5 Comments

 1. 1

  Dankie, dankie, dankie!

  Ek voel skaam as 'n SEO dat sommige van daardie goed nie reeds geïmplementeer is nie. Maar ek het gedink my inproppe sorg vir sommige van die goed wat jy genoem het. Ek erken, ek het nie nagegaan nie!

  In elk geval, weereens dankie! Jou blog is awesome!

  ~Nathania 🙂

  • 2

   Jy is so welkom, Nathania!

   Is daar nie 'n ou storie oor die loodgieter wat sy toilet laaste reggemaak het nie? 😉 Ek is die meesterprocrastinator wanneer dit by my eie projekte kom. Dit het ongelooflike dissipline vir my gekos om my blog oor die afgelope jaar te verfyn en aan te pas. Jy is ongetwyfeld besig om 'n bestaan ​​te maak!

   Asook, aangesien jy 'n pro is – druk gerus enige van my raad of raad wat ek in enige ander plasing gee terug. Ek beweer nie dat ek 'n pro is nie, ek beweer net dat ek baie ondervinding het en die resultate ontleed. Al my aannames is gebaseer op wat ek gelees het EN wat ek gevind het toe ek dit geïmplementeer het!

 2. 3

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.