Bing dit aan!

Skermskoot 2016 04 16 by 10.20.28 PM

Microsoft hou Google van voor met 'n woord wat sinoniem was met soek en Google = relevansie. Hier is die eerste advertensie wat Microsoft bedryf.

Ek hoop regtig dat Microsoft Google aggressief kan uitdaag Bing. Die laaste paar dae het ek dit as my verstek-soekenjin gebruik en ek kry relevante resultate - dit is die naam van die spel.

As ons na die bemarkingsbedryf vir soekenjins kyk, het Google 'n uitstekende werk gedoen om te bepaal wat soeke is, maar om ons gedrag en aanvaarding op lang termyn te verander. Ons konsentreer nou almal op sleutelwoordkombinasies - en ons probeer weer as ons geen resultaat kry nie. Aan die agterkant probeer die soekenjinoptimalisasie-ondernemings om die stelsel met backlink-veldtogte te speel, eerder as om hul ondernemings bloot oortuigende inhoud te skryf. Terugskakeling verdraai die relevansie in Google en maak dit onmoontlik vir sommige van die beste resultate om die beste plasing te kry.

Aan die een kant verstaan ​​ek dat die woorde wat mense gebruik om te soek is nie dieselfde as wat die woorde wat ondernemings moet gebruik, gevind kan word nie; soeke moet egter die probleme geleidelik aanpas en oorkom. As ek soek na groot tandarts, waarom word ek nie op 'n resultate-bladsy geplaas met tandartse rondom my wat positiewe resensies van sommige bronne het om op die eerste plek te staan ​​nie?

In plaas daarvan vind ek net mappen en nasionale tandartse wat ingedeel is omdat hulle die sleutelwoorde in hul bladsytitels, inhoud en terugskakels gebruik het. Dit is nie 'n relevante antwoord nie. (Bing spyker dit ook nie). Hoe moeilik sou dit wees om net a toe te pas geografiese-IP-databasis aan en kombineer ook die soekresultate met sommige plaaslike?

Dit is tyd dat soeke slimmer word, en ek hoop dat die kompetisie tussen Bing en Google verbeter die algehele soekervaring op die internet.

Een kommentaar

  1. 1

    Dankie vir die begin van BING, ek was tot nou toe nie daarvan bewus nie. Ek het 'n paar webwerwe ingedien en wonder of dit ekstra verkeer vir my sal meebring. (Ek het Google Analytics op die webwerwe, ek weet nie of dit vir my sal sê of daar verkeer van BING af kom nie.)
    Ek gee die kommentaar oor mededinging, wat miskien help om die intelligensie van soeke te verbeter, wat aansienlik agterbly by wat tegnologies moontlik is.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.