Bing dit aan!

Skermskoot 2016 04 16 by 10.20.28 PM

Microsoft hou Google van voor met 'n woord wat sinoniem was met soek en Google = relevansie. Hier is die eerste advertensie wat Microsoft bedryf.

Ek hoop regtig dat Microsoft Google aggressief kan uitdaag Bing. Die afgelope paar dae het ek dit as my verstek-soekenjin gebruik en ek kry relevante resultate - dit is die naam van die spel.

As ons na die bemarkingsbedryf vir soekenjins kyk, het Google 'n uitstekende werk gedoen om te bepaal wat soeke is, maar om ons gedrag en aanvaarding op lang termyn te verander. Ons konsentreer nou almal op sleutelwoordkombinasies - en ons probeer weer as ons geen resultaat kry nie. Aan die agterkant, soek die optimering van soekenjins om die stelsel met backlink-veldtogte te speel, eerder as om hul ondernemings bloot oortuigende inhoud te skryf. Terugskakeling verdraai die relevansie in Google en maak dit vir sommige van die beste resultate onmoontlik om die beste plasing te kry.

Aan die een kant verstaan ​​ek dat die woorde wat mense gebruik om te soek is nie dieselfde as wat die woorde wat ondernemings moet gebruik, gevind kan word nie; soeke moet egter die probleme geleidelik aanpas en oorkom. As ek soek na groot tandarts, waarom word ek nie op 'n resultate-bladsy geplaas met tandartse rondom my wat positiewe resensies van sommige bronne het om op die eerste plek te staan ​​nie?

In plaas daarvan vind ek net mappen en nasionale tandartse wat ingedeel is omdat hulle die sleutelwoorde in hul titels, inhoud en terugskakels gebruik het. Dit is nie 'n relevante antwoord nie. (Bing spyker dit ook nie). Hoe moeilik sou dit wees om net a toe te pas geografiese-IP-databasis aan en kombineer ook die soekresultate met sommige plaaslike?

Dit is tyd dat die soektog slimmer word, en ek hoop dat die kompetisie tussen Bing en Google verbeter die algehele soekervaring op die internet.

Een kommentaar

  1. 1

    Dankie vir die kennisname oor BING, ek was nie bewus daarvan tot nou toe nie. Ek het 'n paar webwerwe ingedien en wonder of dit vir my enige bykomende verkeer sal bring. (Ek het Google analytics op die werwe, ek weet nie of dit my sal vertel of enige verkeer van BING af kom nie.)
    Ek sekondeer die opmerking oor mededinging wat dalk help om die intelligensie van soektog te verbeter, wat blykbaar aansienlik agterbly met wat tegnologies moontlik is.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.