Bachelor Kersete

'N Goeie vriend van my, Derek, het my die hele dag per e-pos gestuur, gebel en 'n SMS gestuur om my te red Bachelor Kersete. Sy vrou, Anne, is 'n fantastiese kok ... gourmet kok. Hulle wil hê dat ek vandag (dadelik) vir 'n pragtige ete saam met hul gesin moet kom. Kersfees is 'n dag vir die gesin, so ek het altyd snaaks gevoel om saam met 'n ander gesin brood te breek. Alhoewel hulle aanhou bel (ek wag dat die polisie enige oomblik sal kom), het ek my aandete gekies.

Vir danksegging het my kinders met my geskerts: "Watter tipe pizza gaan ons eet?" Dit was net die motivering wat ek nodig gehad het om 'n ongelooflike dankseggingsete te maak. Ons het die werke gehad! Turkye, vulsel, aartappels, sous, pampoentert, rolletjies, ens. Alles het perfek uitgekom - en selfs die kalkoen was ongelooflik - 'n baie vogtige Butterball.

Nou is dit Kersfees en my kinders is by hul ma se huis. Dit is tyd vir 'n Bachelor Kersete!

Om 3:24 vanoggend, terwyl ek deur die gange van die plaaslike apteek XNUMX uur gekyk het, vind ek my Bachelor Kersete:

 • Lay's Cheddar en Sour Cream Potato Chips ... dis reg mense, hulle sit die dip op die chips sodat jy nie tyd hoef te mors om te dip nie. En hulle was te koop! Koop 1 kry 1 gratis.
 • 2 blikkies Campbell's Grilled Steak Chunky Chili. Niks anders as die beste nie!
 • 2 blikkies generiese dieet Oranje koeldrank geleen by my buurman (ek sit by haar 3 katte)
 • En woestyn? 'N Fyn suur Blondie sigaar. (Het dit in 'n zip loc op my lessenaar gevind ... dit is perfek)

Ek het 'n foto geneem om die geheue betyds te bespaar:
Bachelor Kersete

Julle dink miskien ek is mal daaroor om 'n fynproewersmaaltyd hiervoor op te gee ... maar voeg 'n televisietafel, boksers en 'n uitheemse spesiaal op die History Channel by, en ons het 'n baie, baie geseënde Kersfees vir Doug!

Geseënde Kersfees Almal!

8 Comments

 1. 1
 2. 2

  lol ... dit is nogal die ete daar Doug. Ek doen hierdie jaar ook die solo-ding, maar ek het lus gehad vir aartappels en hoender. Daardie skyfies lyk geweldig goed, ... ek wil 'n bietjie hê.

  PS Is daar 'n manier om 'n funksie by te voeg, sodat die stelsel my elke keer onthou? Ek hou nie daarvan om my inligting telkens oor te tik nie. Dankie.

 3. 3
 4. 4
 5. 5

  O, ek verstaan ​​dit, u antwoord net of bel MY oproepe nie! 🙂

  GESEENDE KERS maatjie !!!

  PS - U aandete was lam (elke vrygesel weet dat Pizza Rolls die beste vriend van die mens is)!

 6. 6
 7. 7

  Ek sal beter gaan met Bill een - dit is bloedig verskriklik !!
  Aanvaar die volgende keer die uitnodiging van u vriende - goeie kos, goeie wyn, (miskien 'n goeie sigaar) en 'n goeie gesprek - al die bestanddele vir 'n perfekte maaltyd.
  Liefde
  Poppa

 8. 8

  Jy het net nie gegaan nie, want Derek is so 'n dork. En hy het die koerantkieme ... U hoef nie verskonings te maak nie. Ek is seker nadat hy hierdie verskeidenheid kos geëet het, is hy bly dat jy NIE daarna oorgekom het nie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.