BlackBox: Risikobestuur vir ESP's wat spammers bestry

swart boks

Swart boks beskryf homself as 'n gekonsolideerde, voortdurend opgedateerde databasis van byna elke e-posadres wat aktief op die ope mark gekoop en verkoop word. Dit word uitsluitlik deur E-pos diensverskaffers (ESP's), om vooraf te bepaal of 'n sender se toestemmings gebaseer is, spam is of heeltemal giftig is.

Baie van die probleme waarmee e-posdiensverskaffers beland, is spam-by-night-spammers wat 'n groot lys koop, dit na hul platform invoer en daarna stuur met die wete dat hulle geen toestemming het nie. Hulle weet dat die stuur na die lys 'n klomp klagtes gaan oplewer en waarskynlik van die e-posplatform afskop - maar hulle is net daar om die eerste e-pos te ontvang. Om 'n lys te strooi, gaan nie oor die skepping van 'n verhouding nie!

Die probleem hiermee is dat e-posdiensverskaffers 'n reputasie het by die internetdiensverskaffers (ISP's). As die internetverskaffers 'n groot klagte-rantsoen van een van die e-posbedieners sien, sal hulle dit doen blokkeer al die e-pos kom van daardie bediener af! Dit beteken dat elke kliënt wat e-pos vanaf die bediener stuur, geraak word ... dit kan u wees!

Die gebruik van 'n diens soos Swart boks intelligent, is ek vol vertroue dat 'n sender die risiko kan voorspel wat verband hou met 'n nuwe klant. ESP's moet egter versigtig wees. Ek het een keer 'n ESP laat weet dat my lys verby 'n drumpel was en dat ek met hulle moes argumenteer. Alhoewel ek nie 'n lys gekoop het nie, was daar genoeg e-posadresse op my lys wat ooreenstem met een van hierdie databasisse wat ek as 'n spammer aangemeld het - Ondanks die feit dat ek toestemming gehad het en al jare lank gestuur het. Hulle het uiteindelik toegegee, ek het na my lys gestuur en my klagtesyfer was 0%.

Onthou, dit is nie 'n databasis van e-posadresse wat nie aflewerbaar is nie, en ook nie 'n lys van e-posadresse wat uitdruklik nie toestemming het nie. Dit is gewoonlik e-posadresse gekoop en verkoop per e-poslysdienste. Ek is vol vertroue dat my e-posadres in Blackbox is ... maar ek teken wel in op honderde nuusbriewe.

Dit is 'n waardevolle diens vir enige ESP wat probleme ondervind met spammers wat hul reputasie vernietig!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.