6 Comments

  1. 1
  2. 3

    Ek het geen idee hoe u kan sê dat enige van hierdie bladsye leesbaar is nie? Ek moes halfpad afrol om iets te lees en dan was dit nie die moeite werd nie. As u dink dat 'n sidebalk van 3/4 bladsye met helderkleurige knoppies en 'n pop-up wat my steeds irriteer, besigheidsbemarking is, dan is u dit kwyt. Ek het net die moeite gedoen om dit te skryf om iets met u te deel, soos u met my het. En dit is die beste. Ek is seker dat die ou skool- en webwerftegnologie beslis vinnig beweeg. Maar dit gaan sekerlik steeds oor bemarkingskantore en om inligting oor u mededingers te bekom? Sal my nie verbaas as die meeste van u lesers kleurblind is nie. Ek gaan beslis so.

    • 4

      Dankie vir die terugvoer, Steve. Ons bied u die inhoud hier kosteloos aan, en ons leserspubliek bestaan ​​al 'n paar jaar met dubbelsyfers. Ek is meer geneig om aan te hou werk in die rigting van ons aanhangers, ons adverteerders en ons borge. Beste wense.

  3. 5

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.