Wie de hel is Paul Boutin?

'N Kliënt het my vandag telefonies gevra: "Waarvoor staan ​​blog?". Ek het hom laat weet dat dit kort is vir weblog, en dat dit tot die verkorte ontwikkel het blog. 'N Paar minute na die oproep ontvang ek 'n briefie van my goeie vriend, Dr Thomas Ho, wat gevra het: "Wat is u mening hieroor?" en hy het vir my 'n skakel na Paul Boutin s’n Bedrade opstel, Twitter, Flickr, Facebook Laat blogs so 2004 lyk.

Ek het die opstel gelees en was nie net onder die indruk nie, maar ek was teleurgesteld in Wired omdat ek hierdie dryfkrag selfs aanvaarbaar aanvaar het. Dit pla my regtig dat iemand hul boeliekansstoel sou neem en 'n opstel sou skryf - met geen ondersteunende gegewens nie.

Wie de hel is Paul Boutin, Ek het gewonder? Is dit 'n soort sosiale media-profeet? Bemarkingsghoeroe? Kommunikasie deskundige? Nope.

Paul Boutin Bio: In sy woorde... Ek het na MIT gegaan. Ek het nie gegradueer nie. Ek het in die werkersklas Maine grootgeword, maar woon in die hoërklas San Francisco. 20 jaar ervaring in inligtingstegnologie en oorvleuelende twaalf jaar skryfwerk vir nasionale publikasies. Dit verklaar alles oor my wat u moet weet.

paul boutinSjoe. Paul Boutin is 'n korrespondent vir die Skinderwerf Silicon Valley Valleywag.

Wat is Valleywag? Ahem ... dit is 'n ... blog.

Ek sien uit na die mense wat Valleywag besit, dadelik die stokkie trek op grond van Paul se oneindige kundige terugvoer. Paul ... hou vas aan kaasagtige cowboyhoede, sonbrille, armbande en skinder. En bly weg van Wired, jy laat hulle sleg lyk.

Trek nie die prop op u blog nie

Ons het baie jare lank 'n ongelooflike probleem gehad. Ons het maatskappye gehad wat skuil agter geestige advertensies, slagspreuke of klingels van die verbruikers wat hulle bedien. Ons het nog nooit 'n openbare medium gehad om maatskappye te laat weet nie ons menings. Ons het nog nooit 'n plek gehad om te sit nie ons stem. Blogs het ons hierdie medium voorsien.

Ons stemme is onlangs so hard dat maatskappye en politici nou luister en reageer. Oor die hele wêreld verskyn daar blogs. Maatskappye en politici word op 'n hoër standaard gehou en moet deursigtig wees. Die wêreld verander. En dit was ons stemme wat dit gedoen het.

Die medium het genoeg ontwikkel sodat ondernemings waarde daarin vind. Hulle besef nou dat verkrygingsstrategieë deur soekenjins 'n ongelooflike goedkoop strategie is. Hulle besef nou dat deursigtigheid en 'n deurlopende gesprek met kliënte en vooruitsigte nou effektiewe instrumente vir bewaring is. Maatskappye, soos die korporatiewe blogtoepassing waarvoor ek werk, uiteindelik luister ... en uitvoer.

Ons verander die wêreld, maar dit is net die begin. Moenie na Paul se linkbait luister nie en trek 'n proses aan wat 'n ongelooflike impak het!

Facebook en Twitter

Paulus moet weet dat ons in 'n stadium op die internet gewoon het waar een konglomeraat die toegangspoort tot alle inligting verskaf het - dit was AOL, soms bekend as AOhelL. Facebook is die moderne, sosiale weergawe van AOL. Seker dit het sy plek. Ek is op Facebook en almal wat ek ken, is.

Almal was ook op AOL.

Iemand sal iets beter as Facebook skep, belowe ek. Ek is nou daar totdat die 'volgende groot ding' opduik. Facebook is 'n evolusie, nie 'n bestemming nie, van tegnologie. Net soos MySpace daarvoor, sal ook Facebook slaag.

Twitter is ook 'n fantastiese medium. ek is lief vir Twitter en het vir 'n geruime tyd. Dit is 'n unieke medium met baie potensiaal. Ek dink nie ons is halfpad om dit ten volle te benut nie. Twitter is egter 'n medium, niks meer nie.

Die koning en koningin van die internet is steeds soek en e-pos. Albei hierdie tegnologieë is 'n dekade oud en het 'n onbeperkte toekoms. Blogging maak gebruik van Search en is 'n kommunikasiemedium wat nie opdringerig is soos e-pos nie. Dit is 'n ongelooflike medium wat nog ontwikkel.

Vra my wat ek dink jy oor vyf jaar gaan doen - Soek, blog en e-pos sal steeds op die lys wees. Facebook en Twitter sal nie wees nie.

10 Comments

 1. 1

  Ek kon nie meer met jou saamstem nie Doug! Nadat hy sy artikel gelees het, blyk dit hy is bitter omdat hy nie 'n blog goed genoeg kan skryf om enige rangorde te kry nie. Miskien moet hy meer aandag gee aan wat hy skryf in plaas daarvan om te kerm dat hy nie gerang kan word nie en daarom is blog nie die moeite werd nie.

 2. 2

  Hey Doug – Ek het vandag die Wired-opstel gelees, dit was in een van die Smart Brief daaglikse e-pos nuusbriewe wat ek ontvang. Toe ek dit gelees het, het ek dadelik aan jou gedink en geweet jy sal oor alles wees! Seker genoeg, ek was reg. En jy ook.

 3. 3

  "Die tyd wat dit neem om skerp, geestige blogprosa te maak, kan beter bestee word om jouself op Flickr, Facebook of Twitter uit te druk."

  Suuuuure, kom ons ontmoedig tradisionele skryfwerk – want wie het DIT meer nodig? Toegegee, ek het gesien hoe mense 'n paar redelik indrukwekkende dinge in 140 karakters of minder doen, maar hoe kan dit ooit die vryheid van uitdrukking wat mense het om hul blogs te publiseer vervang?

  Dit lyk in elk geval 'n bietjie skynheilig vir Wired om dit te publiseer toe hulle onlangs Julia Allison op die voorblad vertoon, en haar toejuiging tot D-lys-status toegejuig deur te blog. Gaan figuur!

 4. 4

  Ek het nie die artikel gelees nie, maar feit van die saak is blogs is vir ou mense soos ek wat vroeër koerant gelees het. Vandag se tweens en tieners SMS mekaar. Hulle lees nie lang blogplasings nie (ek het nie harde data om dit te rugsteun nie, dit is net my mening daaroor). Wanneer hierdie tweens en tieners 20 iets en 30 iets is, gaan hulle steeds hul teksboodskapgewoontes by hulle hê.

  Moet my nie verkeerd verstaan ​​nie, blogs gaan nie weg nie, net soos TV nie radio vervang het nie. Onthou jy toe video's fliekteaters gaan uitwis? Dit het ook nie gebeur nie.

 5. 5

  Dit hang af van die definisie van 'vervang'. Die internet het 99% van my TV-kyk vervang na waar ek nie eers meer na die Daily Show sit om te kyk nie; Ek draai net die volume terwyl ek aan my blog werk. As ek regtig iets wil sien, ek Netflix, gaan na die korporatiewe webwerf (dink aan Heroes), of koop net die DVD. Televisie, radio, en 'n groot deel van die internet is vol advertensies wat ek baie daaraan geraak het om te ignoreer. So goed, om die waarheid te sê, dat ek nie die meeste televisie sal kyk net om die advertensies te vermy nie. Dit maak nie vir my sin nie, want ek koop net hoogaangeskrewe films en videospeletjies, gebruik nie oogdruppels nie, en gee nie om oor hoe sag my toiletpapier is teenoor daardie dom Charmin-bere nie. Die realiteit is dat as 'n advertensie nie onafhanklik vermaaklik is van die uitsending waaraan dit gekoppel is nie, en ook aan 'n goeie uitsending gekoppel is, is dit fundamenteel irriterend. Wat Wired betref, wie lees nog tydskrifte? Daar is niks wat hulle vir my kan doen wat die internet nie sonder honderd bladsye advertensies kan doen nie.

 6. 6
 7. 7

  Ek sou sê ek stem saam dat Facebook gelykstaande is aan wat AOL 7 jaar gelede was en eweneens dat Facebook die pad van AOL sal gaan sodra iemand iets beter ontwerp. Soos breëband met AOL gedoen het, sal interaktiewe mediums met Facebook doen.

 8. 8

  Sjoe. Ek hou van die passie in die kommentaar.

  Blogging hou baie voordele bo ander sosiale media-instrumente in – bv. die kreatiewe skryfkuns, die doelbewuste studie van onderwerp (en probeer om die onderwerp aan jou gehoor oor te dra), die bemarkingsvoordele van die kuns (bv. soekoptimalisering, kundigheid, verbinding). met 'n mark)...

  Hou aan met die stryd Doug.

  Dave
  http://blog.alerdingcastor.com/blog/business

 9. 9

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.