Alles wat u ooit sal moet weet oor die "beste tye"

beste tydopdatering

As ek nooit 'n ander deel nie beste tyd infografieseEk sal bly wees dat dit die laaste is. En ek hoop regtig dat u dit ook sal deel. Ek kreun absoluut elke keer as ek a sien beste tyd om infografiese. Beste tyd om te twiet. Beste tyd om op Facebook op te dateer. Beste tyd om 'n e-pos te stuur. Beste tyd om LinkedIn op te dateer. Beste tyd om te blog. Argh ... dit maak my regtig mal.

Wanneer iemand een van hierdie infografika deel, merk ek op hoe ongelooflik gewild dit is, en dit is eerlik teleurstellend. Maar dan kyk ek na die ondernemings of mense se tydlyne wat dit gedeel het, en hulle publiseer skaars iets. Let nie op wat almal doen nie, en let op hoe u gehoor en gemeenskap reageer, deel, betrokke raak en bekeer. Let op u analytics - en let goed op tydsones as u besluit wanneer die optimale tye is.

Wanneer is dit die beste tyd om te publiseer, dink ek? Onmiddellik nadat u klaar is met skryf. Wanneer dink ek is die beste tyd om sosiale media op te dateer? As u tyd het en iets van waarde het om te deel. Ons navolgings groei steeds en ons publikasie het 'n dubbelsyfergroei ondanks ons publikasieskedule.

Ernstig ... dit is 'n wedloop, nie 'n tempo-rondte nie. Stap op die gas en verfyn die motor terwyl jy gaan. Die motor wat die ren wen, is nie in die middel van die pak nie; hy is voor in die voorsprong.

Beste tyd Infographic

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.