Is Obama die volgende weergawe?

Microsoft Vista

Dit is die aand voor die 2008-verkiesing en ek is steeds nie geesdriftig oor die keuses van more nie. Ek kan nie anders as om te wonder of Barack Obama bloot Vista weer doen nie:

 • obama uitsigGroot bemarkingsbegroting.
 • Gevee vir verandering.
 • Beloftes van groter stabiliteit.
 • Verbeterde sekuriteit.
 • Volledige verenigbaarheid.
 • Ietwat duurder.

Die media en kenners noem dit al 'n oorwinning vir Obama. Oor 'n paar maande wonder ek of Amerika 'n afgradeer, of selfs die geleentheid om oor te skakel na a Mac. (McCain, dit is).

44 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  OpenMinded het 'n paar goeie punte. Om hom 'n moer te noem net omdat jy nie saamstem nie, is regtig 'n teken van onkunde. Ek het gesien jy skrap sy reaksie maar dit was geregverdig. Omdat ek twee jaar lank hier 'n leser was, Douglass, het ek 'n bietjie meer oor jou geleer en hoe jy kies om jou kommentaar te sensor. Is dit in orde dat jy ander mense se opmerkings laat wat net met joune saamstem, maar dié wat dit nie doen nie verwyder en hulle as gevolg daarvan berispe?

  Jy is nie 'n baie goeie gasheer Douglass nie en ek sal in die toekoms minder van jou blog lees. Jammer.

  • 4

   Hallo Nick,

   Eintlik het ek glad nie met OpenMindedNut se punte saamgestem nie. Trouens, ek het met almal saamgestem, behalwe vir sy persoonlike aanval dat hierdie 'n 'onvolwasse' plasing was. Ek het hom ook nie 'n Moer genoem nie. Hy het homself 'n Moer genoem. Sy tweede persoonlike aanval op my het daartoe gelei dat ek die ketting opmerkings afgeneem het. Lees asseblief die kommentaarbeleid, dit is vir baie, baie maande nie verander nie.

   Ek sal dit haat om jou as leser te verloor, maar verstaan ​​dat ek myself oopgestel het vir mense om aan die aanval te gaan. Ek neem van die verantwoordelikheid.

   Doug

   • 5

    Ek koop nie daardie Douglass nie. Jy het gekies om 'n soort bespotting op grond van 'n gebruikersnaam te maak. "Nut" kan baie dinge beteken. Dit is dalk nie wat JY gedink het dit beteken nie. Face it, jy het hier 'n verskriklike fout gemaak oor swak oordeel. Die inhoud van sy plasing het meer inhoud gehad as jou blogplasing.

    My pa het gister sy werk van 32 jaar by die aanleg verloor. Werkloosheid neem toe in hierdie land. In plaas daarvan om te spot en te kla oor die situasie, hoekom nie oplossings verskaf nie? Jy is 'n bemarkingsman soos die res van ons. Kla is 'n siekte in hierdie land. Boonop het jy dit daar gestel dat jy gevoel het Obama is nie goed vir hierdie land nie – jy het hierdie pos begin. Baie van jou lesers het dit gelees saam met jou opmerking en die daaropvolgende verwydering van iemand se mening.

    Miskien het die persoon gevoel jou plasing was onvolwasse as gevolg van die huidige situasie en dat spot of kla oor "wat kom" 'n teken van onvolwassenheid was. Dit kan op verskillende maniere gelees word.

    Dis nie nou ’n goeie tyd om grappies oor die verkiesings te maak nie. Is daar mense wat hul werk en huise verloor, weet jy? Jy is dalk in jou lewe ingestel en stabiel, maar dink aan die ander 60% van hierdie land, indien nie die wêreld wat ly as gevolg van die laaste 2 maande van ekonomiese uitval nie.

    Ek dink regtig jy het jou ego laat in die pad staan ​​en nie tussen die lyne gelees het nie.

    • 6

     Christen,

     Jy gee OpenMindedNut die voordeel van die twyfel. Ek wens dat jy my dieselfde voordeel sou bied. As jy politiek vanlyn met my wil bespreek, is ek seker jy sal my siening heel anders vind as hoe dit hier in hierdie pos geskilder word.

     Dit is 'n baie, baie hartseer dag in hierdie land dat iemand nie die een of die ander kant kan bevraagteken sonder dat mense gemeen, kwaad en konfronterend raak nie. Baie hartseer, inderdaad.

     Doug

 4. 7

  Sjoe ek het sopas jou reaksie op OpenMinded gelees. Dit was redelik lae reaksie wat jy hom gegee het en om sy opmerking te verwyder was nog erger. Ek sal nie meer jou blog lees nie.

  • 8

   Jammer om dit te hoor Trisha (ernstig). Ek wou nie hê dat hierdie kommentaardraad in 'n linkse bashing of regs bashing partydige kak verander het wat die res van die internet in verander het nie.

   OpenMindedNut se bynaam is 'OpenMinded' en 'Nut'. Ek het nie die bynaam gemaak nie, hy het. Ek het hom bloot daaraan herinner. Sy persoonlike aanval op die pos as 'onvolwasse' het ook die kommentaarbeleid oortree. Sy volgende aanval was selfs erger.

   Groete,
   Doug

 5. 9
  • 10

   Doug,
   Ons gesprekke het nog altyd vir my bevestig dat jy 'n onafhanklike nie republikein of demokraat is nie. Ongelukkig het jy gekies om 'n humoristiese analogie oor die demokrate te maak. Jy moet nou al weet hulle is die "sensitiewe" party en hulle wys dit in hul antwoord. Mense - het 'n bietjie waardering vir speelse humor!

 6. 11

  En ook, ek sou redeneer dat die oorskakeling van Vista na XP as 'n opgradering beskou sal word ... net my 2 sent. 🙂

 7. 12

  Ek het daardie opmerking deur OpenMindedNut gesien. Ek dink dit was 'n goeie pos. Douglass, dit is nie 'n tyd om oor politiek te grap nie. Mense hier in die VSA en internasionaal kry finansieel seer, verloor hul werk, hul huise.

  Eerlik gesê, ek het niks verkeerd gevind in sy beoordeling nie. Hy het 'n paar baie geldige punte gehad. Hoekom het jy dit verwyder? Sy aanval was waarskynlik te wyte aan jou aanval op hom, wat hom 'n moer genoem het. Dit was 'n swak reaksie van jou.

  Aangesien hy in sy opmerking gedink het en dit was nie 'n one liner nie, hoekom het jy hom uitgedoof? Jammer Douglass maar ek stem nie hier saam met jou nie. Om die rol van 'n slagoffer te speel en dit "afskuwelik" te noem, is 'n teken dat jy jou eie sienings probeer toesmeer.

  As sodanig, as lesers van jou blog voel dat hulle hulself nie kan uitdruk sonder dat jy hulle name noem nie, dan is daar regtig geen rede vir baie van ons om hier by te dra nie.

 8. 14

  Ek het die opmerkinguitruiling gesien ... wat was so erg daaraan om die plasing te verwyder? Is jy nie te sensitief nie?

  Dit is welbekende blog-etiket dat wanneer jy iets soos hierdie daar buite plaas, antwoorde te verwag wat dalk nie met jou ooreenstem nie. Maar om dit te verwyder, is baie swak en sê jy het iets om weg te steek. As jy nie kritiek kan aanvaar nie (en eerlikwaar het jy dit begin), dan moet jy nie skryf nie. Jou sensuur van jou lesers en jou sensitiwiteit sê baie van jou.

  Alles waaroor OpenMindedNut geskryf het, is feitlik feit. Bush se goedkeuringsgradering is die laagste in die geskiedenis. Miskien moet jy dit Google. Die meeste van die land hou nie van die ou nie en kan nie wag dat hy uitkom nie. Ons wil verandering sien. Werkloosheid styg ook tot dekade-hoogtepunte. Gee jy nie aandag nie? Of is jy net uit die lus met jou kop onder 'n klip in die hoop dat dinge sal verander?

  Ek is Republikein. En ek het 'n groot fout gemaak om Bush vir 'n tweede termyn in te stem. Om Obama nie 'n kans te gee en hom in jou pos af te skryf nie, is UNAMERICAN. Miskien is dit hoekom OpenMindedNut die woord "onvolwasse" gebruik het? Ek glo jy het ook die verkeerde konnotasie van die woord 'neut' gekry. Deesdae is dit hip om iemand moer te noem omdat hulle “in the know”/kenner op hul gebied is.

  Om gesig te red, moet jy daardie opmerking weer plaas en mense dit laat lees. Dit is waar en soms maak die waarheid seer. Ons is almal Amerikaners, miskien moet ons so begin optree?

 9. 15

  Oei! Nie 'n tyd om oor politiek te grap nie? Skakel jy die TV af elke keer as SNL een van hul sketse uitsaai? Doug het bloot 'n mening gedeel oor sy onsekerheid oor die verkiesing môre. Ek het geen idee wat OpenMinded gesê het nie, maar ek ken Doug redelik goed en verbeel my nie dat hy ooit iemand se opmerking sensor as gevolg van meningsverskil nie. Die kommentaarbeleid word geplaas en Doug het dit afgedwing. As jy nie met Doug saamstem nie, hou op lees. Gaan êrens anders heen, maar hoe is dit anders as wat jy hom vir jouself veroordeel. Jy besluit om jou eie blootstelling aan iemand wat nie met jou saamstem nie, te sensor. My mening is dat almal vryheid van spraak in hierdie land het, dit beteken nie hulle het die reg om gehoor te word of dat ek of enigiemand anders hulle 'n platform moet gee nie. Ek glo Doug se plasing was om lighartig te wees. Mense moet ontspan en bietjie ophelder.

 10. 16

  Laat ek dit regkry … so tot dusver is ek onvolwasse, vet en moet op 'n dieet gaan, stom, swaksinnig, 'n Bush-liefhebber, 'n Obama-hater, UNAMERICAN, Sensureer mense, beledigend, nie empaties teenoor diegene wat' het hul werk verloor, ek maak 'n grap uit politiek ... en ek is in my lewe en stabiel.

  Alles omdat ek wonder of Obama die regte ding is of nie, of hy blaas net rook in my boude op soos elke ander politikus wat ek al ooit vir of teen gestem het.

  Sjoe, julle ken my regtig goed!

  • 17

   Julle lesers het gesien wat julle gedoen het Douglass – sensuur. Die pos was glad nie sleg nie. Jy het dit sleg gemaak om sleg te lyk, want dit was nie in ooreenstemming nie. Jy is baie sensitief!

   Hierdie jongste plasing is redelik pateties en lees asof jy probeer om skuldgevoelens van jouself af weg te wend in 'n grap. Jammer maar dit is nogal lam!

   • 18

    Jy is heeltemal reg! OMG! Kyk gerus na hierdie bladsy van kommentaar – ek het dit beslis GESENSUREER om my in 'n baie beter lig te stel. Ek het beslis al die menings verwyder waarmee ek nie saamgestem het nie.

    Goeie probeerslag.

 11. 19

  Wag - die swart ou met styl en sjarme is Vista, en die korserige ou veearts is 'n Mac? Sjoe, dit is die mees agterlike analogie wat ek nog ooit gehoor het.

 12. 22

  VOOR EK DIT SÊ: Ek is nie 'n McCain-ondersteuner of 'n Obama-ondersteuner nie.

  Let wel: Kongres-goedkeuringsgraderings is erger as Bush se goedkeuringsgraderings op die oomblik ... Wat het twee jaar gelede gebeur toe mense op en af ​​gespring het oor die magsverskuiwing in die kongres? En wat sou gebeur het as John Kerry president was? Sou Demokrate selfs 'n kans in die Withuis hê?

  Een man is nie verantwoordelik vir die afwaartse helling van die wêreld nie! Sekerlik het hy 'n paar besluite geneem wat 'n impak gehad het, maar die meerderheid van wat ons land deurmaak, kan duidelik gekorreleer word met die walglike magsmisbruik en oortreding van mense deur die Federale Regering as geheel.

  Selfs as mense nie saamstem met wat deur albei partye gesê is nie, is daar gesê dat OpenMindedNut die kommentaarbeleid oortree het. 'n Blogger het die reg om wat ook al en wie hy wil, te sensor. Na alles, wie besit die webwerf?

  Pa, ek is ook nie baie opgewonde oor môre nie. Ek was altyd opgewonde as 'n kind oor die idee om eendag te kan stem ... en met hierdie die eerste presidensiële verkiesing waarin ek kan stem ... die hele gesig is gemeen en teleurstellend. Soos in die boek Attention Deficit Democracy gesê is... is dit hartseer om te sien hoe 'n klomp skape hul volgende Sheppard in Chief kies... of dit nou 'n rooi een of 'n blou een is.

  • 23

   Jy mis die punt. OpenMindedNut het geen kommentaarbeleid oortree nie. Wat my betref, was hy goed daarin. Douglass het dit heeltemal verkeerd geïnterpreteer en verkies om dit te verpletter omdat dit nie met sy politieke oortuigings ooreenstem nie. Daar was niks in die pos wat nie ongeldig was nie. OpenMindedNut het gesê "onvolwasse", is dit so erg? Douglass het oordrewe en is 'n sensitiewe persoon. Maar dit is nie 'n rede om die plasing uit te vee nie?

   Die meeste van die mense hier het dit gesien. Tog hou Douglass aan om homself te verdedig asof hy die slagoffer is. Dit is regtig pateties en hartseer as jy my vra.

 13. 25

  Die oorskakeling van Vista na XP is 'n opgradering, OUCH!! (Nou goed gestel.)

  Op na ons volgende president, Barack Obama. Ek was skepties oor Obama tot die einde van die somer.

  Soos baie uiters suksesvolle entrepreneurs, lyk Barack Obama op papier nie na iemand wat 'n tuishardloop kan slaan nie. Alhoewel hy nie ondervinding het nie, lyk dit of hy 'n goeie uitvoerende hoof kan wees, kalm, selfs gekiel, logies - met 'n visie. EN, die man het gewys dat hy kan teregstel.

  Hou van hom of nie, Obama het 'n groot, groot plan en visie gehad en het dit oor die loop van 2 jaar redelik naby aan perfek regoor die land uitgevoer. Dit is geen geringe prestasie vir 'n hoof uitvoerende beampte nie.

  Obama het die veldtog vir politieke amp in die Verenigde State herontdek. As 'n handelsmerk het hy aanklank gevind en trek by kiesers gekry soos niks wat ek in my leeftyd gesien het nie. Obama se vermoë om groot bedrae geld van individuele, klein bydraers aanlyn in te samel, is verstommend. Dit is egtheid en geen foefie nie.

  Obama het van onbekend 2 jaar gelede na die enigste supermoondheid in die Amerikaanse politiek gegaan. As hy 'n entrepreneur was, sou VC-maatskappye smeek om op sy skedule te kom en die meeste van ons sou sy IPO verwag.

  Obama was ook 'n gawe ou langs die pad. Dit het hom goed gedien.

  As hy van die middel af regeer, dink ek dat hy 'n suksesvolle president sal wees.

  • 26

   Hallo Michael,

   Ek respekteer absoluut wat die Obama-veldtog gedoen het en het met 'n mate van 'ontsag' daaroor gepraat oor sy veldtog se gebruik van die internet en bemarkingsvernuf. Ek stem saam – soos hy of nie – hy het die manier waarop politiek in hierdie land bestuur word, verander.

   My enigste punt hieroor was om 'n bietjie ligsinnigheid (dalk 'n slegte besluit) te gooi oor die feit dat ons regtig nie weet wat hy gaan doen nie. Hy het baie groot beloftes gemaak, maar in elk van die 5 verkiesings waarin ek gestem het, het ek nog nooit 'n president sien doen wat hy belowe het nie.

   Dankie!
   Doug

 14. 27
 15. 28

  Hallo Doug,

  Jammer jy kry al hierdie flaaks. Wat my betref hou ek daarvan om jou blog te lees en saam met jou te hang by die Bean Cup.

  Ek onthou dat ek een keer 'n opmerking van die CNET-forums laat verwyder het en ek was redelik kwaad daaroor, want ek het gedink ek het 'n substantiewe opmerking gemaak. Maar op die einde van die dag is dit net 'n opmerking op 'n webwerf.

  Hou aan om te doen wat jy doen. En as iemand nie daarvan hou nie; hulle kan 'n lang stap van 'n kort pier af neem.

 16. 30

  My woord praat oor mense wat oorreageer. Doug ek geniet jou blog en het gedink dat jou Vista-analogie baie geestig was. Dit is jou reg om kommentaar te sensor en as Trish nie daarvan hou nie stel ek voor sy doen wat sy gedreig het om te doen en hou op lees. Om een ​​of ander rede kan sy nie ophou om terug te kom nie ...

  Ek het wel 'n mening wat ek graag wil deel...

  Ek is 'n Obama-ondersteuner, maar het steeds jou blog op my Facebook-profiel geplaas bloot omdat dit nie net humoristies is nie, maar niemand kan ontken dat daar 'n risiko is dat Obama nie die hype sal gestand doen as hy die Wit Huis betree nie. Ek kan julle almal vertel dat ek een van die beste basketbalspelers ter wêreld is. Ek kan jou oor en oor vertel, maar hoe sal jy ooit weet tensy jy my sien uitstap op 'n NBA-baan en werklik speel.

  Nie eers Obama self kan vir 100% weet of hy gereed is nie aangesien hy dit nog nooit gedoen het nie en eintlik het hy so min ervaring dit is 'n groot risiko. Beteken dit dat ons hom nie moet ondersteun nie? Nee, dit is nie, op die balans van twyfel dink ek dat hy 'n groot president sal maak, maar as jy my gevra het om my huis goed daarop te wed, is dit 'n ander vraag.

  Dit is hoekom ons in alle Westerse demokrasie skeiding van staat en party politiek het, dit maak dit baie moeilik vir enige persoon om dinge op te ruk. Ek hoop met my hele hart dat Obama wel aan sy eie retoriek voldoen, maar een ding is seker in my gedagtes, hy sal 'n verdomde beter werk as Bush of McCain doen. Ek het tot hierdie gevolgtrekking gekom, nie omdat ek opgewonde is oor "Verandering" nie, maar omdat ek glo nadat ek elke beleid ontleed het dat Obama meer geneig is om 'n positiewe sosio-ekonomiese impak te maak

  Dis my mening!! Rig asseblief alle haatpos na my persoonlike e-pos ILoveFreedomOfSpeech@hotmail.com

  • 31

   Dankie, Shane. Ek is bly dat een Obama-ondersteuner die pos erken het vir die bedoeling wat dit geskryf is. Ek het op geen manier probeer om die werk wat hy verrig het, af te maak nie.

  • 32

   Ek dink dit is die mees gesonde en weldeurdagte opmerking wat ek gelees het oor die hele ?twyfelende Obama? debat. die waarheid is, niemand weet wat hy aan weerskante sal doen nie. dit moet nog gesien word?...wat, glo ek, Doug se punt was. Enigiemand wat hierdie blog vir enige tyd lees, kan sien dat Doug 'n droë sin vir humor het. Sover dit die regte tyd is om oor enigiets te grap? As jy nie kan lag oor die lewe en moeilike tye nie, dan voel ek jammer vir jou. Lag maak alles beter. Lag IS regtig die beste medisyne. Net b/c lag ons oor iets, beteken wel dat jy dit ligtelik opneem. Ek weet dit is waar oor my vriend, Doug, al stem ek dikwels polities gesproke nie met hom saam nie. 🙂

 17. 33

  Wanneer jy krities met ander is (om Obama met VISTA te vergelyk is net 'n slegte grap wat ook op McCain toegepas kan word), moet jy bewus wees dat ander krities met jou kan wees.
  As jy dit nie kan verdra nie, moenie kritiseer nie!
  Sensuur is 'n slegte ding!!!
  O.

 18. 34
 19. 35

  In reaksie op jou plasing:

  Die groot verskil is dat kiesers nie gevra word om al hul bestaande data en toepassings in gevaar te stel, om geld op 'n opgradering te spandeer of om 'n nuwe bedryfstelsel aan te leer nie. Trouens, hulle word 'n belastingkorting belowe as hulle net 'n sekere skakelaar sal draai. Microsoft (of enige tegnologieverskaffer) behoort dit so goed te hê.

  In reaksie op opmerkings oor OpenMindedNut:

  Ek het nooit sy plasing gesien nie en het geen kommentaar nie, behalwe om te sê dat ek op my blog besluit watter plasings bly en watter plasings nie. Ek besit dit, net soos jy joune besit. Begin dit soos jy goeddink. Ek sal dit lees of nie soos ek goeddink nie, net soos jou ander lesers.

  In reaksie daarop dat dit nou nie die tyd is vir wat ook al nie:

  Ek is 'n Amerikaner. Ek laat nie toe dat ander mense vir my sê wanneer dit die regte tyd is om my vrye spraak uit te oefen nie.

  Hou so aan, Douglas.

 20. 36

  Doug,
  Ek het gelag hieroor ... ek het dit besef vir wat dit was.
  Alhoewel as ek hierdeur beledig was, was dit meer as gevolg van wat jy oor Vista gesê het!! Ek kan politieke grappe vat, maar tegnologie grappe? kom aan! 😉

 21. 37

  Ek het jou blog die afgelope twee jaar gelees en eerlikwaar is ek geskok oor wat jy geskryf het. Om 'n mede-leser te sensor net omdat hy jou plasing onvolwasse genoem het, is belaglik.

  Wat het jy van jou pos verwag? Dit is nie 'n Mac vs. PC-parodie nie. Dit is 'n poging om cool en snaaks te wees. VERKEERDE TYD OM DIT TE DOEN DOUGLASS.

  Dit is 'n baie moeilike tyd in die geskiedenis van ons land. Drie triljoen dollar het die aandelemarkte die afgelope 3 maande verlaat. Werkloosheid is op 10 jaar hoogtepunte. Mense verloor hul werk, hul huise, hul besittings. Banke en finansiële instellings gaan bankrot. En jy sit hier en probeer 'n grap hiervan maak? Volg dit dan op met onpatriotiese twyfel?

  AS VP van 'n groot reklamefirma, sal ek jou nooit aanstel nie!

 22. 38

  Pa,

  Ek het 'n inskrywing geplaas op http://www.billkarr.com . Ek wil graag hê jy moet dit lees en as jy daarvan hou, sal dit gaaf wees as jy mense wat jou werf lees daarvan vertel.

  Dit is soort van 'n bummer ... maar wat ook al! Ek sal dit oorkom! Ek is steeds bly!

 23. 39
 24. 40

  Was lanklaas by hierdie blog. Wat de HEL het gebeur!? Ek het nog nooit soveel woede en frustrasie gesien nie! Mense, kalmeer die f!!

 25. 41

  Dit is my eerste besoek aan Doug se blog. Ek het eintlik hierheen gekom om hulp te kry op my nuwe Fotografie-blog. Soos ek kan sien is dit dalk nie nou moontlik nie. So, ek het vir myself gesê, SELF, hoekom nie saam met die stroom inskakel nie. Eerstens, laat ek ook sê dat ek geen party aanhang nie. Ek steun geen politieke kandidaat nie. Ek was mal oor Dougs verwysing na Sen. Obama en Vista. Die volgende 4 jaar sal duidelik daardie verwysing ondersteun. Persoonlik dink ek die volgende president het waarskynlik die volste bord van enige president sedert die groot wêreldoorloë, l en ll.

  Ek het baie van die berig gelees en ek moet een noem, nie om te kritiseer nie, maar dit het 'n ou gesegde na vore gebring wat ek liefhet. Tanya, die VP van 'n GROOT reklamefirma, het gesê sy sal nie vir Doug aanstel nie. Hierdie stelling het die ALTYD BESTE OOIT frase na vore gebring——— ” EK HET JESUS ​​GEVIND ” Antwoord, ek het nie geweet hy was verlore nie!

  Dankie Tanya, ek het nie geweet Doug het vir werk aansoek gedoen nie.

  Ter afsluiting, VERLIGT mense. Die lewe kan deesdae 'n duit verander, aangesien die huidige ekonomiese situasie dit behoort te ondersteun. Die lewe is kort, geniet dit.

  Jim

 26. 42

  Hallo Doug, dit is met liefde en hoop dat ek jou uitnooi om ons nuwe leierskap te omhels, Barack het belowe om ook jou president te wees. Jy is bedagsaam en slim en verstaan ​​dat GW Bush meer spandeer en minder gedoen het as enige demokraat.
  Die bemarkingsbegroting vir Obama was 'n vroeë waarskuwingsteken vir die steun wat hy het en die 64 miljoen stemme, dink ek is die meeste wat ooit aan 'n president gegee is. Ek het besluit om meer oopkop te wees omdat so baie republikeine en konserwatiewes vir Barack gestem het. In 2012 kan jy ook.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.