Die beste manier om verskeie Twitter-rekeninge te bestuur

Tweetdeck

Sê vir my asseblief dat jy nog steeds op Twitter juig ... Ek is mal oor die platform en sal dit waarskynlik ook altyd doen. Dit gesê, ek sukkel al maande met die standaard Twitter-lessenaartoepassing vir die Mac. My stelsel sal vertraag om te kruip, en Twitter reageer uiteindelik nie meer nie. Ek raai net aan dat die ontwikkelaars en QA-mense wat die app toets, nie baie volgelinge en baie opdaterings deur die dag het soos ek nie.

I was gebruik vanHootsuite maar dit was net nie so wonderlik nie. Die gebruikerskoppelvlak is 'n bietjie ongemaklik, en ek glo nie die spasiëring is goed tussen tweets ingestel nie, dus dit lyk asof dit onduidelik is. En ek hou daarvan om 'n app oop te maak eerder as 'n blaaier, aangesien ek die blaaier gereeld per ongeluk gesluit het.

Na jare se nie gebruik nie, het ek besluit om dit af te laai Tweetdeck en probeer dit weer. Regoor ons publikasie, my boek, 'n komende geleentheid en ons e-posplatforms bestuur ek agt rekeninge. Ja, dit was 'n nagmerrie ... tot nou toe!

screen800x500

TweetDeck bevat verskeie rekeninge:

 • Monitor verskeie tydlyne in een maklike koppelvlak.
 • Beplan tweets wat in die toekoms geplaas moet word.
 • Skakel waarskuwings aan om tred te hou met opkomende inligting.
 • Filtreer soektogte op grond van kriteria soos betrokkenheid, gebruikers en inhoudstipe.
 • Bou en voer persoonlike tydlyne uit om op u webwerf te plaas.
 • Gebruik intuïtiewe kortpaaie vir doeltreffende navigasie.
 • Demp gebruikers of voorwaardes om ongewenste geraas uit te skakel.
 • Moet nooit weer op refresh gaan nie: TweetDeck-tydlyne stroom intyds.
 • Kies 'n ligte of donker tema.

skerm800x500-1

TweetDeck sluit selfs spanbestuur in!

Miskien is die grootste verrassing as dit by TweetDeck kom spanbestuur is direk in die aansoek ingebou! Ek kan maklik deel rekeninge tussen spanlede sonder om per gebruikerslisensiegeld te betaal, of erger nog, vir 'n sosiale platform vir Enterprise-bestuur. Ek maak net die spaninstelling oop en voeg die Twitter-rekeninge by, of hulle net uit die rekening gaan tweet of die eienaarskap daarvan sal deel!

twitter-span-bestuur

In alle eerlikheid glo ek dat Twitter sy desktop OSX-app moet uittree en eerder TweetDeck moet aanbied. Dit het foutloos gewerk. Ek is egter nie vol vertroue dat dit gaan gebeur nie, aangesien Twitter verlede maand aangekondig het dat dit so sou wees die Windows-weergawe af te sluit, wat vereis dat Windows-gebruikers eerder by die webtoepassing moet aanmeld.

TweetDeck is steeds beskikbaar as 'n Chrome-program en Mac-app vir nou. Dit blyk dat die Windows-program afgetree is bloot omdat dit nie maklik was om dit te doen nie Twitter-geloofsbriewe te bestuur doeltreffend.

Probeer TweetDeck asseblief as u op 'n Mac is en wys die app 'n bietjie liefde in die App Store-graderings! Ek het!

Een kommentaar

 1. 1

  Ek stem saam! Vir my is Twitter die minste gebruikersvriendelike sosiale platform. Ek het onlangs weer TweetDeck begin gebruik, en vind dit regtig gebruikersvriendelik. Dankie vir die deel!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.