Kry u slegte advies van toonaangewende bemarkers?

Bemarking verkoop

Miskien is ek te lank in die bemarkingspeletjie. Hoe meer tyd ek in hierdie bedryf deurbring, hoe minder mense respekteer ek of luister ek na. Dit wil nie sê dat ek nie die mense het wat ek respekteer nie, maar net dat ek ontnugter raak deur soveel mense wat die kollig hou.

Pas op vir valse profete, wat met skaapsklere na u toe kom, maar innerlik is hulle woeste wolwe. Matt. 7: 15

Daar is 'n paar redes ...

Groot praatjies en goeie bemarking is talente wat mekaar uitsluit

Ek hou van redenaars en probeer 'n paar keer per maand uitkom om te praat. Ek vra 'n nominale spreekfooi om my tyd weg van die werk af te dek, maar niks belagliks nie. Deur die jare heen het ek meer tyd daaraan bestee en probeer dit regtig uit die park slaan elke keer as ek voor mense kom.

Interessant genoeg, alhoewel ek my bemark vir geleenthede in die openbaar, het my werklike praatvaardighede niks te doen met my bemarkingsvaardighede nie. Om 'n goeie openbare spreker te wees, maak u nie 'n goeie bemarker nie. Om 'n goeie bemarker te wees, maak u nie 'n goeie openbare spreker nie (hoewel dit meer geleenthede vir u kan bied).

Ongelukkig het ek al verskeie kliënte gehad wat goed gehuur het sprekers om met hul bemarking te help - was dan erg teleurgesteld oor die resultate. Hoekom? Wel, omdat die openbare spreker hul toespraak verkoop, deur die hele land (of die hele wêreld) reis, en alles wat hulle doen, is vir die doel om meer toesprake te kry. Toesprake betaal hul rekeninge, nie bemarking vir kliënte nie.

Toesprake betaal hul rekeninge, nie bemarking vir kliënte nie. Dit sluit die kommerwekkende waarskuwings, silwer koeëlvonds of die gebruik van ongetoetste teorieë in, maar dit kan die volgende geleentheid bied - maar dit kan u bemarking op die grond plaas.

Om oor bemarking te skryf, beteken nie dat u 'n bemarker is nie

Ek kan nie wag om die volgende bemarkingsboek wat verskyn, te kraak nie. Rustige tyd spandeer met 'n wonderlike bemarkingsboek brei my ideë en denkproses uit. Ek raak gereeld besig met kliënte-idees en ander gedagtes terwyl ek lees, blaai agteruit om te sien wat ek mis en skryf aantekeninge op 'n kussinkie langs my leesstoel.

Dit gesê, 'n bemarkingsboek is dikwels anekdotiese bewyse wat die skrywer lewer om ... wel ... boeke te verkoop. Natuurlik, as u sê dat u 'n skrywer is, word deure oopgemaak vir bemarkings-, konsultasie- en praatmoontlikhede. En as skrywer self kan ek u verseker dat dit 'n goeie bemarker is om boeke te verkoop. Dit gaan egter steeds oor die verkoop van boeke en nie noodwendig goeie bemarking nie.

Daar is natuurlik baie uitsonderings! Baie bemarkers hou daarvan om hul bevindinge deur boeke te skryf en te deel.

Toonaangewende bemarkers sorg miskien nie vir maatskappye soos u s'n nie

Ek het deur die jare ongelooflike kliënte gehad, waaronder Salesforce, GoDaddy, Webtrends, Chase en - onlangs - Dell. Ek kan u absoluut verseker dat die uitdagings wat die groot organisasies het, ongelooflik verskil van die klein en mediumgrootte ondernemings waarmee ons werk. Terwyl 'n groot maatskappy maande kan duur tot

'N Groot onderneming kan maande neem om die stem en toon van inisiatiewe te bepaal, interne hulpbronne te koördineer en regs- of ander goedkeuringsprosesse te navigeer. As ons so vinnig en behendig met ons opstarters gewerk het, sou hulle nie werk nie. Te veel van die maatskappye waarmee ons gewerk het, het groot begrotings op leiers in ons ruimte gestort, net om teleurgesteld te wees in die resultate.

Hoe u die regte bemarker kan vind waarop u kan vertrou

Ek wys op geen manier op sprekers, outeurs en toonaangewende bemarkers nie en sê dat hulle hul gehore, lesers of kliënte geen waarde bied nie. Ek is seker dat hulle dit doen ... dit is net dat hulle nie voorsien nie jy waarde. Besighede is nie almal dieselfde nie en elkeen navigeer deur hul eie bemarkingsreis..

Stel die doelwitte, hulpbronne en tydlyne wat u onderneming beskikbaar het, op en soek bemarkers wat in soortgelyke bedrywe of met soortgelyke uitdagings gewerk het. U mag verbaas wees dat die grootste voordeel vir u bemarkingspogings dalk nie die volgende konferensie is, die volgende boek verkoop of in die sosiale media speel nie.

Terloops ... as skrywer, spreker en bemarker ... sluit ek myself nie van hierdie artikel uit nie. Ek is miskien ook nie die regte pas vir u onderneming nie!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.