Wat is die beste draagbare driepoot vir 'n telefoon, DSLR-kamera, GoPro of mikrofoon?

UBeesize draagbare driepoot

Ek het nou soveel klanktoerusting saam met my dat ek 'n rugsak met wiele, my boodskappersak was eenvoudig te swaar. Alhoewel my tas goed georganiseerd is, hou ek daarvan om die gewig af te hou deur nie veelvoude te hê van elke soort toestel of bykomstigheid wat ek saambring nie.

Een probleem was die versameling driepote wat ek saamgeneem het. Ek het 'n klein desktop-driepoot gehad, 'n ander wat buigsaam was, en 'n ander een wat net vir my slimfoon was. Dit was te veel. Ek dink ek het omtrent elke draagbare driepoot op die mark getoets - totdat ek die UBeesize driepoot X.

Dit is 'n buigsame driepoot wat lig en draagbaar is en tog die langste pote het wat ek gevind het - 12 ″. Dit is stewig genoeg om 'n volledige DSLR-kamera of 'n camcorder op te sit, en word voorsien van 'n menigte toebehore:

  • Mobiele telefoonhouer-knip vir iPhone / Android-foon
  • Draaikop wat vassluit
  • GoPro-bergadapter
  • Bluetooth-afstandbeheer-kameraknoppie
  • Halssnoerband

UBeesize statief XDie pote is beide buigsaam en bedek met 'n sagte rubberlaag wat nie skeur of skeur nie, maar regtig alles gryp wat u op of om dit wil monteer. En natuurlik is die bene lank genoeg om te verhoed dat dit bewe of val - selfs met 'n swaar kamera daarop.

Ubeesize buigsame driepootEk het 'n wonderlike Apogee mikrofoon wat ek saamneem om podcasts op die pad te doen, maar die driepoot was nooit regtig lank genoeg nie, so ek sou dit op 'n paar boeke balanseer - en dit sou gereeld gly met die plastiekpootjies. Hierdie driepoot beweeg nie en laat my toe om die mikrofoon net daar te laat posisioneer waar ek dit nodig het nie. En omdat hulle ongeveer $ 20 kos, koop ek 'n paar - vir die huis, die kantoor en die rugsak.

Openbaarmaking: ek gebruik my Amazon-geaffilieerde skakel in hierdie artikel.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.