Is Droplr die beste beskikbare instrument vir die deel van lêers?

Droplr

Box, Dropbox, Google Drive ... met soveel kliënte wat almal verskillende platforms gebruik, is my kliëntmap 'n ramp. Een keer per week migreer ek al my kliëntdata na 'n netjiese en georganiseerde netwerkaandeel wat gerugsteun word. Dag tot dag was dit egter 'n ramp om lêers op te spoor en te stuur ... tot nou toe.

Ons vennoot-agentskap gebruik Droplr. Aarsel om nog 'n instrument vir die deel van lêers te kry, is ek eers nie verkoop nie. Ek het egter mettertyd die eenvoud van hul platform liefgehad. As ek 'n lêer wil deel, sleep ek dit na my nutsbalk waar dit opgelaai word en 'n skakel word verskaf. Ek kan die skakel na my kliënt stuur, en hulle het die lêer. Geen vensters oopmaak, vouers vind, sinkroniseer nie ... laai net op en stuur dit. Dit is briljant in sy eenvoud.

Droplr Lêerdeling vir Mac-toer

Droplr-lêerdeling vir Windows-toer:

Droplr Pro-funksies sluit in:

 • Skermfoto's kan vasgelê en geannoteer word - insluitend webwerwe en veelvuldige lêers.
 • Neem die skerm op om 'n volledige prentjie te gee
 • Maak gebruik van kragtige integrasies - insluitend Gmail, Google Docs, Trello, Slack, Photoshop, Intercom, Sketch, Atlassian Confluence, Atlassian HipChat, Atlassian Jira, Microsoft Teams, Apple Messages, Discord en Skype.
 • Stuur vinnig selfs groot lêers
 • Merk die lêers wat u stuur, wit
 • Gebruik die samewerkingsfunksies van die span
 • Stel 'n selfvernietiging in op lêers of stoor dit vir 'n onbepaalde tyd
 • Merk die lêers wat u stoor
 • Beskerm u lêers met 'n wagwoord
 • Skep en deel hele borde met inhoud
 • Sien die gebruikersinteraksie met lêers in Drop Analytics
 • Stel 'n aangepaste subdomein of domein in

U kan gratis by Droplr inskryf, of 'n paar dollar per maand pro (sterk aanbeveel). Droplr laat u nie net toe om lêers onmiddellik te deel nie, u kan ook inhoud op die skerm vanaf u lessenaar deel. Dit stel u in staat om u werkstroom te bespoedig en 'n bietjie doeltreffendheid weer in u dag te plaas.

Teken in op Droplr

Opmerking: ek gebruik my geaffilieerde skakel in hierdie pos!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.