5 Comments

 1. 1

  Dankie, dankie, dankie!

  Ek voel verleë as 'n SEO dat sommige van die dinge nog nie geïmplementeer is nie. Maar ek het gedink my plugins sorg vir sommige van die dinge wat u genoem het. Ek erken, ek het nie gekyk nie!

  In elk geval, nogmaals dankie! Jou blog is wonderlik!

  ~ Nathania 🙂

  • 2

   Jy is so welkom, Nathania!

   Is daar nie 'n ou verhaal oor die loodgieter wat sy toilet laaste reggemaak het nie? 😉 Ek is die meester-uitstel as dit by my eie projekte kom. Dit neem ongelooflike dissipline vir my om my blog die afgelope jaar aan te pas en aan te pas. U is ongetwyfeld besig om geld te verdien!

   Aangesien u 'n voorstander is, kan u gerus enige van my advies of advies wat ek in 'n ander pos gee, terugdruk. Ek beweer nie dat ek 'n pro is nie, maar beweer ek het baie ervaring en die ontleding van die resultate. Al my aannames is gebaseer op wat ek gelees het en wat ek gevind het toe ek dit implementeer!

 2. 3

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.