Bachelor Kersete

'N Goeie vriend van my, Derek, het my die hele dag per e-pos gestuur, gebel en 'n SMS gestuur om my te red Bachelor Kersete. Sy vrou, Anne, is 'n fantastiese kok ... gourmet kok. Hulle wil hê dat ek vandag (dadelik) vir 'n pragtige ete saam met hul gesin moet kom. Kersfees is 'n dag vir familie, en ek het altyd grappig gevoel om saam met 'n ander gesin brood te breek. Alhoewel hulle aanhou bel (ek wag enige oomblik op die polisie), het ek my aandete gekies.

Vir danksegging het my kinders met my geskerts: "Watter tipe pizza gaan ons eet?" Dit was net die motivering wat ek nodig gehad het om 'n ongelooflike dankseggingsete te maak. Ons het die werke gehad! Turkye, vulsel, aartappels, sous, pampoentert, rolletjies, ens. Alles het perfek uitgekom - en selfs die kalkoen was ongelooflik - 'n baie vogtige Butterball.

Nou is dit Kersfees en my kinders is by hul ma se huis. Dit is tyd vir 'n Bachelor Kersete!

Om 3:24 vanoggend, terwyl ek deur die gange van die plaaslike apteek XNUMX uur gekyk het, vind ek my Bachelor Kersete:

 • Lay's Cheddar en Sour Cream Potato Chips ... dis reg mense, hulle sit die dip op die chips, sodat jy nie tyd hoef te mors om te dip nie. En hulle was te koop! Koop 1 kry 1 gratis.
 • 2 blikkies Campbell's Grilled Steak Chunky Chili. Niks anders as die beste nie!
 • 2 blikkies generiese dieet Oranje koeldrank geleen by my buurman (ek sit haar 3 katte by die huis)
 • En woestyn? 'N Fyn suur Blondie sigaar. (Het dit in 'n zip loc op my lessenaar gevind ... dis perfek)

Ek het 'n foto geneem om die geheue betyds te bespaar:
Bachelor Kersete

Julle dink miskien ek is mal daaroor om 'n fynproewersmaaltyd hiervoor op te gee ... maar voeg 'n televisietafel, boksers en 'n uitheemse spesiaal by die History Channel, en ons het 'n baie, baie geseënde Kersfees vir Doug!

Geseënde Kersfees Almal!

8 Comments

 1. 1
 2. 2

  lol… that’s quite the meal there Doug. I’m doing the solo thing as well this year, but I felt like having some potato’s and chicken instead. Those chips look mighty fine,… I want some.

  P.S. Is there a way to add a feature, so the system remembers me each visit? I’m not a fan of retyping my information each time. Thanks.

 3. 3
 4. 4
 5. 5

  Oh, I get it, you just don’t answer or return MY calls! 🙂

  MERRY CHRISTMAS buddy!!!

  PS – Your dinner was LAME (every bachelor knows that Pizza Rolls are man’s best friend)!

 6. 6
 7. 7

  I’ll go Bill one better – that’s bloody awful!!
  Next time accept the invitation from your friends – good food, good wine, (maybe a good cigar) and good conversation – all the ingredients for a perfect meal.
  Liefde
  Stern

 8. 8

  You just didn’t go because Derek is such a dork. And he has those newspaper germs… You don’t have to make excuses. I’m sure after eating this assortment of food, he’s glad you didn’t come over AFTER.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.