Blog Tag: 5 geheime oor my

douglas karr sq

SecretShel Israel het my met die blog gemerk. Die spel is om vyf geheime oor jouself te vertel en dan na vyf ander mense wat jy ken, te koppel, en dan moet hulle vyf dinge vertel wat jy waarskynlik nie daarvan weet nie.

  1. Ophidiofobie: Dit is ek. Kan hulle nie verdra nie! Ek het geskerts dat as ek 'n slang raakloop, ek my kinders daarop sou gooi en skreeuend sou hardloop in 'n toonhoogte wat glas kon verpletter.
  2. Niks in my lewe kan vergelyk word met die geluk, prestasie en trots waarmee my kinders my vul nie, Billy en Katie. Niks. (Ek sal hulle nie regtig na 'n slang gooi nie, belowe ek).
  3. Ek het my eerste vrou skertsend voorgestel as my eerste vrou. Ek het nie geweet dat dit sou gebeur nie.
  4. Ek haat geld. Ek haat geld so dat ek nooit my tjekboek (e) balanseer nie. As ek 'n miljoen dollar gehad het, sou ek eenvoudig geldprobleme gehad het.
  5. Terwyl ek honderde vriende het, het ek nog net een vriend van kleins af. My beste vriend Mike woon in Vancouver saam met sy ongelooflike vrou, Wendy. Mike het 'n maatskappy vir fiksheidstoerusting en Wendy is 'n televisievervaardiger en akteur. Hulle is ongelooflike mense.

4 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.