Beyond Affiliates - Bou kanaalverkope

Depositphotos 43036689 s

As 'n besigheidseienaar kan ek u nie vertel hoe gereeld ek genader word met die geleentheid om 'n ekstra geldjie of twee te verdien aan die filiaalinkomste nie. As ek net my krag gebruik om hul ware te bespot, betaal hulle my geld. En ek is immers gemotiveerd om dit te doen, solank iemand my geld betaal ... reg? Verkeerde.

As u geneig is om 'n filiaal-gebaseerde verkoopsmodel te bou, spaar u tyd en gaan na waar die filiaal is.  Clickbank, Commission Junction, of dies meer. En ek klop nie daardie model nie. Dit werk. Dit is winsgewend. En daar is individue wat vaardig is en belangstel in die soort geleenthede. Dit gebeur net dat hulle nie altyd dieselfde is met suksesvolle sake-eienaars met eie winsgewende ondernemings nie.

Om verskillende redes, wat dikwels te make het met die beeld van die handelsnaam, is filiaalverkope tog nie die beste waarna u soek nie. Alhoewel dit resultate kan behaal, kan dit 'n reputasie hê. As u nie wil sien dat u produk honderde verskillende knypbladsye met 'n lang kopie sien nie, in twitterstrome propvol affiliate skakels uitgestoot word, of miljoene mense na almal gestuur het - almal met u naam daarop - kan u oorweeg 'n ander benadering.

Die uitdaging is dus hoe kry u 'geagte' ondernemings (en ek gebruik die term huiwerig, aangesien ek nie wil bedoel dat filiale kategories van slegte aansien is nie) om u produk op 'n meer konserwatiewe sakewêreld voor te stel nie? Die antwoord: vind wat hulle motiveer.

As Douglas Karr in 'n onlangse berig uitgewys, met verwysing na een van my gunsteling virale video's, geld is nie altyd die antwoord nie. In werklikheid is dit selde. In werklikheid is dit die einste aanbod van geld, en niks meer nie, wat my daarvan weerhou om filiaalaanbiedinge te oorweeg. In werklikheid beledig dit my eie waarde, my gevoel van wie ek is en wat ek doen, deur te veronderstel dat ek afgelei kan word van my reeds besielende sakeondernemings met die eenvoudige aanloklikheid van geld.

Dus, hoe bou jy wat ek 'Channel Sales' noem - 'n indirekte verspreidingsmodel wat meer kompleks is (ja, meer gesofistikeerde) as geaffilieerde? Hoe kan u weet wat 'n besigheidseienaar waarmee u wil saamwerk, sal motiveer? Eenvoudig: dit is hul saak.

Entrepreneurs swoeg hul ondernemings eindeloos. Hulle het drome in gedagte - sommige geldelike, ander altruïsties, en ander net pret en lonend. As u die passie wil benut en dit vir u verkoopsgroei wil gebruik, moet u die twee ooreenstem. Ontdek hoe dit net 'n paar dollar kommissie by u kanaal sal toevoeg, maar dat dit hulle daartoe sal help om hul besigheid te bevorder na wat hulle die graagste wil hê.

U kan sien dat hierdie hoof vandag in baie van die suksesvolle kanaalverkoopmodelle gebruik word. Advertensie-agentskap is byvoorbeeld 'n model waar uitgewers invoegings wil invul, maar hulle besef dat die agentskap se passie vir die kreatiewe oplossing is. Slimme verkondigers vind maniere om dit doel te bevorder. My eerste werk was om sagteware vir 'n plaaslike Autodesk VAR te verkoop. Ek was verbaas oor die feit dat Autodesk dubbel die standaardtarief vir dienste hef, totdat ek besef het dat hulle klante op enige moontlike manier wil aanmoedig om die plaaslike VAR vir dienste te betrek. Selfs my eie Vennootverskaffer program is gebaseer op wat ek geleer het van hierdie voordele, en ander.

Die bou van 'n verkoopskanaal is nie maklik nie, en dit is baie selde 'n vinnige proses. As u vinnig en maklik wil wees, moet u die affiliasies aan u kant kry. As u meer as geld in u gedagtes het, moet u dit ook besef.

3 Comments

 1. 1

  Goeie boodskap, Nick! En welkom by die Marketing Technology-blog. Ek glo een groot fout wat baie maatskappye maak, is om nie geld te verdien uit die fantastiese netwerke van verkopers en verhoudings wat hulle reeds het nie. Die bou van verkoopsverhoudings wat beloon word deur die mense by wie u koop, sowel as die kliënte by wie u werk, kan baie vrugbaarder wees as om bloot 'n geaffilieerde program op te stel waar die individu geen vel in die spel het nie.

 2. 2

  Hallo Nick,

  Goeie boodskap! By ons maatskappy, Channel Services Group (CSG), het ons duisende kanaalvennote vir groot tegnologiemaatskappye gewerf. Om 'n suksesvolle, sterk, toegewyde kanaal te skep en te ontwikkel, het ons maatskappy gevind dat die "regte vennote" gewerf word, wat die sukses van vennote moontlik maak en die betrokkenheid behou, verhoog die prestasie van die vennote en die gedrag van die kanaal.

  Tydens die werwing moet verskaffers seker maak dat hulle hul tyd verstandig bestee deur die "regte vennote" te werf. Ons het gesien hoe verskeie maatskappye besluit om 'n vennoot vir 'n jaar by te voeg, die doel te bekom en 'n jaar later te vinde met min inkomste wat gegenereer word deur nuwe vennote. Verskaffers moet seker maak dat hulle vennote werf wat u onderneming en die beste belang op die spel het, en by die maatskappy langtermynvoordele wil inskryf.

  Daarbenewens moet verskaffers die sukses van vennote moontlik maak deur die rede vir die vennote wat in die program behoort, te bevestig. Dit sluit in kontak met vennote wat vinnig raak, om vennote op te lei, te betrek en te begelei in 'n mark-veldtog, byeenkomste wat deur ondernemings geborg word, bewusmakingsveldtogte en die versnelling van hul verkoopsiklus. Ons het onlangs 'n gevallestudie geskryf met 'n ROI van 14X as gevolg van die bou van 'n kanaalprogram. U kan dit hier lees http://www.csgchannels.com/CaseStudies/case-studies.html.

  Laastens het ons onderneming gevind dat behoud ongelooflik belangrik is vir die bou en instandhouding van 'n kanaal. Dit sluit in die versorging van die verhouding met hulle terwyl hulle sukses behaal. Vennote moet beloon word met aansporings om die maatskappy se doelwitte te verhoog.
  Soos u opgemerk het, is die bou van 'n verkoopkanaal nie maklik nie en dit is selde 'n vinnige proses, maar dit kan lonend en voordelig wees as dit korrek gedoen word.

  -Joby
  http://www.twitter.com/CSG_Channels

 3. 3

  Goeie punte. Die regte vennote is nie net meer produktief nie, maar ook minder. Ek kan dit nie verklaar nie, maar ek het agtergekom dat as iemand goed by die model pas, dit minder pyn het. Die een wat ons in die verkeerde vorm probeer vasdruk het, het uiteindelik baie tyd gesuig.

  Ek praat ook van programme met hoë aanraking ... ek het dit so gesê: in my besigheid het ek 17 klante wat ek moet bedien. Dit is nie toevallig dat ek 17 vennootverskaffers het nie. Dit is nie so dat ek nie al 1500 gebruikers hoef te bedien nie, dit is net dat die res vir homself sal sorg as ek die kanaal bedien.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.