Die voordele van filiaalbemarking

Depositphotos 37577351 s

Forrester voorspel dat die uitgawes aan filiaalbemarking teen 4 tot $ 2014 miljard sal groei, met 'n jaarlikse saamgestelde groeikoers van 16%. Een van die besluite waarmee ons vroeg geneem het CircuPress was om van elke gebruiker 'n filiaal te maak. Op die manier, as e-pos gestuur is, word die persoon wat die e-pos stuur beloon as 'n leser aangemeld het nadat hy op die aangedrewe skakel geklik het. Dit is 'n strategie wat die hoogte ingeskiet het met platforms soos Dropbox... waar gebruikers meer ruimte gekry het toe hul vriende ingeskryf het.

Om 'n kommissie te betaal vir 'n stel affiliasies om u handelsmerk onafhanklik te adverteer, word soms misgekyk in die reeks aanlyn bemarkingsgeleenthede. Maar vir diegene wat weet, is filiaalbemarking, met sy unieke stel voordele, 'n noodsaaklike deel van 'n effektiewe aanlyn bemarkingstrategie.

Soos die inligting illustreer, is filiaalbemarking die grootste voordeel dat dit 'n lae-risiko-betaal vir prestasiebemarkingstrategie is. Hoe kan u filiaalbemarking in u pogings gebruik?

Voordele vir aangeslote bemarking

Een kommentaar

  1. 1

    Ek was bly dat ek op jou blog afgekom het, want ek is so angstig om hulp te kry om verkope op my geaffilieerde nis te kry. Ek doen dit al jare, maar my webwerf is dood. Ek hoop dit sal my geaffilieerde webwerf 'n hupstoot gee. Te danke aan jou! Hoop om meer geaffilieerde wenke van jou te lees.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.