Dit is amptelik, ek is op die Crackberry

blackberry-curve-8330.jpgNa maande en maande se beraadslaging het ek uiteindelik die daad gedoen en 'n Blackberry Curve 8330 vanaand in die Verizon-winkel.

Ek gebruik die afgelope jaar 'n Samsung-aanraakskerm en het ontelbare oproepe gemis, kan nie kalenders sinkroniseer nie en hoef nie daarna te kyk om 'n oproep te beantwoord nie.

Ek is 'n groot fan van Apple, maar die afgelope maand het ek met my iPod Touch geknoei om te kyk of ek aan die aanraakskerm gewoond sou raak. Ek kan nie. Vir diegene wat sê dat dit makliker word, het dit nie ... Ek wil nie 'n telefoon hê waarna ek moet kyk om dit te kan gebruik nie.

IMHO, lyk my die aanraakskerms het ons 'n stap terug geneem, nie die toekoms in nie.

Daarbenewens het te veel van my vriende na die Blackberry verhuis. Chris Baggott, Uitvoerende hoof van Compendium het selfs van sy iPhone ontslae geraak om na 'n Blackberry terug te keer. Adam Small, uitvoerende hoof van Verbindende selfoon, probeer my al 'n ruk in 'n Blackberry praat. En nuwe vriend Vanessa Lammers het my vertel hoe baie sy van haar Blackberry geniet het.

Heck, as president Obama nie sonder sy Crackberry kan klaarkom nie, kan ek net dink hoe goed die diens en die produk is. Vanaand is ek net besig om uit te vind hoe ek oproepe kan maak en ontvang. Soos deur Adam aanbeveel, het ek Twitterberry afgelaai sodat ek ten minste daaruit kan twiet!

Dus ... al u Crackberry-verslaafdes, laat weet u u gunsteling programme!

6 Comments

 1. 1

  Baie geluk dat u 'n bekeerling is. Ek moet nie met u saamstem oor die aanraakskerms nie. Op Sondag het my Blackberry opgegradeer na die aanraakskerm Storm en is mal daaroor. Ek vind dit buitengewoon maklik om te gebruik, en dit is wonderlik om 'n volledige webblaaier te hê.

  Ek sal sien dat ek twee jaar gelede toe ek na my eerste Blackberry oorgeskakel het, my vriend daarvan vertel het, en hy het gesê dat hy nie weet waarom mense dit nodig het nie. Die dag nadat ek myne gesien het, bel ek van hom oor sy nuwe een.

 2. 4

  Goed vir jou! Baie geluk met jou besluit!

  Vir Twitter is my aanbeveling UberTwitter ... en dit is alles wat u nodig het. Die inheemse toepassings is goed genoeg om te gaan.

  Geniet u Curve ... dit is 'n helse toestel!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.