Die optimalisering van WordPress Permalinks

23-wordpress_logo.pngToe ek die blog begin, kies ek die standaard permalink struktuur wat die datum, maand en dag van die pos ingesluit het:

https://martech.zone/2009/08/23/sample-post/

Namate my blog gewild geword het en meer oor skakelstrukture geleer het, het ek besef dat hierdie struktuur enkele nadele kan inhou:

 1. Soekers kon onmiddellik identifiseer of die blogberig oud of onlangs was. Wie wil ou inhoud lees as iets nuwer beskikbaar is? As soekers die datum in die permalinkstruktuur kan sien, kan hulle u ouer plasings ignoreer, alhoewel dit steeds relevant is.
 2. Sommige kenners van die soekenjinoptimalisering meen dat elke skeier ('/') 'n teken is van 'n vouhiërargie, dus hoe meer die skuinsstrepe is, hoe minder belangrik moet u inhoud wees (meer skuinsstrepe beteken dat dit diep in die vouerstruktuur begrawe is). As u elke pos in 'n enkele kategorie kan hou, organiseer dit die inhoud op twee vlakke in die hiërargie ... wat beteken dat dit belangriker kan wees.
 3. Ander SEO-kundiges is dit ook eens dat die gebruik van sleutelwoorde in kategorieë 'n uitstekende taktiek vir soekenjins is. Maak egter seker dat u u kategorieë noem met behulp van effektiewe sleutelwoorde of frases!

Kan u die Permalink-struktuur verander?

Vir 'n geruime tyd was ek getref deur die permalinkstruktuur waarmee ek my blog oorspronklik opgestel het ... nie die geval nie! As u die permalinkstruktuur wil verander, het Dean Lee 'n invoegtoepassing ontwikkel wat outomaties die 301-aanstuur genereer wat nodig is om van een permalink-styl na 'n ander te verander.

Permalink Bestuur

'N Fantastiese hostingpakket met 'n robuuste aanstuurbestuurstelsel is WPEngine (Dit is ons geaffilieerde skakel). Ons het het gereelde uitdrukkings ontwikkel vir baie van ons kliënte, sodat hulle hul soekenjinsowerheid kan handhaaf op huidige bladsye wat verskuif is.

WPEngine Herleidings

7 Comments

 1. 1

  Uitstekende wenk, Doug. Ek het altyd gedink WordPress hanteer herleidings outomaties (soos Drupal). Ek dink ek was verkeerd. Dankie dat jy hierdie nuttige inprop uitgewys het. Nou wonder ek of ek my werfskakelstruktuur moet herbesoek.

 2. 2
 3. 3
 4. 4

  Uitstekende inligting. Ek het dit op my blog opgestel... Hoe spesifiseer jy watter kategorie in die permalink gebruik word as jy meer as een kategorie vir 'n plasing kies?

 5. 5

  -Met die verbeterings in WordPress 3.3 is dit nie meer belangrik om jou permalink met 'n nommer te begin nie. Ek doen ding dat 'n %/postname%-struktuur die beste opsie vir skaal is, aangesien jy maklik plasings/bladsye na verskillende kategorieë kan skuif sonder om oor enige probleme te bekommer.

 6. 6

  Hi 
  Karr,
  Eerstens, laat ek jou bedank vir die deel van die belangrike artikel oor besigheidsblog en tweedens is jou punte oor die nadele van skakelstruktuur werklik effektief. Ons is regtig inspireer met jou artikel en nou glo ons ook dat permalink-struktuur werklik effektief is om soekers se belangstelling en hul aandag te kry. 

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.