Bearish op Blogs

Depositphotos 26743721 s

News.com - Bearish on Blogs

Forbes.com - Die MySpace-borrel

'N Paar interessante aantekeninge oor die ontploffing van blogs. Soos met enige 'borrel', praat mense al oor die 'bars'. My persoonlike mening is dat Nick Denton nie 'lomp op blogs' word nie, en dat hy slegter is op slegte blogs as 'n inkomstebron. Blogs sal met verloop van tyd voortgaan om te ontwikkel en by elke aspek van die web in te skakel. Soos met enige webwerf, moet die inhoud egter koning kraai. As u nie beter skryf as die volgende man nie, sal mense verveeld raak en weggaan.

Vir maatskappye soos mnr. Denton's wat blogs as inkomstebron gebruik, beteken dit dat elke bloginskrywing 'n moordenaar moet wees. Daar is 'n groot risiko verbonde aan dobbelinkomste vir inhoud - veral as daar miljarde bladsye inhoud is.

Ek blog nie vir die geld nie (ek sal nie eet as ek dit doen nie). Ek blog eerder om met vriende, familie en ander professionele persone in die bedryf te kommunikeer. Dit is 'n plek vir my om my gedagtes te deel en ander mense se gedagtes te bespreek. Dit gee my blootstelling en vra terugvoering van diegene wat ek respekteer.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.