inligtingskakels links regverdig ... en dan 'n intekeningsvorm en RSS-ikoon regverdig. As dit nie in die navigasiebalk is nie, dan regs onder dit aan die regterkant.

  Ek beveel die RSS-ikoon aan voer want die meeste webwerwe is bo-aan die regterkant van die bladsy 'bo die vou' ... dit is geen vereiste om te blaai nie. Alhoewel die meeste blaaiers nou prominent RSS-funksies insluit, is die RSS-ikoon 'n subtiele oproep tot aksie vir mense om in te teken!

 2. Sans serif-lettertipes is nie so vriendelik soos serif-lettertipes om te lees nie - maar jy vind selde serif-fonts gereeld vir die lees van artikels op die web. Ek weet nie hoekom nie, maar ek gebruik dit ook nie. Om te vergoed, verseker ek egter dat my lettergroottes leesbaar is. Vir 'n tydperk het ons lettergroottes op die web sien krimp namate monitors groter word.

  Nou is monitors groot met baie hoë resolusies - wat lettertipes kleiner en moeiliker leesbaar maak! Ons het die volle sirkel bereik. Ek beveel aan om die lettergrootte van u inhoud met 'n paar groottes te vergroot. U kan dit net vir u middelste venster doen deur lettergrootte: 13px by te voeg tot #contentmiddle in u stylblad.

 3. As ek hierdie wenke doen, oortree ek altyd my eie reëls! Ek beveel egter aan dat u meer opskrifte (h2 en / of h3) in u inhoud gebruik, sowel as 'n paar opsommings. Eerlik gesê, mense 'lees' blogs en webwerwe regtig nie soveel as wat hulle kyk nie. Dit vereis dat ons stuk ons inhoud. Beskou elke blog as 'n geraamte. Voeg 'n opskrif vir die kop, liggaam, bene en voete by. Voeg dan 'n paar punte vir u ribbes by. Terwyl u die werk hersien, moet u seker maak dat u, as u die artikel oorslaan, verstaan ​​wat die algemene boodskap probeer sê, sonder om elke woord te lees.
 4. Tesame met opskrifte en kolpunte - maak seker dat u beelde gebruik om u plasings te onderskei. Dit is veral belangrik as u lesers u plasings lees van 'n feed reader waar al die estetika van u blog is
  uitgefilter. 'N Foto is duisend lesers werd! Ek belowe. U sal baie min van my plasings sonder 'n beeld vind, en ek sien 'n onmiddellike en konsekwente toename in die deurslaan van my plasings uit my feed.
 5. Het u daaraan gedink om u webwerf op u blog te merk, of andersom? Ek dink nie dit sal baie kos om u logo na u blog te skuif of om u blog as middelpunt van u webwerf te gebruik nie. Die neiging is deesdae om die twee saam te voeg ... blogs lyk meer soos webwerwe en webwerwe gebruik meer blogtegnieke. Ek het 'n geruime tyd 'n webwerf gehad met die naam Coders4Hire. Ek het na heelwat plasings agtergekom dat ek my besigheid vinniger laat groei met my blog as met my webwerf! U kan dieselfde vind.
 6. Wenke vir entrepreneursMaak seker dat u 'n skakel na u boek in u sybalk plaas! Jou boek, 101 Wenke vir entrepreneurs, sal baie geloofwaardigheid in u blog se stem meebring as u voortgaan om gesag te bou! Dit verhoog ook u verkope namate u blog geloofwaardig word.

  Dit sal ook die wit spasie in die kolom inneem. Ek ping jou nie daaraan nie - ek dink jy werk waarskynlik nog steeds aan die tema!

 7. Ek het dubbele metatags in u opskrifte opgemerk - maar die sleutelwoorde is leeg. Ek sal 'n paar aanbeveel metatag-inproppe waaroor ek in 'n vorige pos geskryf het.

Dit behoort jou 'n rukkie besig te hou! Laat my weet hoe dit met u blog gaan na die implementering van sommige van hierdie veranderinge. Wees geduldig! Die sukses van blogging is alles Inhoud, passie en momentum!. Moet ook nie 'n vreemdeling wees nie - ons hoor graag hoe dit vorder!

Hoe u u blog kan laat kantel

As u van u blog hou tipped, volg eenvoudig die aanwysings op my Wenke-pos vir blog.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.