VerkoopsaktiwiteitOpkomende tegnologie

Ek wil regtig u platform gebruik, maar ...

Hierdie week het 'n verkoper van 'n sweepplatform my in die hande gekry. Ons het al 'n paar jaar 'n aan- en af-verhouding met die maatskappy. Ek het demo's gesien oor hoe om hul sagteware te gebruik; hulle het 'n redelik eenvoudige sjablooninterface en baie integrasie-vermoëns. Dit lyk soos 'n belowende platform.

Ons wil sedertdien ons aflaaiboeke van die mobiele program verhoog Bloubrug het so 'n fantastiese werk op ons mobiele app gedoen. Ons gaan 'n paar geskenke bymekaarmaak, insluitend Apple-toestelle, kontant en ander pryse.

Omdat ons tyd en moeite agter die lotery gaan sit, wil ons verseker dat ons dit uitstekend doen. As u 'n platform is waar gebruikers sweep, kan u sekerlik goeie voorbeelde en beste praktykgidse verskaf oor hoe u 'n suksesvolle veldtog kan begin. Aangesien mobiele toepassings die middelpunt van baie aanlyn-lotings is, sou ek aanvaar dat daar 'n paar goeie voorbeelde is van lotings vir mobiele toepassings by hierdie verskaffer.

Nope.

Ek het vandag by ons telefoongesprek aangemeld, en die verkoopsverteenwoordiger het begin met: "Wat wil u dan bereik met u sweepwedstryd?" Vreemd - omdat ek hom geskryf het voordat ek die afspraak beplan het met wat ons wou bereik. Ek wou die beste praktyke rakende die gebruik van sweep op sy platform bespreek om mense te lok om ons mobiele app af te laai.

Dus, ek herhaal die behoefte, en hy antwoord: 'Wel, ons templates is almal vooraf gemaak, dus dit is maklik vir u om die veldtog aan te pas soos u wil.'

Ugh.

Ek het hom laat weet dat ek deeglik daarvan bewus is dat ek die lotings kan aanpas soos ek wil ... maar wat ek soek, is 'n paar wenke, truuks en beste praktyke om die strategie agter die veldtog te ontwikkel. Ek moet verstaan wat om te doen voordat ek 'n lisensie ophoes vir sagteware wat dit kan doen.

Sagteware as diensverskaffers Neem asseblief kennis

Ons het onlangs oor die eienskappe wat lojale klante uit hul verkope soek verteenwoordigers. Raai wat? Dit is nie 'n demo nie. Dit wys ons dat u die kundigheid het om my die inligting te gee wat ek nodig het om suksesvol te wees met u produkte of dienste!

As u antwoord "uhhh" is, is ek weg.

Ek is nie seker wat belangriker is vir die bemarking van enige onderneming nie. Ons het witpapiere vir elkeen van ons kliënte ontwikkel om hul vooruitsigte en klante te wys hoe om hul produkte of dienste suksesvol te gebruik. Dit behoort die eerste stap in enige onderneming te wees inhoudsbiblioteek!

Of dit nou 'n witskrif, 'n uitlegvideo of selfs 'n reeks blogposte is - begin nou. As u hulp nodig het, my agentskap sal dit vir jou verpletter. Ons fokus op toonaangewende inhoud wat ons kliënte as outoriteit vestig en hul omskakelings dryf.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en erkende kenner van digitale transformasie. Doug is 'n Hoofspreker en bemarking van openbare spreker. Hy is die VP en medestigter van Highbridge, 'n onderneming wat spesialiseer in ondernemingsondernemings om hul tegnologie-belegging digitaal te transformeer en te maksimeer met behulp van Salesforce-tegnologieë. Hy het digitale bemarkings- en produkstrategieë vir Dell Technologies, GoDaddy, Sales Force, Webneigings, en SlimFOKUS. Douglas is ook die skrywer van Korporatiewe blogging vir dummies en mede-outeur van Die beter sakeboek.

verwante Artikels

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Terug na bo knoppie