Is Obama die volgende weergawe?

Microsoft Vista

Dit is die aand voor die 2008-verkiesing en ek is steeds nie geesdriftig oor die keuses van more nie. Ek kan nie anders as om te wonder of Barack Obama bloot 'n weergawe van Vista is nie:

 • obama vistaGroot bemarkingsbegroting.
 • Gevee vir verandering.
 • Beloftes van groter stabiliteit.
 • Verbeterde sekuriteit.
 • Volledige verenigbaarheid.
 • Ietwat duurder.

Die media en kenners noem dit al 'n oorwinning vir Obama. Oor 'n paar maande wonder ek of Amerika 'n afgradeer, of selfs die geleentheid om oor te skakel na a Mac. (McCain, dit is).

44 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  OpenMinded het 'n paar goeie punte. Om hom 'n neut te noem net omdat jy nie saamstem nie, is regtig 'n teken van onkunde. Ek het gesien dat u sy antwoord verwyder, maar dit was geregverdig. Nadat ek Douglass al twee jaar hier gelees het, het ek 'n bietjie meer geleer oor u en hoe u besluit om u kommentaar te sensor. Dit is in orde dat u ander mense kommentaar lewer wat net met u stem, maar diegene wat dit nie doen nie verwyder en dit as gevolg daarvan uitskep?

  U is nie 'n baie goeie gasheer nie, en ek sal in die toekoms minder van u blog lees. Jammer.

  • 4

   Hallo Nick,

   Eintlik het ek glad nie met OpenMindedNut se punte saamgestem nie. In werklikheid stem ek met almal saam, behalwe vir sy persoonlike aanval dat dit 'n 'onvolwasse' pos was. Ek het hom ook nie 'n neut genoem nie. Hy het homself 'n neut genoem. Sy tweede persoonlike aanval op my het daartoe gelei dat ek die ketting van kommentaar afgeneem het. Lees die kommentaarbeleid, dit is baie maande lank nie verander nie.

   Ek sal dit haat om u as leser te verloor, maar verstaan ​​dat ek myself oopgestel het vir mense om aan te val. Ek neem van die verantwoordelikheid.

   Doug

   • 5

    Ek koop nie die Douglass nie. U het gekies om 'n soort bespotting te maak op grond van 'n gebruikersnaam. "Moer" kan baie dinge beteken. Dit is miskien nie wat JY gedink het dit beteken nie. Kyk, u het 'n verskriklike slegte fout hier gemaak as gevolg van swak oordeel. Die inhoud van sy berig het meer inhoud gehad as u blogpos.

    My pa het sy werk gister van 32 jaar by die fabriek verloor. Werkloosheid neem toe in hierdie land. In plaas daarvan om te spot en te kla oor die situasie, kan u oplossings bied? Jy is 'n bemarkingsman soos die res van ons. Klag is 'n siekte in hierdie land. Daarbenewens het u dit daar uitgespreek dat u voel dat Obama nie goed is vir hierdie land nie - u het hierdie pos begin. Baie van u lesers het dit gelees saam met u opmerking en die daaropvolgende verwydering van iemand se mening.

    Miskien het die persoon gevoel dat u boodskap onvolwasse was vanweë die huidige situasie en dat 'n spot van onvolwassenheid gespot of gekla word oor 'wat kom'. Dit kan op verskillende maniere gelees word.

    Dit is nie 'n goeie tyd om grappies oor die verkiesing te maak nie. Daar is mense daar buite wat hul werk en huise verloor, ken jy? U is moontlik vasgevang in u lewe en stabiel, maar dink aan die ander 60% van hierdie land, indien nie die wêreld wat swaarkry weens die laaste twee maande van ekonomiese uitval nie.

    Ek dink regtig jy het jou ego hiermee in die wiele gery en nie tussen die lyne gelees nie.

    • 6

     Christen,

     U gee OpenMindedNut die voordeel van die twyfel. Ek wens dat u my dieselfde voordeel sal bied. As u die politiek vanlyn met my wil bespreek, is ek seker dat u my siening heeltemal anders sal vind as hoe dit hier in hierdie pos geskilder word.

     Dit is 'n baie, baie hartseer dag in hierdie land dat iemand nie die een of ander kant kan bevraagteken sonder dat mense gemeen, kwaad en konfronterend raak nie. Baie hartseer.

     Doug

 4. 7

  Sjoe, ek het sopas u antwoord aan OpenMinded gelees. Dit was redelik min reaksie wat u hom gegee het, en die verwydering van sy opmerking was nog erger. Ek lees nie meer u blog nie.

  • 8

   Jammer dat ek Trisha (ernstig) hoor. Ek wou nie hê dat hierdie kommentaardraad moet verander in 'n linkse of regs basiese partydige drol wat die res van die internet verander het nie.

   OpenMindedNut se bynaam is 'OpenMinded' en 'Nut'. Ek het nie die bynaam gemaak nie, hy het. Ek het hom eenvoudig daaraan herinner. Sy persoonlike aanval op die pos as 'onvolwasse' oortree ook die kommentaarbeleid. Sy volgende aanval was selfs skandeliker.

   Groete,
   Doug

 5. 9
  • 10

   Doug,
   Ons gesprekke het my altyd bevestig dat u 'n onafhanklike, nie republikein of demokraat is nie. Ongelukkig het u verkies om 'n humoristiese analogie oor die demokrate te maak. U moet nou al weet dat hulle die "sensitiewe" party is en hulle wys dit in hul antwoord. Mense - het 'n bietjie waardering vir speelse humor!

 6. 11

  En ook, ek sou redeneer dat die oorskakeling van Vista na XP as 'n opgradering beskou sal word ... net my 2 sent. 🙂

 7. 12

  Ek het die opmerking gesien deur OpenMindedNut. Ek dink dit was 'n goeie pos. Douglass, dit is nie 'n tyd om te grap oor politiek nie. Mense hier in die VSA en internasionaal kry finansieel seer, verloor hul werk, hul huise.

  Eerlik gesê, ek het niks verkeerd gevind in sy beoordeling nie. Hy het baie geldige punte gehad. Hoekom het u dit verwyder? Sy aanval was waarskynlik te wyte aan u aanval op hom en noem hom 'n moer. Dit was 'n swak reaksie van u.

  Aangesien hy 'n bietjie gedink het in sy kommentaar en dat dit nie 'n one-liner was nie, waarom het jy hom uitgesnuffel? Jammer Douglass maar ek stem nie hier saam met jou nie. Om die rol van 'n slagoffer te speel en dit 'veragtelik' te noem, is 'n teken dat u u eie siening probeer verdoesel.

  As sodanig, as lesers van u blog voel dat hulle hulself nie kan uitdruk sonder dat u hulle name noem nie, is daar regtig geen rede vir baie van ons om hier by te dra nie.

 8. 14

  Ek het gesien hoe die kommentaar uitruil ... wat was so sleg daaraan om die boodskap te verwyder? Is jy nie te sensitief nie?

  Dit is 'n bekende blogetiket dat wanneer u so iets daar uitsit, reaksies moet verwag wat miskien nie met u ooreenstem nie. Maar om dit te verwyder, is baie swak en sê dat u iets het om weg te steek. As u nie kritiek kan neem nie (en eerlik gesê u het dit begin), moet u nie skryf nie. U sensuur van u lesers en u sensitiwiteit sê baie van u.

  Alles waaroor OpenMindedNut geskryf het, is feitlik. Bush se goedkeuring is die laagste in die geskiedenis. Miskien moet jy dit Google. Die grootste deel van die land hou nie van die man nie en kan nie wag dat hy uitkom nie. Ons wil verandering sien. Werkloosheid neem ook toe tot die hoogste dekade. Let jy nie daarop nie? Of is u net buite die lus met u kop onder 'n rots in die hoop dat dinge kan verander?

  Ek is Republikein. En ek het 'n groot fout gemaak om Bush vir 'n tweede termyn in te stem. Om Obama nie 'n kans te gee en hom in u pos af te skryf nie, is UNAMERIKAAN. Miskien is dit waarom OpenMindedNut die woord 'onvolwasse' gebruik het? Ek glo dat u ook die verkeerde konnotasie uit die woord 'moer' geneem het. Dit is deesdae 'n skoot om iemand moer te noem omdat hulle 'in die kennis' / kundiges op hul gebied is.

  Om die gesig te red, moet u die opmerking weer opstel en mense dit laat lees. Dit is waar en soms maak die waarheid seer. Ons is almal Amerikaners, miskien moet ons so begin optree?

 9. 15

  Yikes! Nie 'n tyd om te grap oor politiek nie? Skakel jy die TV uit elke keer as SNL een van hul sketse uitsaai? Doug het net 'n mening gedeel oor sy onsekerheid oor die verkiesing môre. Ek het geen idee wat OpenMinded gesê het nie, maar ek ken Doug redelik goed en kan my nie voorstel dat hy ooit iemand se kommentaar sal sensureer nie, omdat hy nie van mening is nie. Die kommentaarbeleid word gepos en Doug het dit toegepas. As u nie met Doug saamstem nie, hou op om te lees. Gaan êrens anders heen, maar hoe is dit anders as wat jy hom vir jouself veroordeel? U besluit om u eie blootstelling aan iemand te sensureer wat nie met u saamstem nie. My mening is dat almal in hierdie land vryheid van spraak het, dit beteken nie dat hulle die reg het om gehoor te word of dat ek of iemand anders hulle 'n platform moet gee nie. Ek glo dat Doug se pos lighartig moes wees. Mense moet ontspan en 'n bietjie verlig.

 10. 16

  Laat ek dit regkry ... tot dusver is ek onvolwasse, vet en moet ek gaan dieet, stom, swaksinnig, 'n liefhebber van Bush, 'n Obama-hater, UNAMERIKAAN, mense sensureer, beledigend, nie empaties met diegene wat ' ek het hul werk verloor, ek maak 'n grap uit die politiek ... en ek is vas in my lewe en stabiel.

  Dit alles omdat ek my afvra of Obama die regte saak is of nie, of hy net rook opblaas soos elke ander politikus waarvoor ek al ooit gestem het.

  Sjoe, julle ken my regtig goed!

  • 17

   U lesers het gesien wat u gedoen het Douglass - sensuur. Die berig was glad nie sleg nie. U het dit sleg gemaak om sleg te lyk omdat dit nie ooreenstem nie. Jy is wayyyyyyyyy tot sensitief!

   Hierdie nuutste boodskap is redelik pateties en lees asof u in 'n grap probeer om skuld van u af te lei. Jammer maar dit is redelik lam!

   • 18

    Jy is heeltemal reg! OMG! Kyk na hierdie bladsy met kommentaar - ek het dit beslis GESENSEER om my in 'n baie beter lig te stel. Ek het beslis al die opinies waarmee ek nie saamgestem het nie, verwyder.

    Goeie probeerslag.

 11. 19
 12. 22

  VOORDAT EK DIT S S: Ek is nie 'n McCain-ondersteuner of 'n Obama-ondersteuner nie.

  Opmerking: die goedkeuringsgraderings van die kongres is tans slegter as die goedkeuring van Bush ... Wat het twee jaar gelede gebeur toe mense op en af ​​gespring het oor die magsverskuiwing tydens die kongres? En wat sou gebeur het as John Kerry president was? Sou demokrate selfs 'n kans in die Withuis hê?

  Een man is nie verantwoordelik vir die afwaartse helling van die wêreld nie! Sekerlik het hy 'n paar besluite geneem wat gevolge gehad het, maar die meerderheid van wat ons land deurgaan, kan duidelik gekorreleer word met die walglike magsmisbruik en die aantasting van mense deur die Federale Regering as geheel.

  Selfs as mense nie saamstem met wat deur albei partye gesê is nie, is gesê dat OpenMindedNut die kommentaarbeleid oortree. 'N Blogger het die reg om te sensureer wat en wie ook al. Immers, wie besit die webwerf?

  Pa, ek is ook nie baie opgewonde oor more nie. Ek was nog altyd as kind opgewonde oor die idee om eendag te kan stem ... en aangesien dit die eerste presidentsverkiesing is waarin ek kan stem, is die hele gesig vies en teleurstellend. Soos gesê in die boek Attention Deficit Democracy ... dit is hartseer om te sien hoe 'n klomp skape hul volgende Sheppard in Chief kies ... of dit nou 'n rooi of 'n blou is.

  • 23

   U mis die punt. OpenMindedNut oortree geen kommentaarbeleid nie. Wat my betref, was hy goed daarin. Douglass het dit verkeerd geïnterpreteer en verkies om dit te stamp omdat dit nie met sy politieke oortuigings ooreenstem nie. Daar was niks in die berig wat ongeldig was nie. OpenMindedNut het 'onvolwasse' gesê, is dit so erg? Douglas is te onttrek en is 'n sensitiewe persoon. Maar dit is nie 'n rede om die berig te skrap nie, is dit?

   Die meeste mense hier het dit gesien. Tog hou Douglass aan om homself te verdedig asof hy die slagoffer is. Dit is regtig pateties en hartseer as jy my vra.

 13. 25

  Die oorskakeling van Vista na XP is 'n opgradering, OUCH !! (Wel gestel.)

  Op ons volgende president, Barack Obama. Ek was tot aan die einde van die somer skepties oor Obama.

  Soos baie baie suksesvolle entrepreneurs, blyk Barack Obama op papier nie iemand te wees wat 'n tuisonderneming kan haal nie. Alhoewel hy nie ervaring het nie, lyk hy of hy 'n goeie uitvoerende hoof kan wees, kalm, selfs deurslaggewend, logies - met 'n visie. EN, die man het getoon dat hy kan uitvoer.

  Soos hy of nie, het Obama 'n groot, groot plan en visie gehad en dit in die loop van 2 jaar redelik naby aan perfek regoor die land uitgevoer. Dit is geen geringe prestasie vir 'n uitvoerende hoof nie.

  Obama het die veldtog vir politieke amp in die Verenigde State opnuut uitgevind. As 'n handelsmerk het hy aanklank gevind by die kiesers soos niks wat ek in my leeftyd gesien het nie. Obama se vermoë om groot somme geld by individuele, klein bydraers aanlyn in te samel, is verstommend. Dit is egtheid en geen foefie nie.

  Obama het twee jaar gelede van onbekend oorgegaan na die enigste supermoondheid in die Amerikaanse politiek. As hy 'n entrepreneur was, sou VC-maatskappye smeek om op sy skedule te kom, en die meeste van ons sou sy IPO verwag.

  Obama was ook 'n gawe man op die pad. Dit het hom goed gedien.

  As hy van die middel af regeer, dink ek dat hy 'n suksesvolle president sal wees.

  • 26

   Hallo Michael,

   Ek respekteer absoluut wat die Obama-veldtog gedoen het en het met 'n 'ontsag' daaroor gepraat oor die gebruik van die internet en bemarkingsvaardigheid van sy veldtog. Ek stem saam - soos hy of nie - hy het die manier waarop politiek in hierdie land bestuur word, verander.

   My enigste punt hierin was om 'n bietjie (miskien 'n slegte besluit) te gooi op die feit dat ons regtig nie weet wat hy gaan doen nie. Hy het baie goeie beloftes gemaak, maar in elk van die vyf verkiesings waarvoor ek gestem het, het ek nog nooit 'n president sien doen wat hy belowe het nie.

   Dankie!
   Doug

 14. 27
 15. 28

  Haai Doug,

  Jammer dat jy al hierdie fout kry. Wat my betref, hou ek baie daarvan om u blog te lees en om u aan die Bean Cup te hang.

  Ek onthou dat ek een keer 'n opmerking van die CNET-forums laat verwyder het, en dat ek daaroor gek was omdat ek gedink het dat ek 'n inhoudelike opmerking gemaak het. Maar aan die einde van die dag is dit net 'n opmerking op 'n webwerf.

  Hou aan doen wat u doen. En as iemand nie daarvan hou nie; hulle kan 'n lang entjie van 'n kort pier af stap.

 16. 30

  My woord praat oor mense wat reageer. Doug ek geniet jou blog en het gedink dat jou Vista-analogie baie geestig was. Dit is u reg om kommentaar te sensor en as Trish nie daarvan hou nie, stel ek voor dat sy doen wat sy gedreig het om op te hou en ophou lees. Om een ​​of ander rede kan sy nie ophou terugkom nie ...

  Ek het wel 'n mening wat ek graag wil deel ...

  Ek is 'n Obama-voorstander, maar het u blog steeds op my Facebook-profiel geplaas bloot omdat dit nie net humoristies is nie, maar niemand kan ontken dat die risiko bestaan ​​dat Obama nie die hype sal nakom as hy die Withuis binnekom nie. Ek sou u almal kon vertel dat ek een van die beste basketbalspelers ter wêreld is. Ek sou jou oor en oor kon vertel, maar hoe sou jy ooit weet, tensy jy my sien uitstap op 'n NBA-baan en eintlik speel?

  Nie eens Obama self kan vir 100% weet of hy gereed is nie, aangesien hy dit nog nooit gedoen het nie en eintlik het hy so min ervaring dat dit 'n groot risiko is. Beteken dit dat ons hom nie moet ondersteun nie? Nee, dit is nie die geval nie, ek dink by twyfel dat hy 'n uitstekende president sal word, maar as u my sou vra om my huis daarop te wed, is dit 'n ander vraag.

  Daarom het ons in alle Westerse demokrasie 'n skeiding van staats- en partypolitiek, dit maak dit baie moeilik vir iemand om dinge op te knap. Ek hoop met my hele hart dat Obama wel sy eie retoriek gestand doen, maar een ding is vir my seker, hy sal 'n verdomde gesig beter werk as Bush of McCain. Ek het tot hierdie gevolgtrekking gekom nie omdat ek opgewonde is oor 'Verandering' nie, maar omdat ek glo na die ontleding van elke beleid dat Obama meer geneig is om 'n positiewe sosio-ekonomiese impak te maak

  Dis my opinie !! Stuur asseblief alle hatemail na my persoonlike e-posadres ILoveFreedomOfSpeech@hotmail.com

  • 31

   Dankie, Shane. Ek is bly dat een Obama-ondersteuner die pos erken het vir die bedoeling dat dit geskryf is. Ek het geensins probeer om die werk wat hy verrig het, te minag nie.

  • 32

   Ek dink dit is die mees verstandige en weldeurdagte opmerking wat ek gelees het rakende die geheel en twyfel oor Obama? debat voer. die waarheid is, niemand weet wat hy aan weerskante sal doen nie. dit moet nog gesien word? .. wat, glo ek, die punt van Doug was. Enigiemand wat hierdie blog vir enige tyd lees, kan sien dat Doug 'n droë sin vir humor het. Wat dit die regte tyd is om oor iets te grap? As u nie kan lag oor die lewe en moeilike tye nie, kry ek u jammer. Lag maak alles beter. Gelag IS regtig die beste medisyne. Net b / c lag ons oor iets, beteken dit dat u dit ligtelik opneem. Ek weet dat dit waar is oor my vriend, Doug, alhoewel ek polities gesproke dikwels nie met hom saamstem nie. 🙂

 17. 33

  As u krities met ander is (om Obama met VISTA te vergelyk, is slegs 'n slegte grap wat ook op McCain toegepas kan word), moet u daarop let dat ander krities teenoor u kan wees.
  As u dit nie kan uithou nie, moet u nie kritiek lewer nie!
  Sensuur is 'n slegte ding !!!
  O.

 18. 34
 19. 35

  In antwoord op u boodskap:

  Die groot verskil is dat kiesers nie gevra word om al hul data en toepassings in gevaar te stel, geld te spandeer op 'n opgradering of om 'n nuwe bedryfstelsel te leer nie. In werklikheid word hulle 'n belastingkorting belowe as hulle net 'n sekere skakelaar gaan draai. Microsoft (of enige tegnologieverskaffer) behoort dit so goed te hê.

  In reaksie op kommentaar oor OpenMindedNut:

  Ek het nooit sy berig gesien nie en het geen kommentaar nie, behalwe om te sê dat ek op my blog besluit watter plasings bly en wat nie. Ek besit dit, net soos jy s'n het. Begin dit soos u wil. Ek sal dit lees of nie soos ek goed dink nie, net soos u ander lesers.

  In reaksie daarop dat dit nou nie die tyd vir alles is nie:

  Ek is 'n Amerikaner. Ek laat nie toe dat ander mense vir my sê wanneer dit die regte tyd is om my spraakvryheid uit te oefen nie.

  Hou so aan, Douglas.

 20. 36

  Doug,
  Ek lag hieraan ... ek besef dit vir wat dit is.
  Alhoewel as ek hierdeur aanstoot neem, was dit meer as gevolg van wat u oor Vista gesê het !! Ek kan politieke grappies neem, maar tegnologiese grappies? kom! 😉

 21. 37

  Ek het u blog die afgelope twee jaar gelees en eerlik gesê, ek is ontsteld oor wat u geskryf het. Om 'n mede-leser te sensureer net omdat hy u pos onvolwasse noem, is belaglik.

  Wat het u van u pos verwag? Dit is geen Mac of PC-parodie nie. Dit is 'n poging om cool en snaaks te probeer wees. VERKEERDE TYD OM DIT GLAS TE DOEN.

  Dit is 'n baie moeilike tyd in die geskiedenis van ons land. Drie miljard dollar het die afgelope drie maande van die aandelemarkte verlaat. Werkloosheid is op 3 jaar hoog. Mense verloor hul werk, hul huise, hul besittings. Banke en finansiële instellings gaan bankrot. En jy sit hier en probeer 'n grap hiervan maak? Volg dit dan op met onpatriotiese twyfel?

  AS VP van 'n groot advertensiefirma sal ek u nooit huur nie!

 22. 38

  Pa,

  Ek het 'n inskrywing gepos op http://www.billkarr.com . Ek wil hê dat u dit moet lees en as u daarvan hou, sal dit gaaf wees as u mense wat u webwerf daaroor lees, sou vertel.

  Dit is soort van 'n bummer ... maar wat ook al! Ek sal dit oorkom! Ek is nog steeds gelukkig!

 23. 39
 24. 40

  Was al 'n ruk nie meer op hierdie blog nie. Wat het die HEL gebeur !? Ek het nog nooit soveel woede en frustrasie gesien nie! Mense, kalmeer die f !!

 25. 41

  Dit is my eerste besoek aan Doug se blog. Ek het eintlik hierheen gekom om hulp te kry op my nuwe fotografie-blog. Soos ek kan sien, is dit dalk nou nie moontlik nie. Dus, het ek vir myself gesê, SELF, waarom bel jy nie met die stroom nie? Laat ek eers ook sê dat ek geen party hou nie. Ek steun geen politieke kandidaat nie. Ek was dol oor Dougs se verwysing na senator Obama en Vista. Die volgende vier jaar sal hierdie verwysing duidelik ondersteun. Persoonlik dink ek dat ek die volgende president waarskynlik die grootste plaat van enige president het sedert die groot Wêreldoorloë.

  Ek het baie van die berig gelees en ek moet een noem, nie om te kritiseer nie, maar dit het 'n ou gesegde gebring wat ek liefhet. Tanya, die VP van 'n GROOT advertensiefirma, het gesê dat sy Doug nie sal huur nie. Hierdie stelling het die ALLE TYD BESTE OOIT-frase na vore gebring ——— “EK HET JESUS ​​GEVIND” Antwoord, ek het nie geweet hy was verlore nie!

  Dankie Tanya, ek het nie geweet dat Doug aansoek gedoen het nie.

  SLUIT mense af. Die lewe kan vandag op 'n dubbeltjie verander, aangesien die huidige ekonomiese situasie dit moet ondersteun. Die lewe is kort, geniet dit.

  Jim

 26. 42

  Hallo Doug, dit is met liefde en hoop dat ek u uitnooi om ons nuwe leierskap te aanvaar, Barack het belowe om ook u president te wees. U is bedagsaam en helder en verstaan ​​dat GW Bush meer bestee het en minder gedoen het as enige demokraat.
  Die bemarkingsbegroting vir Obama was 'n vroeë waarskuwingsteken vir die steun wat hy het en die 64 miljoen stemme wat volgens my die meeste aan 'n president gegee is. Ek het besluit om meer oopkop te wees omdat soveel republikeine en konserwatiewes vir Barack gestem het. In 2012 sal u dalk ook.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.