Beyond Affiliates - Bou kanaalverkope

Depositphotos 43036689 s

As 'n besigheidseienaar kan ek u nie vertel hoe gereeld ek genader word met die geleentheid om 'n ekstra geldjie of twee te verdien aan geaffilieerde inkomste nie. As ek net my krag gebruik om hul ware te bespot, betaal hulle my geld. En ek is immers gemotiveerd om dit te doen, solank iemand my geld betaal ... reg? Verkeerde.

As u geneig is om 'n filiaalgebaseerde verkoopsmodel te bou, spaar u tyd en gaan na waar die filiaal is.  Clickbank, Commission Junction, of dies meer. En ek klop nie daardie model nie. Dit werk. Dit is winsgewend. En daar is individue wat vaardig is en belangstel in die soort geleenthede. Dit gebeur net so dat hulle nie altyd dieselfde met suksesvolle sake-eienaars met winsgenererende ondernemings is nie.

Om verskillende redes, wat dikwels te make het met die beeld van die handelsmerk, is filiaalverkope miskien nie die beste waarna u op soek is nie. Alhoewel dit resultate kan behaal, kan dit 'n reputasie hê. As u nie wil sien dat u produk honderde verskillende knypbladsye met 'n lang kopie sien nie, in twitterstrome propvol affiliate skakels uitgestoot word, of miljoene mense met almal se naam opgestuur word - dan kan u oorweeg 'n ander benadering.

Die uitdaging is dus hoe kry u 'geagte' ondernemings (en ek gebruik die term huiwerig, aangesien ek nie wil bedoel dat filiaalgroepe van slegte aansien is nie) om u produk op 'n meer konserwatiewe sakewyse voor te stel nie? Die antwoord: vind wat hulle motiveer.

As Douglas Karr in 'n onlangse berig uitgewys, met verwysing na een van my gunsteling virale video's, geld is nie altyd die antwoord nie. In werklikheid is dit selde. In werklikheid is dit die einste aanbod van geld, en niks meer nie, wat my daarvan weerhou om filiaalaanbiedinge te oorweeg. In werklikheid beledig dit my eie waarde, my gevoel van wie ek is en wat ek doen, deur te veronderstel dat ek afgelei kan word van my reeds allesrowende sakeondernemings met die eenvoudige aanloklikheid van geld.

Dus, hoe bou jy wat ek 'Channel Sales' noem - 'n indirekte verspreidingsmodel wat ingewikkelder is (ja, meer gesofistikeerde) as geaffilieerde? Hoe kan u weet wat 'n besigheidseienaar waarmee u wil saamwerk, sal motiveer? Eenvoudig: dit is hul saak.

Entrepreneurs swoeg hul ondernemings eindeloos. Hulle het drome in gedagte - sommige geldelike, ander altruïsties, en ander net pret en lonend. As u die passie wil benut en dit vir u verkoopsgroei wil gebruik, moet u die twee ooreenstem. Ontdek hoe dit net 'n paar dollar kommissie by u kanaal sal toevoeg, maar dat dit hulle daartoe sal help om hul besigheid te bevorder na wat hulle die graagste wil hê.

U kan sien dat hierdie hoof vandag in baie van die suksesvolle kanaalverkoopmodelle gebruik word. Advertensie-agentskap is byvoorbeeld 'n model waar uitgewers invoegings wil invul, maar hulle besef dat die agentskap se passie vir die kreatiewe oplossing is. Slimme verkondigers vind maniere om dit te verryk. My eerste taak was om sagteware vir 'n plaaslike Autodesk VAR te verkoop. Ek was verbaas oor waarom Autodesk dubbel die standaardtarief vir dienste hef, totdat ek besef het dat hulle klante op enige moontlike manier wil aanmoedig om die plaaslike VAR vir dienste in te skakel. Selfs my eie Vennootverskaffer program is gebou op wat ek geleer het van hierdie voordele, en ander.

Die bou van 'n verkoopskanaal is nie maklik nie, en dit is baie selde 'n vinnige proses. As u vinnig en maklik wil wees, moet u die affiliasies aan u kant kry. As u meer as geld in u gedagtes het, moet u dit ook besef.

3 Comments

 1. 1

  Goeie plasing, Nick! En welkom by die Bemarkingstegnologie-blog. Ek glo een groot fout wat baie maatskappye maak, is om nie geld te verdien vir die fantastiese netwerke van verskaffers en verhoudings wat hulle reeds het nie. Die bou van verkoopsverhoudings wat beloon word deur die einste mense by wie jy koop sowel as die kliënte met wie jy werk, kan baie meer vrugbaar wees as om bloot 'n geaffilieerde program op te roep waar die individu geen vel in die spel het nie.

 2. 2

  Hallo Nick,

  Puik pos! By ons maatskappy, Channel Services Group (CSG), het ons duisende kanaalvennote vir groot tegnologiemaatskappye gewerf. Om 'n suksesvolle, sterk, toegewyde kanaal te skep en te ontwikkel, het ons maatskappy gevind om die "regte vennote" te werf, wat vennootsukses moontlik maak en betrokkenheid behou, verhoog vennootprestasie en kanaalgedrag.

  Tydens werwing moet verkopers seker maak dat hulle hul tyd oordeelkundig spandeer deur die "regte vennote" te werf. Ons het gesien hoe verskeie maatskappye op 'n doelwit besluit om vennote vir 'n jaar by te voeg, die doelwit te verkry en hulself 'n jaar later bevind met min inkomste wat gegenereer word uit nuut bygevoegde vennote. Verkopers moet seker maak dat hulle vennote werf wat jou maatskappy en beste belang op die spel het en wil inskryf vir langtermynvoordele by die maatskappy.

  Daarbenewens moet verkopers vennootsukses moontlik maak deur die rede vir vennote wat in die program behoort te bevestig. Dit sluit in hoëaanrakingskommunikasie met vennote om vennote op te lei, te betrek en te lei in markveldtogte, geleenthede wat deur verskaffers geborg word, bewusmakingsveldtogte en om hul verkoopsiklus te versnel. Ons het onlangs 'n gevallestudie geskryf met 'n ROI van 14X as gevolg van die bou van 'n kanaalprogram. Jy kan dit hier lees http://www.csgchannels.com/CaseStudies/case-studies.html.

  Laastens, ons maatskappy het gevind dat behoud ongelooflik belangrik is om 'n kanaal te bou en in stand te hou. Dit sluit in om die verhouding met hulle te koester terwyl hulle hul sukses bestuur. Vennote moet beloon word met aansporings om maatskappydoelwitte te versterk.
  Soos jy uitgewys het, is dit nie maklik om 'n verkoopskanaal te bou nie en dit is selde 'n vinnige proses, maar dit kan lonend en voordelig wees as dit korrek gedoen word.

  - Joby
  http://www.twitter.com/CSG_Channels

 3. 3

  Groot punte. Die regte vennote is nie net meer produktief nie, hulle is minder pynlik. Ek kan dit nie verduidelik nie, maar ek het gevind dat wanneer iemand goed by die model pas, dit minder pynlik is. Die een wat ons in die verkeerde vorm probeer druk het, het uiteindelik baie tyd gesuig.

  Ook, van hoë-aanrakingsprogramme gepraat... Ek het dit so gesê: in my besigheid het ek 17 kliënte wat ek moet bedien. Dit is nie toevallig dat ek 17 vennootverskaffers het nie. Dit is nie dat ek nie al 1500 gebruikers hoef te bedien nie, dis net dat as ek die kanaal bedien, die res vir homself sal sorg.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.